Fotboll Flickor - 05/06
Välkommen till Ljungbyholms GoIF F-05/06 (Team Södermöre)

Referat: Team Södermöre - IFK Kalmar vit
Sista matchen för säsongen spelad
2017-09-28 09:34
Sista matchen för säsongen spelades mot IFK Kalmar på Fjölebros konstgräs.
Efter att ha vant sig vid de lite ovana studsarna bjöd tjejerna åter på bra spel och passade sig fram till flera bra chanser.
Nu återstår bara en utomhusträning innan de allt tidigare solnedgångarna gör att vi får flytta in i Sporthallen under vintersäsongen.

Referat: Team Södermöre - Emmaboda komb.
Härligt passningsspel och kämpaanda mot Emmaboda
2017-09-19 14:31
Det var full fart framåt och tack vare riktigt bra passningsspel kom vi till flera chanser som både resulterade i mål och en mängd stolp- och ribbträffar.
Alla tjejer bjöd på härlig kämparanda under hela matchen och 2 avbytare innebar att många fick rotera runt på olika positioner.
Nu är gräs-säsongen 2017 igång
2017-04-10 09:00
I helgen så drog grässäsongen äntligen i gång på allvar då vi deltog i Möre cupen ner på ett soligt men lite kallt Loverslund.
Märktes att alla tjejerna har längtat till gräs och efter en lite trevande inledning så kom alla igång bra och det bjöds på härligt passningsspel och kämpaanda precis som vanligt.

Vi ser fram mot ännu en härlig säsong med våra fantastiska tjejer.

Seger i Barometern Cup 2017
2017-01-02 10:27
På årets näst sista dag var det dags för våra tjejer att spela Barometern Cup och som de gjorde det.....

Efter 6 gruppspelsmatcher så väntade en direktsänd final mot Lindsdal i A-hallen och som kommentatorerna sa så var det två spelskickliga och konstruktiva lag som möttes och till slut stod Team Södermöre som segrare i matchen och hela turneringen.
Om ni missade matchen så finns det möjlighet att titta på reprisen här:  http://www.barometern.se/tv/tgi4b2ml/

Första träningen på gräs!
2016-04-07 09:30
På onsdagen var det lagets första träning på gräs för året! Vi samlades vid klubbstugan och åkte ner till Tvärskog där det var full aktivitet och fyra lag samsades om utrymmet. Tjejerna tyckte det var roligt att äntligen få vara ute! En mycket lyckad avslutning på träningen med grillad korv + dryck från excellenta grillmästare ihop med F04/03.

Huvudsponsorer 2018
Övriga sponsorer 2018