Himlaspelen
Action från Himlaspelen

Varje år under Kristihimmelfärdshelgen spelas fotbollsturneringen mellan de olika bostadsområdena i Ljungbyholm.

Turneringen börjar traditionsenligt  klockan 11:00 med första matchen och beräknad prisutdelning ca 16:45.

Efter lite vila ses vi vid klubbhuset ca 18:30 för att äta och prata igenom om det var rätt lag som vann dagens drabbning. Vi kommer se till att det finns grillar, grillkol och tändvätska tillgängligt. Resten tar ni med er själva.

Under dagen har kiosksektionen försäljning av grillat, kaffe, godis, kalla drycker mm så det gör ingenting om ni lämnar fikakorgen hemma :)

Regler:

• Endast deltagare från tilldelat område får delta.
  • Deltagarna får under året ej ha spelat någon seriematch.
  • Spelarna ska vara fastighetsägare eller inneha egen lägenhet.
  • Endast mogen ungdom får delta.

Vill du inte spela själv så är du självklart välkommen att komma ner och heja fram ditt område eller bara njuta av det fina spelet (eller iallafall atmosfären).

Huvudsponsorer 2018
Övriga sponsorer 2018