Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ljungbyholms GoIF

Bli medlem i Ljungbyholms GOIF
BLI MEDLEM
Välkommen till Ljungbyholms GoIF


"Så många som möjligt så länge som möjligt"


Dags för Årsfest!!
2019-10-10 20:19
Anmälan enligt nedan:
moggefransson@gmail.com eller 070 - 316 06 46
Nyhetsbrev september/oktober 2019
2019-10-05 08:15

Sommarsäsongen är över, fotbollen får vila och inomhusaktiviteterna tar över. Innebandysäsongen tar vid och seniorlaget börjar med en bortamatch mot Sandbäckshult redan nu på fredag dvs den 4:e oktober kl. 19:30, och första hemmamatchen i sporthallen blir den 12 oktober kl, 12:00 mot CL98IC B.


Herrseniorernas får börja om i div. 6.

Trots tidvis riktigt bra spel så lyckades inte vårt herrlag hålla sig kvar i div. 5, utan får ta nya tag nästa år i div. 6. Samtliga fyra Södermörelag har i år spelar i div 5 sydöstra. Nu trillar både vi och Tvärskog ner i sexan, Påryd går upp i fyran och Möre har fortfarande chanser att kvala sig kvar. Risken finns alltså att div 5 sydöstra nästa år blir utan Södermörelag. Föreningarna i Södermöre har ett planerat möte för att i första hand diskutera fortsatta samarbeten på ungdomssidan nu på torsdag den 3 oktober.


Nya tränare till nästa år

De senaste tre årens tränare Henrik Bertilsson har meddelat att han väljer att lämna uppdraget och redan nu har de båda assisterande tränarna Johan Eriksson och Philip Liljegren tackat ja till att dela ansvaret som tränare för laget kommande säsong. Vi tackar Henrik Bertilsson för hans stora engagemang för föreningen väl medvetna om att han inte lämnar helt utan säkert kommer att bidra även nästa år, om inte annat så på planen. Samtidigt vill vi hälsa Johan och Philip välkomna som tränare för seniorerna.

Vi vill samtidigt annonsera att vi söker personer intresserade av att hjälpa till som ledare runt seniorlaget nästa år. Är det något för dig kontakta då Karl-Henrik Elling 070 887 37 37, e-mail: karlhenric.elling@soderbergpartners.se .


Föreningsshopen på plats

Nu är Ljungbyholms GoIF:s föreningsshop på plats. I toppmenyn på vår hemsida under rubriken "Föreningsshop" kan du ta del av vårt utbud. Vi samarbetar med butik 3&1 på Flottiljvägen i Kalmar. Föreningsshopen visar på utbud och priser. All utprovning och beställning samt inköp görs via eget besök i butiken. 

Hjärtligt välkommen att klä dig och dina nära i föreningens färger.


Andreas Ravelli kommer till klubbstugan 22 oktober

Precis som ifjol så kommer vi under november månad sälja Ravelli-produkter. Andreas Ravelli kommer till Klubbstugan den 22/10 kl. 19:00 och visar upp ett urval av produkterna samt förklarar hur registrering m.m. går till. Ni som satt upp er för att sälja Ravelli i de inkomstbringande aktiviteterna är alltså välkomna dit då. Det gäller också dig som inte hade möjlighet att bidra på Kalmar GP eller något annat event under sommaren. Om du inte finns med där men ändå känner att du gärna är med och säljer så är du självklart också välkommen den 22/10.

Förra året blev laget F07/08 bäst säljande lag och som pris kommer Andreas att leda en träning med laget. Den träningen kommer att genomföras före kvällsarrangemanget den 22/10.


Föreningens utvecklingsdag 7/12

Föreningen planerar att genomföra en utvecklingsdag för styrelse, ledare, tränare och anställda den 7:e december i Oskarshamn. Det är visserligen långt fram till dess, men om du redan nu har tankar eller idéer på saker som föreningen borde rätta till, verksamheter som vi skulle kunna starta upp och där du kanske skulle kunna bidra som ledare m.m., hör i så fall av dig till någon av oss i styrelsen, eller maila till jannemartin10@gmail.com.


Missa inte Event Södermöre på Södermöreskolan den 12/10 Kl. 10-14

Föreningar, näringsliv och kommundelsförvaltningen bjuder som vanligt in allmänheten till en dag fylld av aktiviteter. Ljungbyholms GoIF finns på plats för att visa sin verksamhet och dessutom bistå med försäljning av korv och hamburgare.  

 

Med det vill jag önska er alla er välkomna till höstens aktiviteter.

 

Ha det gott!

 

Jan Martinsson
Ordförande


Inbrott på Fruskogsvallen
2019-09-09 18:10
Under kvällen/natten söndag till måndag har någon eller några brutit sig in i förenings lokaler på Fruskogsvallen. Man har brutit upp dörren till föreningens kiosk och orsakat förstörelse. Om något är stulet är ännu oklart. Händelsen är polisanmäld.

Om någon sett eller hört någon kring händelsen, vänligen kontakta föreningen via info@ljungbyholmsgoif.se


Föreningsshopen på plats
2019-09-07 09:10
Nu är Ljungbyholms GoIF:s föreningsshop på plats. I toppmenyn på vår hemsida under rubriken "Föreningsshop" är du varmt välkommen att ta del av vårt utbud.

Vi samarbetar med butik 3&1 på Flottiljvägen i Kalmar. Föreningsshopen visar på utbud och priser. All utprovning och beställning samt inköp görs via eget besök i butiken. 

Hjärtligt välkommen att klä dig och dina nära i föreningens färger.
Nyhetsbrev augusti 2019
2019-08-29 19:35

Sommaren har börjat lida mot sitt slut även om de sista dagarna har bjudit på högsommarvärme. Jag hoppas ni alla som är engagerade i Ljungbyholms GoIF har haft en skön sommar med mycket vila, rekreation och kanske också en del motion. 


Förhoppningsvis har inte kraven på insatser för föreningen känts allt för betungande, men jag vill samtidigt rikta ett stort tack till alla er som har ställt upp för att dra in inkomster till föreningen under sommaren. Som jag beskrivit tidigare så är 2019 ett ekonomiskt tungt år för föreningen med renovering både i klubbstugan vid Fruskogsvallen, omklädningsrum m.m. vid Biskopsskogens planer och inköp av nya ställ till samtliga lag. Tack vare era insatser under sommaren på Malkarsloppet, Kalmar GP, konserten med Gyllene Tider och Mini-tri så ser vi ut att klara ekonomin under året utan stora förluster. 

Så än en gång stort tack. Nu drar vi igång höstens verksamheter med full kraft.


Herrseniorernas kamp för att stanna i div. 5

För vårt herrlag väntar en minst sagt spännande höst. Från ett svårt läge vid sommaruppehållet har laget presterat ett helt annat spel under augusti och klättringen uppåt i tabellen har påbörjats med två segrar och en oavgjord mot lag som ligger i toppen av tabellen. Fem matcher återstår och man kommer att möte de fem lag som just nu parkerar på de fem närmaste platserna. Nu närmast väntar ett klassiskt derby på lördag kl. 15:00 mot Möre BK på Loverslund. En väldigt viktig match för båda lagen som har lika många poäng, Möre på negativ kvalplats och Ljungbyholm på nedflyttningsplats för närvarande. Avsätt lördagseftermiddagen till fotboll och hjälp oss till tre viktiga poäng, det kommer garanterat bli en händelserik match!!!! 


Damerna parkerar på säker plats

 Vårt gemensamma damlag i seniorfotboll Team Södermöre parkerar i mitten av tabellen i div. 2 sydöstra Götaland med sex matcher kvar att spela och 14 poäng ner till nedflyttningsplats. Säker mark således. B-laget ligger fyra i sin div. 3 serie med fem poäng upp till serieledning.


Innebandyn växer

Träningen inför årets innebandysäsong har börjat och i år kan vi glädjas åt fler ungdomslag i pool- och seriespel både på pojk- och flicksidan. Kanske början till att på sikt också få igång ett damlag i seriespel. Vi har också startat en nybörjargrupp födda 11-12 på måndagar kl. 17-18 i sporthallen. Den som vill komma och testa kan höra av sig till Michael Edvardsson, innebandysektion@ljungbyholmsgoif.se, 073 - 416 43 35.

Seniorlaget börjar med en bortamatch mot Sanbäckshult den 4:e oktober kl. 19:30, och första hemmamatchen i sporthallen blir den 12 oktober kl, 12:00 mot CL98IC B.


Familjegymnastiken drar igång.

Familjegymnastiken är en av föreningens populära verksamheter och just nu är gruppen full, men den som vill kan ställa sitt barn i kö så kallas ni in när det finns plats. Söndagen den 8 september startar hösten verksamhet och som vanligt är det gympasalen mellan kl. 10-10.45 som gäller. 


Upplägget blir i huvudsak detsamma som tidigare, dvs lek, dans, hinderbanor, bollsport där de vuxna deltar aktivt tillsammans med barnen. Om du sedan tidigare finns med i gruppen men redan nu vet att ni inte kommer vara med i höst, meddela i så fall ledarna så fort som möjligt via e-post så platsen kan erbjudas till något annat barn.


Ledarna Hanna, Sanna, Antje och Emma vill också passa på att flagga för att familjegymnastiken kommer behöva nya ledare till nästa år och vi hoppas att det finns föräldrar i gruppen som är intresserade. Prata med ledarna!


Så kan du bidra till föreningens ekonomi utan egen insats!

Ljungbyholms GoIF har några samarbeten som innebär att föreningen, och i några fall också du, tjänar pengar bara genom att du är medlem.


Flügger färg

När du handla i Flüggers butik i Kalmar uppger du att du är medlem i Ljungbyholms GoIF. Du får då  20 % rabatt på hyllpris på alla Flüggerprodukter. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden, andra rabatter eller beställningsvaror. Föreningen får sedan 5% på alla de köp som genomförts i LGoIF:s namn under året.


Svenska spel

Genom Svenska Spels ”Gräsroten” kan alla som har ett spelkort eller spelkonto bidra till föreningens kassa. Uppge Ljungbyholms GoIF som din favoritförening i spelbutiken, på webben eller i mobilen. Varje gång du sedan spelar hos Svenska Spel får Ljungbyholms GoIF poäng som sedan omvandlas till pengar. Totalt fördelar Svenska spel hela 50 miljoner kronor.


Ljungbyholms-kassen på Stinsen.
Om du råkat glömma din tygkasse när du handlar på Stinsen så finns reservlösningen. Köp Ljungbyholms GoIFs plastkasse så bidrar du till föreningens ekonomi.


Föreningens utvecklingsdag 30/11

Föreningen planerar att genomföra en utvecklingsdag för styrelse, ledare, tränare och anställda den 30:e november. Det är visserligen långt fram till dess, men om du redan nu har tankar eller idéer på saker som föreningen borde rätta till, verksamheter som vi skulle kunna starta upp och där du kanske skulle kunna bidra som ledare m.m., hör i så fall av dig till någon av oss i styrelsen, eller maila till jannemartin10@gmail.com


Några datum att pricka för i almanackan 


30 augusti 14:30-16:00 Anders Hansen på Glasverandan i Kalmarsalen
Blev du inspirerad av psykiatriläkaren Anders Hansens sommarprat den 25:e juni om hur träning direkt påverkar hjärnans funktioner och vår hälsa, så ska du anmäla dig till hans föreläsning eller följa den live på 1177.se


7 september kl. 13:00 Kalmarsund Prideparad (samling från kl 12:00 vid Elevatorkajen) 

Idrotten ska vara en plats där alla är välkomna oavsett religion, kön, ålder, utseende, sexuell läggning eller etnisk härkomst. Delta för att visa att just vi står för en öppen och välkomnande idrott. 


12 oktober kl. 10-14 Event Södermöre på Södermöreskolan
Föreningar, näringsliv och kommundelsförvaltningen bjuder som vanligt in allmänheten till en dag fylld av aktiviteter. Ljungbyholms GoIF finns på plats för att visa sin verksamhet och dessutom bistå med försäljning av korv och hamburgare.  


Med det vill jag önska er alla en fortsatt fin sensommar och hälsa er välkomna till höstens aktiviteter.

 

Ha det gott!

 

Jan Martinsson
Ordförande

Ljungbyholms GoIFBLI MEDLEM
Gilla oss på Facebook
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Pojkar/Flickor - 13, 01/10 21:32 
Fotboll Pojkar/Flickor - 11/12, 22/09 17:50 
Fotboll Flickor - 07/08, 31/03 17:40 
Fotboll Pojkar/Flickor - 11/12, 04/03 08:28 
Fotboll Senior herr, 15/01 12:26 
Fotboll Senior herr, 11/01 14:01 
 
Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Huvudsponsorer 2018
_________________________
Övriga sponsorer 2018