Huvudsponsorer 2016 - 2017
Övriga sponsorer 2015 - 2017
Välkommen till Ljungbyholms GoIF
LGoIF:s klubbemblem. Det tidigare emblemet (vinrött/guld) är inte längre aktuellt.

"Så många som möjligt - så länge som möjligt"

Nu drar höstens yoga igång
2016-08-16 23:06
Mer information hittar ni här.
Arbetat på något av våra konsertevenemang i sommar?? Inbjudan till grillfest den 9 september
2016-08-15 21:24
Till dig som arbetat på något av LGoIF:s evenemang nedan under sommaren 2016. Välkommen på grillfest vid vår klubbstuga i Ljungbyholm.

Aktuella evenemang:
  • A walk in the park
  • BAO
  • Kalmar Grand Prix
  • Bo Kaspers orkester
  • Jerry Williams.
Det finns även möjlighet att medanmäla familjemedlemmar. Anmälan här.

Hjärtligt välkommen!!

Ljungbyholms GoIF:s styrelse

Fotboll - B-laget drar sig ur seriespelet 2016
2016-08-10 20:27
Pga. en del skador och frånfall på spelare har Ljungbyholms GoIF:s seniorsektion i fotboll tagit beslut om att dra sig ur 2016 års B-lagsserie. Beslutet gäller from omgående. Fokus kommer istället att läggas på slutspurten av A-lagsserien. Tanken är att B-lagsserien ska återupptas under säsongen 2017.
Till alla er som medverkat/kommer att medverka på våra evenemang i sommar - inbjudan till grillkväll
2016-08-08 20:51
Ljungbyholms GoIF bjuder in dig/er som deltagit på våra evenemang i sommar till en härlig grillkväll.

Våra evenemang har varit många i sommar:
  • A walk in the park
  • BAO
  • Kalmar Grand Prix
  • Jerry Williams (kommande)
  • Bo Kaspers orkester (kommande)
Intäkterna för dessa evenemang är guld värda och en förutsättning för föreningens fortsatta satsning och utveckling i byn. Så just ditt arbete är enormt viktigt!! Tack vara en mycket god insats vill styrelsen och föreningen tacka alla er som deltagit med arbetstimmar på dessa evenemang.
Därför välkomnas du som arbetat för LGoIF till grillkväll fredagen den 9/9 kl. 18.30 vid klubbstugan i Ljungbyholm då vi bjuder på mat och dryck (alkoholfri).

Dock kvarstår fortfarande 2 evenemang att tillsätta. När dessa är avklarade (slutet av augusti) kommer en anmälningslänk att skickas ut till dig som deltagit på evenemangen ovan för anmälan till grillkvällen. Så avsätt fredagen den 9/9 för detta evenemang :) i din kalender redan nu.

Har du någon familjemedlem som vill följa med? Köp gärna till ett kuvert även till dessa, till självkostnadspris (bindande anmälan).

Återkommer med anmälningslänken framöver.

//Ljungbyholms GoIF:s styrelse

Från dagens U19-match på Fruskogsvallen
2016-07-30 18:48

Inför dagens U19-match mellan obesegrade Elfsborg och Kalmar FF på Fruskogsvallen fanns det en del frågetecken:
  • Skulle Ljungbyholmsfostrade Edvin Crona få speltid?
  • Skulle KFF spräcka Elfsborgs förlustfria svit i årets serie?
  • Skulle vi klara oss från regnet/åskan?
  • Skulle det komma lite eller mycket folk?
  • Skulle fika och hamburgare räcka?
Nu vet vi!!

Till mångas glädje fick Edvin spela, och från start dessutom. Ett mål och massor med härlig fotboll från den forne LGoIF-spelaren blev resultatet. Kul att se Edvin på Fruskogsvallen åter igen :).

Matchen då? 2-2 med mersmak för hemmalaget. Elfsborgs bästa spelare, målvakten som gjorde 7-8 kvalificerade räddningar ska ha extra beröm. Med lite mer skärpa och en gnutta tur hade KFF spräckt bortalagets förlustfria svit. En annan gång kanske..... Mycket starkt dock att komma tillbaka från ett tidigt 0-2 underläge varav ett på straff och kunna kvittera, med bud på segermål vid flera tillfällen.

Matchen ramades in av både regn och åska i första halvlek. I andra kom uppehållsvädret väl till pass och en perfekt fotbollseftermiddag kunde avnjutas av de dryga 200 (någon sa 216) personerna som kom. Av folk att döma så verkar både fika och de grillade hamburgarna ha låtit sig väl smakas.

Ljungbyholms GoIF riktar ett särskilt stort tack till Kalmar FF, till IF Elfsborg och till domartrion för att vår förening fick tillfälle och möjlighet att anordna denna tillställning. Guld värt för både föreningen och för samhället!! Ett varmt tack också till alla ni som kom som publik, till alla bollkallar och bollkajsor, samt till alla ni som engagerade er för att få till denna trivsamma eftermiddag.

Ljungbyholms GoIF önskar er alla en fortsatt fin sommar.

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Flickor - 07/08, 20/08 10:26