SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ljungbyholms GoIF

Bli medlem i Ljungbyholms GOIF
BLI MEDLEM
Välkommen till Ljungbyholms GoIF


"Så många som möjligt så länge som möjligt"


Nyhetsbrev september 2021
2021-09-22 17:05

Utegymmet klart.

 

Nu i slutet av veckan läggs den sista handen vid utegymmet vid Biskopsskogens bollplaner. Därmed har föreningen varit med och startat upp ytterligare en aktivitetsyta i Ljungbyholm. Vår förhoppning är att den ska nyttjas flitigt och bli ett uppskattat inslag i samhället. Vi har förstått att behovet, speciellt nu under pandemin har varit stort, men vi hoppas att intresset för utomhusaktiviteter kommer att bestå. Inte minst när det nu finns i direkt anslutning både till Biskopsskogens bollplaner och till det nyrenoverade motionsspåret.

 

Ett stort tack ska riktas till Kalmar kommuns bygdepeng, Kalmar kommuns kultur- och fritidsnämnd och RF Sisu Småland som alla varit med och finansierat gymmet. Vi vill också rikta ett tack för gott samarbete till Sweden Gym som levererat gymmet.

 

Driften av utegymmet kommer vi i föreningen att svara för så vi skulle uppskatta om du som nyttjar gymmet och inte är medlem blir det för att vara med och täcka föreningens ökade driftskostnader. Medlem blir du genom att Swisha 150:- till 1232816668 och ange namn och mailadress.

 

 

Fotbollssäsongen går mot sitt slut

 

Äntligen börjar vi se något som förhoppningsvis kan likna slutet på denna eländiga Corona-Pandemi. Vi är många som saknat möjligheten att se fotboll live och för vårt seniorlag blev det även i år bara en halv säsong.

 

Herrseniorlaget har nu bara en match kvar och vilar stadigt i mitten av tabellen. Det positiva med året är att flera spelare från ungdomslagen nu tagit steget in i seniortruppen och dessutom presterat på hög nivå. Den sista matchen är nu på söndag dvs den 26 september kl. 12:00 hemma på Fruskogsvallen mot S:t Sigfrid.

 

Vårt gemensamma damlag Team Södermöre ligger också i mitten av tabellen i div. 2 och har två matcher kvar. Den 25/9 kl. 16 borta mot Vimmerby och avslutar sedan hemma i Loverslund mot Glömminge/Algutsrum 9/10 kl. 14. Utvecklingslaget/b-laget som spelar i div. 3 ligger också i mitten av tabellen och har också två matcher kvar. Den 26/9 möter man Rockneby borta kl 16:00 för att sedan avsluta hemma i Tvärskog den 3/10 kl 16:00 mot Lindsdal. C-laget håller till i div. 4 och har också två matcher kvar. Hemma i Loverslund den 27/9 kl 19:00 mot Hällaryds IF B och den sista borta mot IFK Karlshamn C den 2/10 kl. 15:00.

 

Innebandyn

 

Innebandyn har förberett sig väl och börjar seriespelet i oktober. Första matchen är borta i Torsås sporthall mot Slätafly /SK IBK B den 3/10 kl. 17:00. Första hemmamatchen blir sedan den 8/10 kl. 19:00 mot FBC Kalmarsund ungdom B.

 

Föreningen kommer vid sidan av seniorlaget att under hösten/vintern ha tre träningsgrupper igång. Samtliga lag vill gärna ha fler intresserade spelare. Vill du vara med? Kontakta Michael Edvardsson 073 416 43 35, bullen.75@live.se

Följande lag och tider gäller:

  1. Ett ungdomslag med ungdomar födda 2007-09 med Filip Tigerstrand som tränare. Laget tränar måndagar 18:00-19:30 och onsdagar 17:00-18:30. Gruppen har redan startat upp träningen
  2. Ett flicklag med tjejer födda 2005-2007, men eftersom tanken är att det ska bli ett damlag i seriespel nästa höst är alla välkomna oavsett ålder. Man tränar onsdagar 18:30-19:30 med Michael Edvardsson som tränare. Man startar idag dvs den 22/9.

Ett pojk/flicklag födda 2013-14 som tränar måndagar 17:00-18:00 med Michael Edvardsson som tränare. Laget börjar sin träning när fotbollssäsongen för åldersgruppen har slutat.

 

Inkomstbringande aktiviteter

 

Föreningens inkomstbringande aktiviteterna fortsätter nu under hösten. Som ni säkert har märkt så finns det nu möjlighet att köpa toa-/hushållspapper och frallor från föreningen. Passa på att beställa så får ni färska frallor till lördagsfrukosten och de stora balarna med toa- och hushållspapper hemkörda.

 

I oktober kommer vi också att börja försäljningen av Newbody-produkter och efter det kommer traditionsenligt försäljning av julkalendrar och julgranar.

 

Ha det gott!

Jan Martinsson
ordförande

Hösten är här - dags för frallor i brevlådan och toa-/hushållspapper till dörren
2021-09-21 21:52

Har du inte gått någon lapp i brevlådan och du vill beställa? Återkom snarast till wreibo@telia.com 

 

Mvh Ljungbyholms GoIF ungdomssektion

Nyhetsbrev augusti 2021
2021-08-26 19:40

Även om Covid-restriktionerna börjar avta så har även den här sommaren inneburit avsaknad av fotbollsmatcher på seniornivå och inga konserter eller andra arrangemang att jobba på. Å andra sidan har vi för andra året i rad fått tillfälle att lära känna alla smultronställen i närområdet. Många har vandrat på de lokala vandringslederna eller cyklat i omgivningarna och stränderna har varit välbesökta. Men nu börjar sommaren lida mot sitt slut. Dags alltså att dra igång höstens verksamheter med full kraft.

Fotbollen äntligen igång – och med publik

Nu har seriespelet för vårt herrseniorlag äntligen kommit igång fast med enkelserie. Totalt blir det nio matcher varav fem redan har spelats. Ljungbyholm har idag många, men unga spelare. Året får alltså ses som en möjlighet att låta våra ungdomar prova på seniorfotboll och spela ihop laget inför kommande säsong 2022. Nästa hemmamatch är den 31 augusti mot Kalmarlaget Primetime.


Vårt gemensamma damlag Team Södermöre har redan spelat fyra matcher i div. 2 sydöstra med två vinster och lika många förluster. Även B-laget i div. 3 är igång med seriespelet med två vinster och en oavgjord hittills. Laget ligger just nu tvåa i serien. A-laget spelar fredag 27/8 18:15 borta mot Madesjö och har nästa hemmamatch i Loverslund först den 17/9 kl. 19:00.

Regeringen och Folkhälsomyndigheten har  meddelat att ett antal restriktioner lyfts fr.o.m. den 15 jul. Det innebär att det är nu är möjligt att ta in upp till 600 personer på våra matcher. Men fortfarande gäller ett personligt ansvar vilket liksom tidigare bl.a. innebär att man ska stanna hemma vid symtom på Covid-19, tvätta händerna ofta och noggrant eller använda handdesinfektion samt hålla avstånd till andra människor och undvika trängsel.

Innebandyn drar igång

Den 3:e oktober kl. 17:00 startar säsongen för vårt innebandylag i div. 4 sydöstra med bortamatch i Torsås sporthall mot Slätafly/Sk IBK B. Första hemmamatchen blir sedan den 8:e oktober kl. 19:00 mot FBC Kalmarsund ungdom B.

Laget har dock redan varit igång i Smålandscupen där det blev två hedersamma förluster mot div. 2-laget Hovmantorp och Fliseryd.

Fotbollsskolan

Årets fotbollsskola genomfördes den 16–20 augusti med 49 deltagare. Årets innehåll har varit allt från rena fotbollsövningar till lekar, fotografering, besök av Henrik Löfkvist från Kalmar FF och en avslutande dragkamp mellan barnen och alla ledare. (Barnen vann med 3–0!)

 

Veckan avslutades med ett traditionsenligt vattenkrig, glass och utdelning av diplom.

 

Ett extra stort tack till Gabriel, Jonathan och Fredrik från P-13 och P-15/16 och ungdomsledarna Vita, Tuva, Maia, Elin och Maja samt våra samarbetspartners och sponsorer ICA Stinsen, Nilssons Mat och Stensö VVS som i år fixade glassen.

 

Styrelsen vill rikta ett stort och varmt tack för en väl genomförd och mycket uppskattad fotbollsskola.

Utegym byggs under september

Ljungbyholms GoIF har fått stöd från Kalmar kommuns bygdepeng, kultur- och fritidsförvaltningen samt RF Sisu Småland för att bygga ett utegym vid Biskopsskogens bollplaner. Sweden Gym har kontrakterats för att bygga anläggningen och byggnationen planeras till mitten av september.

Familjegymnastiken startar 5:e september

Den mycket uppskattade familjegymnastiken har haft ett längre uppehåll under pandemin, men kan nu när restriktionerna lättat starta upp igen. Som tidigare är det söndagar kl. 10:00-11:00 i Ljungbyholmsskolans gymnastiksal som gäller, och första tillfället blir den 5:e september.

Upplägget blir i huvudsak detsamma som tidigare med huvudfokus på hinderbanan men även åldersadekvata lekar där ni vuxna deltar aktivt tillsammans med era barn. Om du sedan tidigare finns med i gruppen men redan nu vet att ni inte kommer vara med i höst, meddela i så fall ledaren Tommy Liljeberg så fort som möjligt via e-post famgymnlgoif@gmail.com. Samma sak gäller för er som inte varit med tidigare men nu vill komma med.

Så kan du bidra till föreningens ekonomi utan egen insats!

Föreningen har några samarbeten som innebär att föreningen, och i några fall också du, tjänar pengar bara genom att du är medlem.

Flügger färg

När du handlar i Flüggers butik i Kalmar uppger du att du är medlem i Ljungbyholms GoIF. Du får då 20 % rabatt på hyllpris på alla Flüggerprodukter. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden, andra rabatter eller beställningsvaror. Föreningen får sedan 5% på alla de köp som genomförts i föreningens namn under året.

 

Svenska spel

Genom Svenska Spels ”Gräsroten” kan alla som har ett spelkort eller spelkonto bidra till föreningens kassa. Uppge Ljungbyholms GoIF som din favoritförening i spelbutiken, på webben eller i mobilen. Varje gång du sedan spelar hos Svenska Spel får Ljungbyholms GoIF poäng som sedan omvandlas till rena pengar. Totalt fördelar Svenska spel hela 50 miljoner kronor.

Ljungbyholms-kassen på Stinsen.
Om du råkat glömma din tygkasse när du handlar på Stinsen så finns reservlösningen. Köp Ljungbyholms GoIFs plastkasse så bidrar du till föreningens ekonomi.

Newbody och försäljning av toa- och hushållspapper under hösten

Under hösten kommer föreningen att under oktober sälja toa- och Newbody-produkter. Vänta alltså med storinköp av toa- och hushållspapper till dess du i samband med beställning av frallor får besök för beställning och senare leverans av toa- och hushållspapper.

Med det vill jag önska er alla en fortsatt fin sensommar och hälsa er välkomna till höstens aktiviteter.

Ha det gott och ta hand om varandra!

Jan Martinsson
ordförande

 

BLI MEDLEM
Gilla oss på Facebook
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Pojkar - 11/12, 20/09 18:39 
Fotboll Flickor - 15/16, 26/08 20:35 
Fotboll Pojkar - 11/12, 20/08 14:53 
Fotboll Pojkar - 15/16, 19/08 22:44 
Fotboll Pojkar - 11/12, 16/05 11:17 
Fotboll Senior herr, 15/03 19:18 
 
Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Huvudsponsorer 2021
_________________________
Övriga sponsorer 2021