Bli medlem i Ljungbyholms GOIF
Välkommen till Ljungbyholms GoIF

"Så många som möjligt så länge som möjligt"

Nyhetsbrev december 2019
2019-12-05 17:17

2019 – ett intensivt år för föreningen

2019 har varit ett år då vi rustat föreningen för framtiden. Vi har renoverat omklädningsrum och förråd i klubbstugan vid Fruskogsvallen samt i Biskopsskogen där vi dessutom har färdigställt en kiosk. Det har varit helt nödvändiga investeringar som lyft föreningen. Ett stort tack ska riktas till alla de ideella krafter som gjort ett fantastiskt jobb, inte minst Emil Jörnelid, Calle Gröhn och Jan-Åke Larsson som fungerat som byggledare, samt de sponsorer som gjort renoveringen möjlig.

Utvecklingsarbetet fortsätter nu med en utvecklingsdag den 7 december i Oskarshamn där styrelse och ledare träffas för att planera för verksamheten 2020. Har du tankar eller idéer så är du varmt välkommen att höra av dig till mig telefon 0722231026, jannemartin10@gmail.com

Köp din julgran av Ljungbyholms GoIF 14-15 december

Jag hoppas att det inte undgått någon att Ljungbyholms GoIF som vanligt säljer julgranar och att de enligt traditionen är inköpta av Sewe i Torsås. Det innebär att de är huggna bara några dagar innan försäljning vilket garanterar hållbarhet långt över nyår. Försäljningen sker vid klubbstugan den 14:e och 15:e december kl. 10-14. Vi säljer både vanliga granar och kungsgranar liksom bingolotter till uppesittarkvällen. Skulle du inte ha möjlighet att handla nu under helgen så finns våra granar också till försäljning på Blomster & Trädgård dvs gamla plantskolan så länge lagret räcker.

Ravelliförsäljningen

Ravelliförsäljningen är nu avslutad. Totalt sålde vi 251 paket vilket ger ett netto till föreningen på cirka 13.800:-. Stort tack till alla er som jobbat med försäljningen, och ett alldeles extra stort tack till Linda Göransson som med 23 sålda paket vann säljligan. God två kom Marie Flisberg och trea Marie Olsson.

Elias slutar

Elias Darwish har arbetat som administrativt stöd i vår förening under två år. Han har dessutom bistått som tränare för ungdomslag och lett vårt integrationsarbete. Allt med stort engagemang, hög kompetens, alltid leende och med ett stort hjärta för föreningen. Elias har nu fått fast jobb i Kalmar och lämnar därför oss, men vi hoppas självklart att han blir kvar som engagerad medlem. Vi från styrelsen vill rikta ett stort tack till Elias och önska honom all lycka i framtiden.

Fotbollsseniorernas priser

Fotbollssektionen hade avslutning den 23 november och delade då ut följande priser till förtjänta spelare och ledare:

Fotbollssektionens hederspris gick till Jan-Åke Larsson för ett förtjänstfullt arbete med renovering av omklädningsrummen.

Tennbollen gick till Jesper Petersson.

Gustav Elling och David Karlsson fick pris för att de har passerat 100 A och U-lagsmatcher.

Henrik Bertilsson avtackades för sina 3 år som huvudtränare.

Flest A-lagsmatcher 2019, av 22 matcher spelade: Daniel Andersson (21) och Gustav Elling (21)

Flest U--lagsmatcher 2019, av 12 matcher spelade: Henrik Johansson (8), Fredrik Einarsson (8), Gustav Elling (8)

Flest mål A-lag 2019: Dennis Englund (7)

Flest mål B-lag 2019: Martin Andersson och Fredrik Einarsson (4)

Träningsflit 2019: Gustav Elling och Anton Fransson

Inkomstbringande aktiviteter

För att kunna hålla medlems- och aktivitetsavgifter på en så rimlig nivå att det blir möjligt att svara upp mot vårt motto ”Så många som möjligt så länge som möjligt” så krävs det att föreningens medlemmar ställer upp och bidrar till de inkomstbringande aktiviteterna. 2020 kommer vi att ha samma system som 2018 dvs varje aktiv/målsman till aktiv ställer upp på två aktiviteter varav Kalmar GP är obligatorisk. Givetvis under förutsättning att man har möjlighet att vara med den helgen. Den andra aktiviteten väljer man själv bland de alternativ som erbjuds, bl.a. försäljning av julkalendrar, bingolotter (till jul och nyår), rabatthäften, hjälpa till vid Himlaspelen och Valborg. Precis som i år kommer föreningens ledare samlar in era val.

Tack och God Jul och Gott Nytt År.

Tills sist vill vi i föreningens styrelse rikta ett stort varmt tack till alla er som bidrar och som gör vår förening till det den är, oavsett om ni är engagerade på fotbollsplanen, innebandyarenan, i styrelserummet, i lottkiosken eller någon annan stans i byn där föreningen gör sig påmind. Föreningen är en plats för möten mellan människor och i denna den digitala världen blir dessa fysiska möten allt viktigare. Ta vara på det, ta hand om varandra nu under helgerna och var rädda om er.

Önskar er alla en riktigt God Jul, och ett lika Gott Nytt År.

På återseende 2020

Jan Martinsson

Adventsgranar till försäljning
2019-11-12 22:47
From fredag vecka 47 säljer Ljungbyholms GoIF adventsgranar via Blomster och trädgård i Ljungbyholm.
Välkommen att skaffa din adventsgran.

Inom kort publicerar vi också information på vår hemsida och via sociala medier om kommande julgransförsäljning. Håll utkik!!

// Ljungbyholms GoIF
Årsfesten närmar sig - Anmälan fortfarande öppen
2019-11-10 22:27
Årsfesten den 23 november närmar sig - och anmälan är fortfarande möjlig. Anmäl dig/er nu. En trivsam kväll i goda vänners lag utlovas.

Anmälan till moggefransson@gmail.com eller 070 - 316 06 46
Innebandyturneringen den 2/11 inställd
2019-11-01 18:47
Allahelgonaspelen, innebandyturneringen där bostadsområdena i Ljungbyholm skulle möta varann och som skulle ägt rum lördagen den 2/11 i Ljungbyholms sporthall är inställd pga. för få deltagare.

// Ljungbyholms GoIF
Nyheter från vår verksamhet