Ljungbyholms GOIF
Välkommen till Ljungbyholms GoIF


"Så många som möjligt så länge som möjligt"


Uppfräschning av Biskopsskogen
2017-04-23 17:03

Efter en fantastisk arbetsinsats av flera föräldrar och ledare (och några barn) så har omklädningsrummen i Biskopsskogen fått sig en ordentlig uppfräschning.

Utvändigt har fasaden målats med rödfärg och dörrarna i svart. Inom några dagar kommer även det vita kring fönster och knutar bättras på.

Bollplanket har oljats in så det ska klara sig några år till och borden har målats svarta.

 

Invändigt har det också skett underverk. En fantastiskt städpatrull har städat ur hela huset och rensat ordentligt.

Så nu kan ni ta ett djupt andetag inne i omklädningsrummen istället och andas in den härliga lukten av såpa.


Under hösten väntar etapp 2 med ytterligare uppfräschning framförallt invändigt.


Stort tack till alla som ställde upp. Ni har gjort ett fantastiskt jobb och ska vara stolta!Föreningsshopen håller stängt under sommaren
2017-04-21 10:13
Ljungbyholms GoIF:s webbshop med möjlighet till beställning av träningskläder och profilprodukter kommer under perioden 170506 - 170831 att hålla stängt. Vid behov av kläder eller andra produkter för sommaren måste din beställning inkomma senast 170505. Beställning görs via hemsidan och länken "Föreningsshop".

// LGoIF:s styrelse
Seniorsektionens framgångar på planen ger pengar till "Min stora dag"
2017-04-20 21:57
Vi i Ljungbyholms GoIF:s seniortrupp har bestämt oss för att 2017 ska vi inte bara leverera på fotbollsplanen, utan även tänka på de barn/ungdomar som är svårt sjuka eller har en lång sjukhusvistelse. Vi kommer att skänka 100:-/poäng till organisationen "Min stora dag". Vi har även fått ett par av våra sponsorer att skänka en summa pengar per poäng vi tar under året.
Vi hoppas nu att fler lag hakar på och skänker en summa pengar till någon organisation som hjälper andra.
Lyckliga fotbollstjejer från helgens cuptriumfer i Loverslund
2017-04-13 19:30

Nyhetsbrev april 2017
2017-04-06 21:18

Årets tredje nyhetsbrev står nu för dörren – precis som så mycket annat i vår samhällsförening.  Här nedan följer den infon som just nu finns att delge dig som medlem.


Från årsmötet – som genomfördes den 26 mars kommer här lite kortfattad info:

Ny ordförande i innebandysektionen – Michael Edvardsson valdes på 2 år.

Sittande ordförande i Team södermöre, vice ordförande i föreningen, ordförande i Trivselsektionen och i Plan- och fastighetssektionen valdes alla om på 2 år.

Rullande schema för ett antal personer i seniorsektionen fotboll samt i ungdomssektionen kommer att testas de närmaste åren, istället för en ordinarie ordförande. För ökad insyn och fördelat ansvar.

Föreningens revisorer, Hans Svensson och Börje Velander valdes för ytterligare ett år.

Varmt tack till avgående ordförande för seniorsektionen fotboll, Gustav Nilsson för insatsen under dina år som ansvarig.

 

Inkomstbringande aktivitet – föreningens satsning på tydlighet och framförhållning där målsättningen är att kunna bibehålla låga medlems- och aktivitetsavgifter, samt öka ”Vi-känslan” löper på. Hittills avklarad aktivitet är kryddförsäljningen. 2017 års försäljning kommer inte riktigt upp i samma antal som förra året. Helt väntat, men ändå en grym insats av alla inblandade med drygt 900 sålda paket. Varmt tack till alla säljare, och till alla kunder!!

 

Har du som aktiv eller målsman till aktiv ännu inte anmält dig till en inkomstbringande aktivitet för 2017 likt kryddförsäljningen är det nu hög tid att göra det. Anmälan är obligatorisk för alla aktiva oavsett roll i föreningen och du gör din anmälan via denna länken nedan. Är du under 18 år ska en målsman anmäla sig istället. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1yDG-iom8JvkfegA2wegr88RQiZ3MHS2LuYR9v4lDs6Q/edit?usp=sharing

 

En annan del av våra inkomstbringande aktiviteter – den del där man själv inte kan välja inriktning är vår medverkan på cykelloppen som arrangeras av Kalmar Grand Prix. Inför aktuell helg den 4-6 augusti när vi som förening ska fungera som funktionärer och trafikvakter med över 900 timmars arbete har vi tidigare annonserat om vår Trafikvaktsutbildning. Du som är aktiv eller målsman till aktiv och som ännu inte anmält dig, gör det snarast. Utbildningarna pågår som bäst och detta är ytterligare vårt sätt att tillsammans bidra till Ljungbyholms GoIF:s existens i nuvarande form. Anmäl dig till utbildningen via denna länk:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDs2pjmtrNaMQtpNHX4FGN84PrAE-OiZCm3p0CcdH2La5D5w/viewform?usp=sf_link

 

Seriepremiären – för vårt representationslag i fotboll, denna säsongen i division 6 är äntligen här!! Hjärtligt välkomna fredagen den 21 april kl. 18.30 på Fruskogsvallen, som vanligt med fri entré på premiären, och Trivselsektionen bjuder all publik på fika. Kom och stötta vårt ”nya” A-lag med en härlig blandning av unga talanger och rutinerade killar. Och med en ny tränarduo i form av Henrik Bertilsson och Jim Andersson. Välkommen också att slå dig ner på Fruskogsvallens nya läktare. Med förhoppning om bättre koll på spelet och gemytlig stämning tillsammans. Vi ses väl där?

 

Nytt fotbollslag för barn födda 2011/2012 – är nu verklighet i föreningens regi. Otroligt härligt att föreningen och Ljungbyholm som samhälle fortsätter att växa och att vi nu har möjlighet att välkomna barn i denna ålderskategori till spel och lek i Biskopskogen. Tillsammans med Magnus Johansson och Jimmy Andersson som tränare hoppas vi att många barn vill hänga på, såväl pojkar som flickor. Första träningen sker lördagen den 22 april. Anmälan sker till Jimmy Andersson på tel. 070 – 976 03 59 alt. via E-post, hoffaplat@gmail.com

 

Innebandyn tackar – för den gångna säsongen. Varmt tack till alla er som deltagit på våra hemmamatcher för att titta och stötta. Hjärtligt välkomna tillbaka till hösten med nya tag, mot nya mål. Håll även utkik på hemsidan och via nyhetsbreven om föreningens ungdomssatsning kring innebandyn.

 

Valborgsmässofirandet – har förhoppningsvis inte undgått någon, att detta ställs in 2017. Anledningen är att vår valborgsmässoplats just nu är uppgrävd då Kalmar vatten förbereder för vatten till de nya bostäder som på sikt kommer byggas i området. Vi hoppas på er förståelse och lovar att göra vad vi kan för att få till ett firande i byn under 2018. Tips på ny valborgsmässoplats tas tacksamt emot.

 

2017 års fjärde nyhetsbrev kommer i slutet av maj.

Väl mött!!

 

Med vänliga hälsningar

Jens Rosenqvist

Ordförande

Ljungbyholms GoIF

ordforande@ljungbyholmsgoif.se
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Pojkar/Flickor - 11/12, 23/04 09:18 
Fotboll Flickor - 06, 10/04 09:00 
Fotboll Pojkar/Flickor - 11/12, 05/04 07:32 
Fotboll Flickor - 07/08, 02/04 20:01 
Fotboll Senior herr, 18/03 07:28 
Fotboll Senior herr, 18/03 07:27 
 
Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Huvudsponsorer 2016 2017
_________________________
Övriga sponsorer 2015 2017