Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ljungbyholms GoIF

Välkommen till Ljungbyholms GoIF


"Så många som möjligt så länge som möjligt"


Säljtoppen Ravelli-produkter
2018-11-14 18:37

Efter två veckors försäljning har vi idag den 14/11 kl. 13:00 sålt 174 Ravelli-paket. Målet i slutet på månaden är 650 paket så vi är en bit på väg men har fortfarande en bra bit kvar till målet. 


Har du inte registrerat dig som säljare så gör det på Ravellis hemsida:  http://partner.ravelli.se/se/

Användarnamn: 58wtei8w, Lösenord: 2mgxm676


Den som sålt mest får välja ut 6 paket Ravelliprodukter (värde 1.200:-), tvåan 4 produkter och trean 2 produkter.

 

Säljtoppen ser idag ut på följande sätt:

1. Göran Nilsson 26 paket

2. Mikael Gustafsson 20 paket

3. Håkan Olofsson 19 paket

 

Ny topplista publiceras nästa onsdag 21/11.


Nyhetsbrev november 2018
2018-11-08 19:27

Ljungbyholms GoIF rustar för div 5!

Efter seriesegern i div 6 så är arbetet inför nästa säsong i division 5 i full gång. Vi kan stolt meddela att det lyckosamma tränarteamet med Henrik Bertilsson som huvudtränare och Johan Eriksson/Philip Liljegren som assisterande redan är kontrakterade för nästa säsong.
En testmatch är inplanerad till tisdagen den 13/11 kl. 19:00 på konstgräsplanen, men redan nu kan vi hälsa John Pettersson välkommen tillbaka till klubben. Han har det senaste året varit med att föra upp Pukeberg till div. 3 men väljer nu att ansluta till LGoIF, där han för övrigt förenas med sin bror Jesper som senaste året spelat i Gullabo/Gullaboås. Varm välkomna till ett gott gäng John och Jesper! 


Innebandysäsongen är igång

Tyvärr har våra innebandyseniorer mött övermäktigt motstånd de första tre omgångarna, trots att den senaste matchen mot serieledarna slutade med en 6-4 förlust får det ses som ett steg framåt. Man har nu mött de tre lag som ligger överst i tabellen så nu kan det bara gå bättre. I nästa match möter man Sillhövda i Ljungbyholms sporthall nu på lördag den 10 november kl. 12:00. Sillhövda är också poänglösa efter tre matcher så med ett taggat lag och stort publikstöd väntar säkert en första skön seger.


Ravelli-försäljning

Föreningens försäljning av Ravelliprodukter är nu i full gång och kommer att pågå under hela november. Den 30 oktober hade vi besök av Andreas Ravelli och 15 representanter för föreningens lag och sektioner fick lära känna sortimentet och registrera sig som säljare. Vi var samtliga imponerade av kvalitén på produkterna och är övertygade om att det finns goda möjligheter till en lyckad kampanj speciellt nu inför jul. Det är nu viktigt att övriga säljare i föreningen registrerar sig och börjar marknadsföra katalogen och starta försäljningen. Målsättningen är att sälja 650 paket!
Ett antal av Ravellis produkter finns för påseende i klubbstugan och där finns också kataloger, beställningsbroschyrer och information om hur man registrerar sig som säljare. Kollektionen hittar du också på Ravellis hemsida: https://www.ravelli.se/kollektion/. Du som inte finns med på säljlistan men gärna vill sälja kan följa instruktionen på informationslappen eller kontakta mig: Jan Martinsson, jannemartin10@gmail.com , 072 223 10 26. 


Och det finns all anledning att göra det eftersom det vankas fina priser till de tre som säljer flest paket.
Den som säljer flest paket får välja ut sex paket från Ravellis produkter (värde 1.200:-), den som kommer tvåa väljer ut 4 paket (värde 800:-) och den som kommer trea 2 paket (värde 400:-). Bland de som sålt mer än 10 paket kommer vi dessutom att lotta ut de demonstrationspaket som vi erhållit från Ravelli och som alltså finns för påseende i klubbstugan. Det lag som sålt flest paket per säljare kommer att få besök av Andreas Ravellis som lovat att leda en träning med laget. På hemsidan kommer vi varje vecka att rapportera vilka tre som just för tillfället leder ”säljligan”.
Just nu den 7/11 ser topptrion ut på följande sätt:


1/ Kristian Kandenäs 11 paket
2/ Emil Jörnelid 9 paket
3/ Philip Liljegren 7 paket


Skjut på debuten

I veckan fick vi besked att vår ansökan till projektet ”Skjut på debuten” beviljats stöd av Sparbanksstiftelsen Kronans ”Lokala potten”. Totalt uppgår bidraget till 45.500:- och det ska användas till olika aktiviteter för att få de ungdomar som skrivit på kontraktet att inte använda alkohol, narkotika, tobak eller dopingpreparat före december månads utgång 2021. Aktiviteterna ska påminna ungdomarna om löftet samt skapa sammanhållning. De kan bestå av besök på IFK Kalmar eller Kalmar FF:s matcher, spela bowling eller laser game, besök i simhallen, föreläsningar m.m.. Kontraktet innebär att de ungdomar som håller detta löfte erhåller 2.000:- när perioden är avslutad. Vårdnadshavaren står för halva summan, föreningen för 400:- och Smålandsidrotten bidrar med 600:-/ungdom. I ett första skede är det kommer pojkar 05 att ingå i projektet men under 2019 räknar vi med att också pojkar 06 och flickor 06 kommer med.


Köp din julgran hos Ljungbyholms GoIF

Helt enligt tradition kommer Ljungbyholms GoIF att sälja julgranar och som vanligt är de inköpta av Seve i Torsås och huggna dagarna innan försäljningen. Granen som inte barrar före julgransplundringen trettondag Knut köper du därför av Ljungbyholms GoIF! Försäljningen sker vid klubbstugan den 15:e och 16:e december kl. 10-14. Vi säljer både vanliga granar och kungsgranar liksom Bingolotter till uppesittarkvällen. 


Trivselsektionen behöver dig

Att vara med och organisera kioskförsäljningen på Fruskogsvallen och i sporthallen under matcher samt sköta försäljning på Valborg och under Himlaspelen är några av trivselsektionens uppgifter. Kan det vara något för dig? Just nu behöver sektionen fler medlemmar. Ett kul jobb i gott gäng och dessutom en insats som drar in pengar till våra ungdomslag. Anmäl dig till Irene Kandenäs Irene.kandenas@coor.com


Med vänlig hälsning


Jan Martinsson

Ordförande

Ljungbyholms GoIF
En eldsjäl har lämnat oss
2018-10-29 18:07

I helgen nåddes vi av det tragiska beskedet att Göran Jönsson har lämnat oss. 


Göran var under många år en starkt engagerad eldsjäl i vår förening. Under två perioder ledde han förtjänstfullt föreningen som dess ordförande nu senast under perioden 2005-2009. Han var en person som sällan sa nej till olika uppgifter och som alltid utförde det han tog på sig på bästa sätt. 


Förutom alla år i föreningens styrelse så ställde han alltid upp i allt från att döma matcher under himlaspelen till att sälja lotter i lottkiosken. Få i förening har sålt så många Bingolotter som Göran Jönsson. 


Vi har mycket att tacka Göran för och hans minne är ljust. Just nu går våra tankar i första hand till hans hustru Eva  och övriga familjen.


Jan Martinsson

Ordförande 

Ljungbyholms GoIFNyhetsbrev oktober 2018
2018-10-15 20:18

Ljungbyholms GoIF i div 5!

Först måste jag rikta ett STORT TACK till spelarna som gjort en fantastisk prestation. Att gå igenom en serie med bara en förlust och med åtta poängs marginal ner till tvåan är en fantastisk prestation. Ett lika stort tack riktas självklart också till tränartrion ledd av Henrik Bertilsson och med Philip Liljegren och Johan Eriksson som assisterande, samt till ledarna Karl-Henrik Elling och Morgan Fransson. Vi ser nu fram mot nästa säsong där vi kan förvänta oss härliga derbyn mot våra samarbetsföreningar i Södermöre BK Möre, Tvärskogs IF och IFK Påryd. 


Innebandysäsongen är igång

Nu när fotbollen har slutat tar innebandyn över. Säsongen startade nu i helgen, tyvärr med en bortaförlust mot KaRo. Första hemmamatchen är nu på lördag den 20 oktober kl. 12:00 mot Jämjö i sporthallen. Kom och heja fram vårt lag mot en första seger.


Renovering av omklädningsrummen

Som många av er säkert redan har konstaterat så är ombyggnationen av omklädningsrum m.m. vid Biskopsskogen i full gång. Emil Jörnelid och Calle Gröhn röjer ut och därefter kommer de att behöva hjälp med målning m.m..
Vi har också sökt om investeringsbidrag från Kultur- och fritidsförvaltningen för att renovera omklädningsrum och förråd i klubbstugan vid Fruskogsvallen. Får vi ansökan beviljad samt ytterligare renoveringsbidrag från Riksidrottsförbundet hoppas vi att renoveringen kan komma igång i februari 2019. 


Ravelli-försäljning

Nu mobiliserar vi föreningen för försäljning av Ravelli-produkter under november. Dina eventuella julklappsbekymmer löser vi alltså genom att erbjuda Ravellis produkter. Varje paket kostar 200:- och det finns både kläder, sängkläder, kuddar, plädar, köksredskap, sportväska och ryggsäck (se https://www.ravelli.se/) . Andreas Ravelli kommer till klubbstugan den 30 oktober för att presentera kollektionen och reda ut alla frågor om hur beställningar och leverans går till. I varje lag finns en ansvarig som bjuds in till träffen. 


Årsfest 17 november

Team Södermöre har bjudit in fotbollsföreningarna i Södermöre till en gemensam årsfest den 17 november. Antalet från respektive förening är begränsat till 50 personer. I första hand bjuds spelare, styrelse, ledare och tränare in. Priset är 250;./person och då ingår mat och musik. Anmälan görs senast den 30 oktober till Morgan Fransson 070 316 06 46, moggefransson@gmail.com. Föreningen bjuder på buss fram och tillbaka till Bjursnäs!


Janne Martinsson

Ordförande

Ljungbyholms GoIF


Team Södermöre bjuder in till gemensam årsfest
2018-10-05 20:04

Nu är det äntligen dags för en gemensam årsfest för idrottsföreningarna i Södermöre. 


Värd för kvällen är Team Södermöre och vi välkomnar Ljungbyholms GoIF, Möre BK, Tvärskogs IF och IFK Påryd till festligheter i Bjursnäs bygdegård lördagen 17 november kl. 18.30-01.00.

Det kommer bli mingel, mat, bar, prisutdelning och lite senare på kvällen spelar The Louds.


Passa på att träffas och umgås över föreningsgränserna i sann Södermöre anda, ett gyllene tillfälle att analysera året som gått, prata gamla minnen och inte minst sia om hur 2019 kommer bli.

Kostnaden är 250 kr per person.

Tillkommer gör ev. kostnader för bar/dricka (medhavd dryck ej tillåten) och buss.


Anmälan är bindande och ska ske senast 31 oktober. Varje förening administrerar sina egna anmälningar. Kontaktperson för anmälan och ev. frågor för respektive förening är enligt nedan:


Ljungbyholms GoIF

Morgan Fransson, email: moggefransson@gmail.comGilla oss på Facebook
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Senior herr, 13/11 10:13 
Fotboll Pojkar/Flickor - 11/12, 07/11 19:55 
Fotboll Senior herr, 07/11 15:54 
Fotboll Senior herr, 07/11 09:10 
Fotboll Senior herr, 04/11 13:36 
Fotboll Senior herr, 04/11 12:49 
 
Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Huvudsponsorer 2018
_________________________
Övriga sponsorer 2018
Samarbetspartner profilprodukter