Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ljungbyholms GoIF

Bli medlem i Ljungbyholms GOIF
BLI MEDLEM
Välkommen till Ljungbyholms GoIF


"Så många som möjligt så länge som möjligt"


Från LGoIF:s fotbollsskola V33
2020-08-23 16:05

Hej på er allesammans och tack för en härlig, varm och intensiv fotbollsskola!

Det blev till slut 54 st barn i åldersspannet 7-12 år som via 6 st mindre grupper med varsin ungdomsledare deltog under veckan.


Det blev allt från rena fotbollsövningar till lekar och besök av både Malkars och Kalmar FF.

Veckan avslutades med ett traditionsenligt vattenkrig, glass och utdelning av diplom.


Ett extra stort tack till ungdomsledarna Vita, Tuva, Maia, Inez, Elin och Maja samt våra samarbetspartners och sponsorer ICA Stinsen, Nilssons Mat, EloVent, Malkars och Kalmar FF.


//Ledarna för Fotbollsskolan 2020

Nyhetsbrev augusti 2020
2020-08-14 18:45

För oss som är föreningsaktiva har den här sommaren varit något vi inte upplevt tidigare. Inga fotbollsmatcher på seniornivå, inga konserter eller andra arrangemang att jobba på, och inga längre resor. Å andra sidan är vi många som säkert utnyttjat tillfället att lära känna alla smultronställen i närområdet. Många har vandrat på de lokala vandringslederna eller cyklat i omgivningarna och stränderna har varit välbesökta. Men nu börjar sommaren lida mot sitt slut även om de sista dagarna har bjudit på högsommarvärme. Dags alltså att dra igång höstens verksamheter med full kraft.


Fotbollen äntligen igång – och med publik

Nu har seriespelet för vårt herrseniorlag äntligen kommit igång. Eftersom det endast blir en höstsäsong så kommer varje match att vara extremt viktig. Totalt väntar nio matcher som börjar med två hemmamatcher, den första igår dvs den 13/8 med seger med 3-1 mot Persnäs och sedan nästa torsdag dvs den 20/8 då match mot Degerhamn väntar. Matchstart 19:00.


Vårt gemensamma damlag i Team Södermöre har redan spelat tre matcher i div. 2 sydöstra med en vinst, en förlust och en oavgjord som resultat. Även B-laget i div. 3 är igång med seriespelet med en vinst och en förlust hittills.


Enligt Svenska Fotbollsförbundet beslut för breddidrott kan vi nu ta emot 50 personer i publiken. Det gäller alltså både för senior- och ungdomsmatcher. Handsprit kommer att finnas på plats och vi uppmanar alla att hålla social distansering i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Med i genomsnitt 43 personer i publik på våra herrseniormatcher under förra året så bedömer vi att begränsningen på 50 inte kommer att bli något problem.


Fotbollsskolan

Årets fotbollsskola genomfördes den 10-14 augusti med över 50 deltagare, vilket var nästan dubbelt så många som förra året. Ledarna för F-09/10 och P-11/12 organiserade och mycket uppskattade ledare var flickorna i F-06. Styrelsen vill rikta ett stort och varmt tack för en väl genomförd och mycket uppskattad fotbollsskola.


Sporthallen stängs under fyra veckor

Sporthallen kommer att vara stängd vecka 35 till 38 för ombyggnation vilket fram för allt kommer att påverka innebandyn. Vår förhoppning är att viss träning och eventuella träningsmatcher kan flyttas till Trekantens sporthall under ombyggnationen.

 

Familjegymnastiken drar igång.

Familjegymnastiken är en av föreningens populära verksamheter och just nu är gruppen full, men den som vill kan ställa sitt barn i kö. Vi hälsar Tommy Liljeberg varmt välkommen som ny ledare för verksamheten. Söndagen den 30 augusti startar hösten verksamhet och som vanligt är det gympasalen mellan kl. 10-10.45 som gäller.

 

Upplägget blir i huvudsak detsamma som tidigare med huvudfokus på hinderbanan men även åldersadekvata lekar där ni vuxna deltar aktivt tillsammans med era barn. Om du sedan tidigare finns med i gruppen men redan nu vet att ni inte kommer vara med i höst, meddela i så fall ledaren så fort som möjligt via e-post tommy.liljeberg@gmail.com så platsen kan erbjudas till något annat barn. Den som har frågor kan kontakta Tommy via mail.

Så kan du bidra till föreningens ekonomi utan egen insats!

Föreningen har några samarbeten som innebär att föreningen, och i några fall också du, tjänar pengar bara genom att du är medlem.


Flügger färg

När du handla i Flüggers butik i Kalmar uppger du att du är medlem i Ljungbyholms GoIF. Du får då 20 % rabatt på hyllpris på alla Flüggerprodukter. Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden, andra rabatter eller beställningsvaror. Föreningen får sedan 5% på alla de köp som genomförts i föreningens namn under året.

 

Svenska spel

Genom Svenska Spels ”Gräsroten” kan alla som har ett spelkort eller spelkonto bidra till föreningens kassa. Uppge Ljungbyholms GoIF som din favoritförening i spelbutiken, på webben eller i mobilen. Varje gång du sedan spelar hos Svenska Spel får Ljungbyholms GoIF poäng som sedan omvandlas till rena pengar. Totalt fördelar Svenska spel hela 50 miljoner kronor.


Ljungbyholms-kassen på Stinsen
Om du råkat glömma din tygkasse när du handlar på Stinsen så finns reservlösningen. Köp Ljungbyholms GoIFs plastkasse så bidrar du till föreningens ekonomi.


Ravelli- och försäljning av toa- och hushållspapper under hösten

Under hösten kommer föreningen att under oktober sälja toa- och hushållspapper och under november Ravelli-produkter. Vänta alltså med storinköp av toa- och hushållspapper till dess du får besök för beställning och senare leverans av toa- och hushållspapper. Julklapparna kan ni sedan köpa i november då vi tar upp beställning av Ravelli-produkter som levereras till Lucia.


Med det vill jag önska er alla en fortsatt fin sensommar och hälsa er välkomna till höstens aktiviteter.

Ha det gott och ta hand om varandra!


Jan Martinsson
OrdförandeLandslagets fotbollsskola - anmälan öppen
2020-06-23 18:56
Anmälan till Landslagets fotbollsskola som sker under vecka 33 är nu öppen, för barn och ungdomar i åldern 6-13 år. Hjärtligt välkommen med er anmälan.

Anmälan via denna länken.

Mvh Ljungbyholms GoIF
Midsommarpromenaden - Resultat och vinnare
2020-06-22 17:18

Det var inga lätta frågor så det blev ingen med full pott på vuxenrundan men nämnas bör Fredrik Tingström som lyckades bäst. På barnrundan verkade det vara enklare och många hade alla rätt. Slumpgeneratorn renderade detta utfall.


Vinsterna kommer delas ut under veckan och vi kör väl ytterligare någon semestervariant av promenad under sommaren.

 

Rätta raden:

 • Midsommardagen infaller lördagen mellan den 20.e och 26.e
 • Sommarsolståndet kallas även för Astronomisk sommar
 • Midsommarstången härstammar från Tyskland
 • Flaggan skall hissas kl. 08:00 på midsommardagen
 • Sill har vi ätit på midsommar i flera hundra år
 • Ca 1,1 miljoner handlar på systembolaget dagen för midsommarafton
 • Vi äter ca 3000 ton sill varje midsommar
 • Vi äter ca 5 miljoner liter jordgubbar varje midsommar

Vinnare nedan.

 

Vuxen:

David Hult

Sam Tabbert

Lina Tingström

 

Barn:

Henrik Bertilsson

Ben Sayell

Johannes Haglund


Tipspromenad under midsommarhelgen
2020-06-17 20:56

I dessa Corona tider tycker vi som förening att det är mycket viktigt med aktiviteter för att främja och bidra till folkhälsan. Att vistas utomhus och promenera mår alla bra av!


Istället för ett traditionellt Midsommarfirande välkomnar vi sommaren med digitala tipspromenader och ni kan gå dem med hjälp av appen Tipsrundan GPS Quiz. Var samtidigt med i utlottningen av fina priser genom att swisha in en startavgift på 25 kr för vuxna och 10 kr för barn. För att delta i utlottningen av fina priser, skriv samma namn i swishen som i inskickandet av svarslappen. Rätt rad samt vinnare meddelas på Ljungbyholm Goifs hemsida söndag kväll 20200621 (Frågerundan är digital för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer). 


Starten på tipspromenaden sker vid informationstavlan vid Biskopsskogen.

Du går tipsrundan med hjälp av kartan i appen som du laddar ner i din mobiltelefon och där svarar du även på frågorna. Det finns både vuxen- och barnfrågor.


Passa gärna på att plocka upp skräp om ni ser något längs med rundan!

Frågor? Maila DavidKelsoKarlsson@msn.com


Instruktioner:


 • Ladda ner appen Tipsrundan-GPS Quiz. Tillåt Tipsrundan-GPS Quiz att ”få åtkomst till denna enhets plats”. Appen är gratis.
 • När appen sedan är igång väljer du scanna QR-kod och väljer något av alternativen nedan.
 • Bild 1 = Vuxen quiz
 • Bild 2 = Barn quiz
 • Du måste ange ett namn för att kunna delta och detta namn använder du även när du swishar startsumman till 0761388475, 25:-/vuxen och 10:-/barn
 • Gå sedan tipsrundan med hjälp av kartan som finns i appen. En blå markering på kartan visar var du är och frågorna är numrerade med gröna pluppar. Klicka på kommande fråga och när ni närmar er frågan så plingar det till i mobiltelefonen och frågan visas.
 • Skicka in tipsrundan så är ni med i utlottningen av fina priser. Priserna kommer från närområdets handlare.

GLAD MIDSOMMAR 
önskar Ljungbyholms GoIFBLI MEDLEM
Gilla oss på Facebook
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Pojkar - 11/12, 23/08 12:10 
Fotboll pojkar/flickor - 15, 11/08 12:39 
Fotboll Pojkar - 11/12, 27/06 21:30 
Fotboll Pojkar/Flickor - 13/14, 14/06 14:54 
Fotboll Pojkar - 11/12, 23/04 11:17 
Fotboll Pojkar/Flickor - 13/14, 05/04 21:01 
 
Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Huvudsponsorer 2020
_________________________
Övriga sponsorer 2020