Ljungbyholms GoIF
Välkommen till Ljungbyholms GoIF


"Så många som möjligt så länge som möjligt"


Följ med till Ronneby Brunn för Föreningsdialog och samkväm - för dig och din respektive
2017-08-10 19:28
Nu tar vi nästa steg i LGoIFs utveckling!!

Dina idéer, dina synpunkter och ditt engagemang är mycket viktiga för att ytterliga utveckla vår förening.

Samtidigt vill vi passa på att tacka dig för dina insatser och bjuder därför in samtliga ledare, tränare, alla aktiva/målsmän till aktiva i föreningen och medlemmar med respektive till en lunch-till-lunch träff på Ronneby Brunn den 7-8 oktober.

Genom finansiering från Smålandsidrotten kan vi svara för boende, två luncher, kaffe och en tvårätters middag. Är du även intresserad av att se Tommy Nilsson på kvällen kostar det 250:-/person.

Mer information och anmälningsformulär hittar ni här nedan:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdrs6VmVY_xjqD4R24lBJ8gd2It3gMgzmX1VaytPJylM1Tpjg/viewform?usp=sf_link


Välkommen med er anmälan senast den 27 augusti.


Ljungbyholms GoIF:s styrelse


TACK!!
2017-08-09 22:19
Några dagar har nu passerat sedan Ljungbyholms GoIF:s stora satsning med trafikvakter och funktionärer kring Kalmar Grand Prix.

Först lite fakta:

  • 3 dagars medverkan.
  • Över 210 involverade personer.
  • Nästan 1.300 arbetade timmar.

Vi var många som kämpade med våra olika roller under Kalmar GP, och från arrangörshåll hörs många positiva tillrop efter vår insats. Kan inte annat än känna mig oerhört stolt över att vi rodde detta i land, och utan din insats hade det aldrig gått!! 

Vill med detta få sagt att ingen roll var mer värd än någon annan utan alla bidrog verkligen till vår engagerade och mycket lyckade gemensamma insats.

Varmt tack till alla ni som på ert privata plan ställde upp och bidrog.
Varmt tack till Mats för suverän hjälp med hjullastaren hela helgen. 
Varmt tack till alla ni 8 med Fredrik i spetsen som kämpade och byggde staket hela fredagen.
Varmt tack till alla inblandade för fredagens TV/FU-bemanning.
Varmt tack till alla funktionärer och trafikvakter under lördagens lopp, och staket riv.
Varmt tack till alla inblandade för söndagens 3 motionslopp, och staket riv i Kalmar C.
Hjärtligt tack till alla privatpersoner som ställde upp och gjorde bemanningen för Kalmar GP möjlig.
Hjärtligt tack till alla externa föreningar som på många sätt arbetat fram den hjälp som vår förening var i behov av, för att ro vårt projekt i land.
Hjärtligt tack till all spridning och till alla tillrop och återkopplingar via sociala medier.
Hjärtligt tack till Kalmar GP med Jan Hammarqvist i spetsen för förtroendet ni/du gav till Ljungbyholms GoIF.
Och sist men inte minst, hjärtligt och varmt tack till alla ni aktiva och målsmän till aktiva för er enorma insats under denna GP-helg. Er insats är precis det som vår förening står för!!


TACK!!

Har du synpunkter eller återkoppling att ge oss inför kommande engagemang, tveka inte att höra av dig.
Din feedback gör oss bättre.

Ljungbyholms GoIF:s styrelse
info@ljungbyholmsgoif.seSök till Sveriges yngsta mästerkock!!
2017-08-04 22:57

Hej!

 

Är du eller någon du känner 8-12 år och gillar att laga mat?

Vill du vara med om ett kul äventyr?

Sök in till säsong 5 av Sveriges Yngsta Mästerkock!

Gå in på TV4.se/sveriges-yngsta-mästerkock och klippa på ”sök här”

Elle gå direkt via länken: https://www.shortaudition.com/Sveriges-Yngsta-Masterkock-5

 

OBS! Du behöver inte redan vara en mästerkock det viktigaste är ett intresse av matlagning! 

 

Lycka till!

 

Med vänlig hälsning

Juryn och Sveriges Yngsta Mästerkock

Kan du hjälpa Ljungbyholms GoIF på Kalmar Grand Prix - låna vår klubbstuga som tack för hjälpen!!
2017-07-21 22:33
Schemaläggningen för LGoIF:s medverkan vid Kalmar Grand Prix, där vi ska fungera som trafikvakter och/eller funktionärer pågår för fullt och vi är på "upploppet" med denna process. Men........en hel del jobb kvarstår innan vi är i mål. Därför skickar vi detta mail till er.
 
Kravet efter styrelsens beslut är att minst ett pass per aktiv ska göras under Kalmar GP kvarstår. Har man inte möjlighet att medverka ska detta meddelas till styrelsen, vilket en del personer har gjort. Eftersom inte alla kan medverka måste LGoIF köpa in extern arbetskraft, något vi vill minimera så mycket som möjligt.
 
Därför erbjuder vi nu alla nuvarande och tidigare medlemmar, aktiva och målsmän till aktiva att ta (extra)pass enligt nedan:
__________________________________________________________________________________________________

Är du redan schemalagd för ett grundpass på Kalmar GP? Är du medlem eller på annat sätt vänligt inställd och vill bidra och kan tänka dig ett (extra)pass lördag 5/8 (kl. 15.00 - ca 21.30) eller söndag 6/8 kl. (kl. 09.00 - ca 17.00)? Mot denna prestation erbjuder vi dig gratis användande av LGoIF:s klubbstuga eller partytält under ett dygn. Erbjudandet gäller tom 180531.
_________________________________________________________________________________________________
 
Återkom snarast till jens.rosenqvist@outlook.com om intresse finns.

Varmt tack på förhand.

LGoIF:s styrelse


Nyhetsbrev juni 2017
2017-06-19 11:25

Hej.

 

Äntligen sommar och värme, och full fart mot semester och välförtjänta ledigheter.

 

Vill börja med att hälsa vårt nyaste tillskott till verksamheten välkommen. Christian Nilsson är nu en av två vaktmästare i föreningen. Christian kommer att arbeta för LGoIF:s vaktmästeri under sommaren och hösten tillsammans med Niklas och de två kommer ha ansvaret för skötseln av våra anläggningar i Ljungbyholm. Varmt välkommen till oss Christian.

Behöver du komma i kontakt med vårt vaktmästeri för frågor om hyra av partytält, hyra av klubbstugan eller vid andra frågor som rör området vaktmästeri? Via vår hemsida finns utförlig kontaktinformation, www.ljungbyholmsgoif.se

 

Nedan följer nu årets fjärde nyhetsbrev från Ljungbyholms GoIF – med stort fokus på vår stora inkomstbringande aktivitet

 – Kalmar Grand Prix.

 

Har du inte gått utbildningen till trafikvakt? Nu finns det ytterligare möjlighet att göra så. Datumen nedan erbjuder dig som ännu inte gått att utbilda dig:

 

Den 28/6 och den 5/7 kl. 18.00 – 20.00 i klubbstugan. Anmälan sker till jens.rosenqvist@outlook.com

Eftersom insatser för Kalmar GP är flerårig så är det bra om så många som möjligt går utbildningen redan nu. Så anmäl dig så har du din trafikvaktsutbildning gällande i 5 år.

 

Som ni alla säkert vet vid det här laget så har Ljungbyholms GoIF beslutat att arbeta på cykeltävlingen Kalmar Grand Prix i år, istället för de tidigare konserter vi så framgångsrikt haft uppdrag kring. Anledningen till detta bytet, från konserter till Kalmar Grand Prix är flera men i huvudsak handlar det om flerårig kontinuitet och att vi tror at GP:et kan passa fler, plus att vi gör hela insatsen vid en helg istället för som tidigare utspritt på fler helger.

 

Schemaläggningen för GP:et är nu i full gång, och några av er har redan fått ut aktuellt pass som ni ombeds arbeta på. Jätteviktigt – vi behöver ha ert svar att ert tilldelade arbetspass är ok. Så när ert pass dyker upp som E-post i er inkorg, svara Ok och med ert namn med vändande svar. Tack!! Ytterligare information om samlingsplats mm kommer närmare inpå GP:et.

 

För att detta jätteansvar gentemot Kalmar Grand Prix ska fungera är det av yttersta vikt att vi alla hjälps åt och tillsätter våra arbetspass. En utebliven GoIF:are kan innebära en mycket svår situation att hantera på plats för oss. Detta eftersom vårt deltagande bygger på säkerhet och tillit. Så återigen, varje persons deltagande är enormt viktigt och vi räknar med er kring er uppslutning och ert engagemang. Alla aktiva eller målsman till aktiva (målsmän till barn födda 2012 undantagna) som inte meddelat förhinder sedan tidigare räknas in i denna schemaläggning. Tillsammans kommer vi göra detta kanonbra!!

 

Verksamhetsmässigt i föreningen rullar arbetet och spelet, insatserna och engagemanget på. Härligt att se all denna glädje när man besöker fotbollsplaner runt om i närområdet när våra lag spelar. Härligt engagemang och driv från alla. Det smittar sannerligen av sig. För er som av någon anledning inte varit nere i Biskopskogen eller på Fruskogsvallen och tittat på fotboll, gör det. Uppdaterade datum för kommande matcher finns i föreningskalendern på vår hemsida, www.ljungbyholmsgoif.se både vad gäller senior- som ungdomsfotboll.

 

Och på tal om verksamhet!! Landslagets fotbollsskola är här igen, som brukligt sista sommarlovsveckan för alla barn och unga som vill lära sig mer om fotboll och hänga med kompisar på ett trivsamt sätt. Anmälan till fotbollsskolan hittar du här:

https://start.landslagetsfotbollsskola.se/show_club?club_id=10728

 

Ikväll sammanträder styrelsen för sista gången innan vi tar sommarledigt. Men du vet väl att du kan kontakta mig eller någon av övriga styrelsemedlemmar vid frågor, idéer eller synpunkter, även om sommarledigheten kickat in? Ditt engagemang kring verksamheten är det som driver vårt arbete framåt. Så hjärtligt välkommen att höra av dig.

 

Till sist vill jag och styrelsen önska alla aktiva, ledare, förtroendevalda, målsmän, alla sponsorer och medlemmar en riktigt glad midsommar och en lika härlig sommar. På återseende och återhörande framöver.

 

2017 års femte nyhetsbrev kommer i september.

 

Väl mött!!

 

Med vänliga hälsningar

Jens Rosenqvist

Ordförande

Ljungbyholms GoIF

ordforande@ljungbyholmsgoif.se


Gilla oss på Facebook
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Pojkar/Flickor - 11/12, 11/08 15:33 
Fotboll Pojkar/Flickor - 11/12, 23/06 07:46 
Fotboll Pojkar/Flickor - 11/12, 06/06 10:13 
Fotboll Pojkar/Flickor - 11/12, 23/04 09:18 
Fotboll Flickor - 06, 10/04 09:00 
Fotboll Flickor - 07/08, 02/04 20:01 
 
Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Huvudsponsorer 2017
_________________________
Övriga sponsorer 2017