Ljungbyholms GoIF
Välkommen till Ljungbyholms GoIF


"Så många som möjligt så länge som möjligt"


Föreningsdialog i Ronneby med kreativt resultat
2017-10-18 21:05
Helgen den 7-8 oktober resten 31 personer med anknytning till Ljungbyholms GoIF till Ronneby, för föreningsdialog i på Ronneby brunn. 31 personer bestående av styrelsemedlemmar, tränare/ledare, aktiva och respektive. Sammantaget en mycket kreativ och lyckad helg.

Varmt tack alla inblandade, och stort tack till Smålandsidrotten för möjligheten.
Information och sammanfattning från helgen hittar du här.
Team Södermöres F-04 seriesegrare i F04 Sö
2017-10-02 16:26

Efter 18 omgångar och 4-0 i den avslutande matchen mot Trekanten under söndagseftermiddagen så stod Team Södermöres F04 som slutsegrare i årets seriespel. Grattis till en mycket väl genomförd vår- och höstsäsong och till att ni spelar så fin fotboll!

Korrigering av "Dags för Event Södermöre - den 14 oktober"
2017-10-01 14:36
Hjärtligt välkommen till Event Södermöre lördagen den 14 oktober, där Södermöre kommundel, Ljungbyholms GoIF och andra lokala aktörer medverkar. Testa dina skott i innebandy med vår hastighetsmätare och kom förbi vårt tält och låt dig väl smaka av nygrillande hamburgare. Många aktiviteter och god stämning utlovas kring eventet.

Den sedan tidigare utlovade seniormatchen i innebandy i sporthallen kommer tyvärr inte äga rum under lördagen. Ljungbyholms GoIF ber om ursäkt för missförståndet. Vi hoppas att ni alla, trots denna miss får en trevlig dag under Event Södermöre.

Välkomna!!
Vilken fotbollssöndag!!
2017-09-29 18:03
Vilken fotbollssöndag vi står inför!!

  • Kl. 10.00 - matcher i Biskopskogen för våra 07/08:or mot Emmaboda resp. derby mot Tvärskog.
  • Kl. 12.00 - match för våra seniorer på Fruskogsvallen. Denna gång mot Hulterstad. Trivselsektionen bjuder dessutom på fika.
  • Kl. 15.00 - match för våra flickor födda 04/05 på Fruskogsvallen. Kom och heja fram laget till serieseger!!
  • Kl. 16.30 - match på Fruskogsvallen för våra pojkar födda 04. Nu match mot Lindsdals IF.
Känns som att fotbollssöndagen inte kan bli mycket bättre. Passa på och häng med på matcher i höstens färger på söndag.

Hjärtligt välkomna till våra planer och heja fram alla spelare till fina prestationer.

Nyhetsbrev september 2017
2017-09-05 19:46

Hej på Er.

 

Åter dags att skriva av sig en smula, och försöka återge föreningens nuvarande status. Således dags för ett nytt nyhetsbrev för Ljungbyholms GoIF J.

 

Hoppas att ni alla mår bra, att ni haft en fin sommar och att många fått den ledighet som man hoppats på. Själv passade jag på, tillsammans med familjen att fira midsommar på varmare breddgrader, på Mallorca. En helt underbar ö med god mat och varma vatten. Perfekt för avkoppling, sevärdheter och såhär i efterhand en längtan om att återvända. Men nu fokus Ljungbyholms GoIF, med början om information från styrelsemötet 170831.

 

Förskingringen – som ägde rum under 2013 går nu mot sitt slut. Dom i ärendet har fallit och föreningen påbörjar nu arbetet mot försäkringsbolagen om möjlig ersättning.


Inkomstbringande aktiviteterna – rullar vidare. Näst på tur står försäljningen av New Body. Mail har skickats ut till alla er som valt att ha denna aktivitet som er valbara. Mailet avser er registrering på www.newbody.se

Mail har även skickats till er som hittills inte haft möjlighet till inkomstbringande aktivitet och som heller inte haft möjlighet att hjälpa till under Kalmar Grand Prix. Även ni är välkomna att sälja New Body som stöttning till vår gemensamma förening, för att innan året är slut få ihop helheten med fortsatta låga avgifter som målsättningen.


Föreningsdialog – äger rum på Ronneby brunn lunch till lunch den 7-8/10, där bussresa ToR, boende och helpension ingår. Dessutom, med möjlighet att se Tommy Nilsson live till en egen mindre kostnad gör ju inte saken sämre. Jämte dessa trevligheter erbjuds också diskussioner och framtidsutsikter via dialog båda dagarna – för att på bästa sätt möta föreningens och samhällets utmaningar tillsammans. Har du inte anmält dig? Skynda dig då att göra det via www.ljungbyholmsgoif.se Anmälan stänger 170906.


Budgetarbetet – har sedan flera år tillbaka skördat fina framgångar i form av struktur och mindre av felaktiga och ogenomtänkta beslut. En rättvisare och mer genuint ansvarstagande bedömning helt enkelt. 2018 är ingen skillnad, även då ska föreningen arbeta efter sektions- och föreningsbudgets. Datum för färdigställande av resp. sektion är 171031. Underlaget skickar ni till Markus Hagström, föreningens kassör. Resp. sektionsordförande ansvarar.


Valborg 2017 – blev som ni säkert kommer ihåg ”uppskjuten” pga. byggnation vid det nya kvarteret vid Byvägens början. Vår dittills mycket väl fungerande valborgsplats kunde helt enkelt inte användas. Ljungbyholms GoIF söker nu efter en ny plats att fira valborg vid. Har du några idéer eller tips? Vänligen återkom för resonemang till mig eller till någon i styrelsen. För visst ska vi väl ha ett valborgsmässofirande i Ljungbyholm? Helt enkelt en tradition som är för bra för att inte ha.


Styrelsens sammansättning –  för nästa mandatperiod diskuteras redan nu. Flera poster lämnas och nyval kommer att krävas. Valberedningen har redan nu fått ta del av de poster som behöver tillsättas. Är du intresserad av styrelse- och föreningsfrågor? Är du intresserad av att påverka i byns hjärta? Tycker du om att få insyn i barns- och ungas förening, där utveckling, mångfald och lika värde står högst i kurs? Eller brinner du för andra frågor? Tveka inte att höra av dig till valberedningen för dialog. För du vet väl att ”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något, och det gör skillnad”.


Sista punkten från styrelsens möte – Föreningsshopen. Ljungbyholms GoIF har i många år samarbetat med butik 3&1 vid gästhamnskajen. Ett framgångsrikt och mycket bra samarbete som styrelsen nu väljer att avsluta from 171231. Anledningen är egentligen enkel – ideell tid. Att hitta någon som vill och hinner driva denna lösning har helt enkelt inte gått, och det kan heller inte ligga på styrelsen att sköta denna. Den ideella tiden är för dyrbar för det. Därav det fattade beslutet.

Istället kommer Ljungbyholms GoIF from 180101 att inleda ett samarbete med Stadium vid Hansa City. Stadium erbjuder föreningen en bra helhetslösning där all administration hamnar utanför föreningen. Stadium erbjuder också bra förmåner för dig som medlem och aktiv, samt enkel lösning när det gäller beställningar och lager.

Ljungbyholms GoIF:s styrelse är mycket glada att kunna inleda ett samarbete med Stadium under de nästkommande 4 åren. Föreningens webb-shop håller i och med det fattade beslutet stängt och öppnar åter 180101. Vi återkommer under hösten med presentation av den nya föreningsshopen och era möjligheter till bonusar, rabatter, urval och hur man beställer.

 

Verksamhetsmässigt då, vad händer i våra sektioner?

 

Fotbollen rullar ju på, helt klart. Våra ungdomslag är ju hur duktiga som helst i diverse serier, ligor och cuper. Även om jag långt ifrån hinner se alla spela så märker man ju bara man rör sig i Biskopskogen kvällar och helger den febrila aktivitet som pågår. Så himla härligt med all den liv och rörelse som vår by genereras via all denna aktivitet.

 

Seniorfotbollen går mot sitt avgörande. Hade väl personligen hoppats på avancemang i år, och även om det inte är helt kört så ser det ju lite småtufft ut att klara Borgholm i toppen. Men samtidigt, det är ju så sjukt kul att gå på matcherna!! Intensiteten, snacket, kaffet och gemenskapen betyder så mycket mer än det där avancemanget. Så för allt i världen, finns inte samma intensitet, snack, kaffe eller gemenskap i högre serier så stannar jag gärna kvar där vi befinner oss precis just nu. Varmt tack för underhållningen så långt. Nästa hemmamatch välkomnas ni alla till Fruskogsvallen, söndagen den 17/9 kl. 15.00 är det åter dags för avspark. Denna gången mot Bergkvara AIF.

 

Seriestart närmar sig också för vår största inomhussport, innebandy. Ska 2017/2018 vara säsongen det lossnar på allvar? Ny tränare i Johan ”Kocken” Karlsson och en hel del nya spelare har tillkommit. Nu har ju även hemmaarenan funnits med ett tag så förhoppningsvis kan vanebilden av hemmaplan göra sig påmind och stärka laget i jakten på högre serier. Även om det kanske inte är målet så är det jäkligt härligt med seriestart. Första matchen inom dryga månaden, lördagen den 7/9 kl. 12.00 mot Olofströms IBK i Ljungbyholms sporthall. Redan nu, ett stort lycka till i seriespelet Ljungbyholms GoIF!! Väl mött under säsongen.

 

Jag väljer att stanna med informationen där. Återkom gärna med synpunkter, idéer och förslag till förbättring. Vi tar gärna emot tillrop och tankar för nutid och framtid. Viktigt att så många som möjligt engagerar sig, för en kreativ dialog och fortsatt utveckling i Ljungbyholms GoIF.

 

Med vänlig hälsning

 

Jens Rosenqvist

Ordförande

Ljungbyholms GoIF

070 – 258 59 87

ordforande@ljungbyholmsgoif.se
Gilla oss på Facebook
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Pojkar - 02/03, 11/10 17:00 
Fotboll Pojkar - 02/03, 11/10 16:54 
Fotboll Flickor - 07/08, 02/10 20:15 
Fotboll Flickor - 06, 28/09 09:34 
Fotboll Flickor - 06, 19/09 14:31 
Fotboll Pojkar/Flickor - 11/12, 11/08 15:33 
 
Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Huvudsponsorer 2017
_________________________
Övriga sponsorer 2017