Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Huvudsponsorer 2016 - 2017
_________________________
Övriga sponsorer 2015 - 2017
Välkommen till Ljungbyholms GoIF
LGoIF:s klubbemblem. Det tidigare emblemet (vinrött/guld) är inte längre aktuellt."Så många som möjligt - så länge som möjligt"

Försäljning av New Body på G
2016-09-17 20:25
Funderar du på vad du ska ge dina kära i julklapp? Eller behöver du fylla på din egen garderob med kvalitet? Inom några veckor startar vi upp föreningsförsäljning av New Body!!

Vi kommer erbjuda både försäljning via utvalda personer i föreningen, samt här på webben. Mer info kommer när det närmar sig.
Nyhetsbrev september 2016
2016-09-01 22:15

Vägrar kalla det för höst trots att vi nu gått in i september. Försöker att bibehålla värmen och shortsen så länge det bara går för att inte tappa taget om det där sista strået från sommaren. För visst är det väl fortfarande sommar? Inte för att jag älskar att bada och sola. Nej, mer för att jag älskar lediga stunder, känslan av att kunna göra vad man vill när man vill. Men någonstans får väl även jag landa i att hösten närmar sig, snart……..

 

Efter en mycket skön ledighet och välbehövlig sommar kommer här årets sjunde nyhetsbrev. Ett brev med fokus på upplevelser för alla er som gör denna förening till det den är, och med ett uppmärksammande inslag av våra ambitiösa ledare.

 

Ljungbyholms GoIF har under säsongen 2016 introducerat begreppet ”Inkomstbringande aktiviteter”, något som på många sätt fallit väl ut. Inte minst den delen som handlar om engagemang kring våra uppdrag för konserter och liknande evenemang där man som aktiv/målsman till aktiv under 18 år ska medverka på minst ett sådant uppdrag under sommaren. Väldigt många har ställt upp vilket naturligtvis känns mycket bra ur förenings- och solidaritetssynpunkt. För att visa vår uppskattning till alla er som bidragit på dessa evenemang under sommaren vill föreningen bjuda er på Grillfest. Grillfesten äger rum kommande fredag – den 9/9 kl. 18.30. Mycket mer info om detta finns på vår hemsida, www.ljungbyholmsgoif.se Tänk på att anmäla dig senast den 4/9.

 

Seniorfotbollen för herrarna börjar lida mot säsongsslut och utan att ha 100 % inblick i gruppen och dess uppsatta delmål/mål för säsongen så vet jag att nuläget i tabellen inte var det man räknat med inför. Många olika anledningar har gjort att vi nu befinner oss i ett något utsatt läge där vi dels måste vinna matcher och dels måste lita till att vissa resultat för andra lag går LGoIF:s väg. Med ett fåtal matcher kvar är det nu vi måste kraftsamla. Spelarna, ledarna, publiken och alla andra måste tillsammans visa det röd/gula hjärtat och stoltheten som det innebär att bära vårt klubbmärke på bröstet. Från en novis fotbollssupporter och ordförande med röd/gult hjärta – skit i hur det ser ut!! Det viktigast är inte att spela snyggt. Det viktigaste är att gå in med inställningen att vi ska göra det tillsammans!! Spelar vi tillsammans kommer vi att göra vår del dessa avslutande matcher i Div SÖ. Det räcker för mig oavsett resultat, serie, position eller nummer på tröjan. Och det räcker för Ljungbyholms GoIF!!

 

Nu på lördag möter vi Böda/Högby klockan 15.00 på Fruskogsvallen. Jag vill uppmana alla som har möjlighet att ta sig till Fruskogsvallen för att tillsammans ge laget från norra Öland en rejäl match om alla 3 poäng – tillsammans!!

 

September månad = innebandypremiär i Ljungbyholms sporthall. Med nyrekryterad seniortränare, Fredrik Rosén från Nybro hoppas vi på att vårt lag har styrkan, modet och kunnandet att utmana för topplacering under säsongen. Några spelare har lämnat och några har tillkommit. Ska bli mycket roligt och spännande att följa laget under säsongen 2016/2017. Hemmamatcherna kommer företrädesvis att spelas på lördagar. För information om hemmapremiären och övriga speldatum – håll utkik på hemsidan.

 

Från vår folkhälsosektion kommer information om att den mycket uppskattade yogan dragit igång igen. Vill du vara en del av yogagruppen och träna tillsammans med våra ledare Ingela och Marie så är du hjärtligt välkommen att göra det. Information om hur du anmäler dig finns på vår hemsida.

 

Har du önskemål, idéer, kunskap om specifik idrott eller aktivitet som du tycker borde finnas med i föreningens utbud? Kanske finns det redan i föreningens regi? Kanske kan du vara en av de ledare som drar igång en sådan aktivitet? Eller kanske ni är några stycken som kan dela på ansvaret? Tveka inte att höra av dig till någon i styrelsen. Endast fantasin och viljan sätter gränser. Tips på aktiviteter som vi i nuläget saknar, men som vi gärna ser i vår regi skulle kunna vara:

 

·       Dans

·       Gymnastik för barn och seniorer

·       Fotboll för barn födda 2011

·       Stavgång

·       Löpning

 

Har du drivet, engagemanget och tiden till att driva ett projekt likt ovanstående, eller har du andra idéer så välkomnas dessa med öppna armar. Hör av dig för vidare dialog.

Är du fundersam över om det finns grupper/aktiviteter som du skulle kunna delta i? Håll utkik i vår föreningskalender för utförliga aktiviteter.

 

2016 är ett år då vi från styrelsen vill uppmärksamma alla duktiga och ambitiösa ledare i Ljungbyholms GoIF. För att göra det kommer alla ni som är ledare på ett eller annat sätt kring lag/grupp att erbjudas en föreningsresa, tillsammans med respektive. Föreningsresan äger rum i mitten av oktober och syftar till uppmärksammande av er ideella tid, men också till en ännu bättre Vi-känsla och utvecklande relationer. Föreningsresan kommer innehålla många roliga inslag, utvecklande föreningsdiskussioner och dialog kring framtiden förening. Tveka inte att anmäla dig/er!! Sista anmälningsdatum 160910. Anmälan via hemsidan.

 

Avslutningsvis önskar jag er alla en fortsatt fin höst. Och glöm nu inte att anmäla er till Grillfesten!!

 

Nästa nyhetsbrev kommer i oktober.

 

Med vänliga hälsningar

Jens Rosenqvist

Ordförande

Ljungbyholms GoIF

ordforande@ljungbyholmsgoif.seNu drar höstens yoga igång
2016-08-16 23:06
Mer information hittar ni här.
Arbetat på något av våra konsertevenemang i sommar?? Inbjudan till grillfest den 9 september
2016-08-15 21:24
Till dig som arbetat på något av LGoIF:s evenemang nedan under sommaren 2016. Välkommen på grillfest vid vår klubbstuga i Ljungbyholm.

Aktuella evenemang:
  • A walk in the park
  • BAO
  • Kalmar Grand Prix
  • Bo Kaspers orkester
  • Jerry Williams.
Det finns även möjlighet att medanmäla familjemedlemmar.

Hjärtligt välkommen!!

Ljungbyholms GoIF:s styrelse


Fotboll - B-laget drar sig ur seriespelet 2016
2016-08-10 20:27
Pga. en del skador och frånfall på spelare har Ljungbyholms GoIF:s seniorsektion i fotboll tagit beslut om att dra sig ur 2016 års B-lagsserie. Beslutet gäller from omgående. Fokus kommer istället att läggas på slutspurten av A-lagsserien. Tanken är att B-lagsserien ska återupptas under säsongen 2017.
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Flickor - 07/08, 20/08 10:26 
Fotboll Pojkar - 04/05/06, 02/08 21:34 
Fotboll Flickor - 04/03, 02/08 21:15 
Fotboll Pojkar - 02/03, 30/07 18:44 
Fotboll Pojkar - 02/03, 27/06 22:03 
Fotboll Pojkar - 04/05/06, 08/06 21:10