Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ljungbyholms GoIF

Bli medlem i Ljungbyholms GOIF
BLI MEDLEM
Välkommen till Ljungbyholms GoIF


"Så många som möjligt så länge som möjligt"


Landslagets fotbollsskola - anmälan öppen
2020-06-23 18:56
Anmälan till Landslagets fotbollsskola som sker under vecka 33 är nu öppen, för barn och ungdomar i åldern 6-13 år. Hjärtligt välkommen med er anmälan.

Anmälan via denna länken.

Mvh Ljungbyholms GoIF
Midsommarpromenaden - Resultat och vinnare
2020-06-22 17:18

Det var inga lätta frågor så det blev ingen med full pott på vuxenrundan men nämnas bör Fredrik Tingström som lyckades bäst. På barnrundan verkade det vara enklare och många hade alla rätt. Slumpgeneratorn renderade detta utfall.


Vinsterna kommer delas ut under veckan och vi kör väl ytterligare någon semestervariant av promenad under sommaren.

 

Rätta raden:

 • Midsommardagen infaller lördagen mellan den 20.e och 26.e
 • Sommarsolståndet kallas även för Astronomisk sommar
 • Midsommarstången härstammar från Tyskland
 • Flaggan skall hissas kl. 08:00 på midsommardagen
 • Sill har vi ätit på midsommar i flera hundra år
 • Ca 1,1 miljoner handlar på systembolaget dagen för midsommarafton
 • Vi äter ca 3000 ton sill varje midsommar
 • Vi äter ca 5 miljoner liter jordgubbar varje midsommar

Vinnare nedan.

 

Vuxen:

David Hult

Sam Tabbert

Lina Tingström

 

Barn:

Henrik Bertilsson

Ben Sayell

Johannes Haglund


Tipspromenad under midsommarhelgen
2020-06-17 20:56

I dessa Corona tider tycker vi som förening att det är mycket viktigt med aktiviteter för att främja och bidra till folkhälsan. Att vistas utomhus och promenera mår alla bra av!


Istället för ett traditionellt Midsommarfirande välkomnar vi sommaren med digitala tipspromenader och ni kan gå dem med hjälp av appen Tipsrundan GPS Quiz. Var samtidigt med i utlottningen av fina priser genom att swisha in en startavgift på 25 kr för vuxna och 10 kr för barn. För att delta i utlottningen av fina priser, skriv samma namn i swishen som i inskickandet av svarslappen. Rätt rad samt vinnare meddelas på Ljungbyholm Goifs hemsida söndag kväll 20200621 (Frågerundan är digital för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer). 


Starten på tipspromenaden sker vid informationstavlan vid Biskopsskogen.

Du går tipsrundan med hjälp av kartan i appen som du laddar ner i din mobiltelefon och där svarar du även på frågorna. Det finns både vuxen- och barnfrågor.


Passa gärna på att plocka upp skräp om ni ser något längs med rundan!

Frågor? Maila DavidKelsoKarlsson@msn.com


Instruktioner:


 • Ladda ner appen Tipsrundan-GPS Quiz. Tillåt Tipsrundan-GPS Quiz att ”få åtkomst till denna enhets plats”. Appen är gratis.
 • När appen sedan är igång väljer du scanna QR-kod och väljer något av alternativen nedan.
 • Bild 1 = Vuxen quiz
 • Bild 2 = Barn quiz
 • Du måste ange ett namn för att kunna delta och detta namn använder du även när du swishar startsumman till 0761388475, 25:-/vuxen och 10:-/barn
 • Gå sedan tipsrundan med hjälp av kartan som finns i appen. En blå markering på kartan visar var du är och frågorna är numrerade med gröna pluppar. Klicka på kommande fråga och när ni närmar er frågan så plingar det till i mobiltelefonen och frågan visas.
 • Skicka in tipsrundan så är ni med i utlottningen av fina priser. Priserna kommer från närområdets handlare.

GLAD MIDSOMMAR 
önskar Ljungbyholms GoIFNyhetsbrev juni 2020
2020-06-16 19:30

Ekonomin under kontroll

I tidigare nyhetsbrev har jag uttryckt min ängslan för föreningens ekonomi p.g.a. stora förluster under Corona-pandemin, något som också ledde till en artikel i ”Barran”, vilket säkert många av er uppmärksammat. Det känns nu fantastiskt skönt att kunna meddela att ekonomin åter är säkrad. Detta tack vare mångas insats. I första hand handlar det naturligtvis om kommunen där Kultur- och fritidsförvaltningen kunde konstatera att vi blivit klart missgynnade av fördelningen av medel till föreningslivet p.g.a. Corona-pandemin. Efter att ha gått igenom vad andra föreningar fått beslutade ordföranden för Kultur- och fritidsnämnden att vi skulle ersättas med ytterligare 60.000:- förutom de 32.800:- som vi erhöll vid den första fördelningen. Med dessa pengar menar vi att vi fått en ersättning som ligger i paritet med övriga fotbollsföreningar och vi är oerhört glada och tacksamma för det beslutet.

Igår dvs den 15 juni fick vi också besked när det gäller fördelningen av medel från Riksidrottsförbundet, dvs vår del av de 500 miljoner som regeringen avsatt till föreningslivet. Vi fick där ytterligare 29.000:-, vilket gör att vi nu är förbi den akuta ekonomiska krisen.

Styrelsen vill samtidigt rikta ett stort tack till de som bidraget via vår digitala insamling. Det stora engagemanget visar föreningens starka förankring på orten och den betydelse föreningen spelar för bygden.

 

Vi vill också rikta ett speciellt tack till Widéns Åkeri som skänkt föreningen två 9-manna-fotbollsmål, vilket innebär att vi nu kan spela 9-manna-fotboll både på Fruskogsvallen och i Biskopsskogen.

Den akuta ekonomiska krisen är alltså över men fortfarande har vi en bit kvar innan ekonomin är i balans utifrån årets budget. Det innebär att de extra inkomstbringande aktiviteter som planerats som ersättning för Kalmar GP och inställda konserter behöver genomföras fullt ut och att den digitala insamlingen fortsätter. Den som vill skänka en gåva till föreningen klickar på följande länk för att komma till funktionen för gåvor till vår gemensamma förening.  https://insamling.sportadmin.se/f/ljungbyholms-goif/36

 

Nya aktiviteter i inkomstbringande aktiviteter

Som kompensation för Kalmar GP och inställda sommarkonserter genomför vi just nu följande aktiviteter:

 • Trygghetsvandringar i Kalmar. Föreningar som är certifierade som ”Säker och trygg förening” har erbjudits att delta på trygghetsvandringar i Kalmar söndagar till torsdagar kl. 17-21 under nio tillfällen i sommar. Aktiviteten är redan fullbokad av föräldrar från ungdomssektionen.
 • Publikvärdar på Guldfågeln arena. BK Möre har huvudansvaret för att bemanna med publikvärdar på Guldfågeln arena under Kalmar FF:s matcher. Eftersom de haft svårt att fylla alla positioner har vi tackat ja till att bemanna med fem personer vid samtliga matcher. Detta gäller självklart först när det blir tillåtet med publik på matcherna. Uppgiften består huvudsakligen i att scanna biljetter vid entrén samt i övrigt hänvisa publiken till rätt platser. I övrigt har man möjlighet att se matchen samt serveras korv och kaffe i pausen. Den som är intresserad att ta något pass kan kontakta Johan Eriksson, johan92eriksson@hotmail.com Mobil: 073 - 424 67 96.
 • Inventering på ECO 30:e augusti. Vi har fått erbjudande om att hjälpa till med 10 personer till inventering på ECO i Kalmar den 30 augusti. Varje pass är mellan 6-7 timmar. Intresserade kan anmäla sig till David Karlsson davidkelsokarlsson@gmail.com Mobil: 076 - 138 84 75. 
Familjegymnastiken har nya ledare till hösten

Under de senaste tre åren har Hanna Gustafsson, Emma Tingström, Antje Schreyer och Sanna Skånberg varit ledare för familjegymnastiken. När deras barn nu vuxit ur verksamheten lämnar de över till Tommy Liljeberg som startar upp verksamheten igen till hösten.

Ett stort tack ska riktas till Hanna, Emma, Antje och Sanna för stort engagemang och väl genomförd verksamhet för våra allra minsta medlemmar samtidigt som vi nu hälsar Tommy välkommen som ledare i föreningen.

 

Tipspromenad under Midsommar

De populära digitala tipspromenaderna vid Biskopsskogens motionsspår fortsätter nu under midsommarhelgen. Genom att ladda ner appen Tipsrundan GPS Quis och söka sig till informationstavlan vid Biskopsskogens fotbollsplaner så dyker den första frågan upp i mobilen. Sen är det bara att följa kartan i mobilen till nästa fråga. Det finns både vuxen- och barnfrågor.

 

Genom att swisha in en startavgift på 25 kr för vuxna och 10 kr för barn är du med i utlottningen av fina priser. Skriv samma namn i swishen som i inskickandet av svarslappen så är du med i utlottningen. Rätt rad samt vinnare meddelas på Ljungbyholm Goifs hemsida söndag kväll 21:e juni.

 

Passa gärna på att plocka upp skräp om ni ser något längs med rundan.

 

En lång, skön och avslappnande sommar önskar vi i styrelsen alla våra medlemmar.

 

Håll avstånd och ta hand om varandra.

 

Jan Martinsson

Ordförande

Ljungbyholms GoIFTack till Blomster och Trädgård i Ljungbyholm
2020-05-29 19:32
Ljungbyholms GoIF riktar ett stort tack till Blomster och Trädgård i Ljungbyholm, för gåvan och utsmyckningen av våra krukor vid entrén till klubbstugan. Det värmer extra mycket i ekonomiskt kärva tider. Tack!!
BLI MEDLEM
Gilla oss på Facebook
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Pojkar - 11/12, 27/06 21:30 
Fotboll Pojkar/Flickor - 13/14, 14/06 14:54 
Fotboll Pojkar - 11/12, 23/04 11:17 
Fotboll Pojkar/Flickor - 13/14, 05/04 21:01 
Fotboll Pojkar - 11/12, 09/02 13:15 
Fotboll Pojkar - 11/12, 07/01 13:52 
 
Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Huvudsponsorer 2020
_________________________
Övriga sponsorer 2020