Ljungbyholms GoIF
Välkommen till Ljungbyholms GoIF


"Så många som möjligt så länge som möjligt"


Nyhetsbrev juni 2017
2017-06-19 11:25

Hej.

 

Äntligen sommar och värme, och full fart mot semester och välförtjänta ledigheter.

 

Vill börja med att hälsa vårt nyaste tillskott till verksamheten välkommen. Christian Nilsson är nu en av två vaktmästare i föreningen. Christian kommer att arbeta för LGoIF:s vaktmästeri under sommaren och hösten tillsammans med Niklas och de två kommer ha ansvaret för skötseln av våra anläggningar i Ljungbyholm. Varmt välkommen till oss Christian.

Behöver du komma i kontakt med vårt vaktmästeri för frågor om hyra av partytält, hyra av klubbstugan eller vid andra frågor som rör området vaktmästeri? Via vår hemsida finns utförlig kontaktinformation, www.ljungbyholmsgoif.se

 

Nedan följer nu årets fjärde nyhetsbrev från Ljungbyholms GoIF – med stort fokus på vår stora inkomstbringande aktivitet

 – Kalmar Grand Prix.

 

Har du inte gått utbildningen till trafikvakt? Nu finns det ytterligare möjlighet att göra så. Datumen nedan erbjuder dig som ännu inte gått att utbilda dig:

 

Den 28/6 och den 5/7 kl. 18.00 – 20.00 i klubbstugan. Anmälan sker till jens.rosenqvist@outlook.com

Eftersom insatser för Kalmar GP är flerårig så är det bra om så många som möjligt går utbildningen redan nu. Så anmäl dig så har du din trafikvaktsutbildning gällande i 5 år.

 

Som ni alla säkert vet vid det här laget så har Ljungbyholms GoIF beslutat att arbeta på cykeltävlingen Kalmar Grand Prix i år, istället för de tidigare konserter vi så framgångsrikt haft uppdrag kring. Anledningen till detta bytet, från konserter till Kalmar Grand Prix är flera men i huvudsak handlar det om flerårig kontinuitet och att vi tror at GP:et kan passa fler, plus att vi gör hela insatsen vid en helg istället för som tidigare utspritt på fler helger.

 

Schemaläggningen för GP:et är nu i full gång, och några av er har redan fått ut aktuellt pass som ni ombeds arbeta på. Jätteviktigt – vi behöver ha ert svar att ert tilldelade arbetspass är ok. Så när ert pass dyker upp som E-post i er inkorg, svara Ok och med ert namn med vändande svar. Tack!! Ytterligare information om samlingsplats mm kommer närmare inpå GP:et.

 

För att detta jätteansvar gentemot Kalmar Grand Prix ska fungera är det av yttersta vikt att vi alla hjälps åt och tillsätter våra arbetspass. En utebliven GoIF:are kan innebära en mycket svår situation att hantera på plats för oss. Detta eftersom vårt deltagande bygger på säkerhet och tillit. Så återigen, varje persons deltagande är enormt viktigt och vi räknar med er kring er uppslutning och ert engagemang. Alla aktiva eller målsman till aktiva (målsmän till barn födda 2012 undantagna) som inte meddelat förhinder sedan tidigare räknas in i denna schemaläggning. Tillsammans kommer vi göra detta kanonbra!!

 

Verksamhetsmässigt i föreningen rullar arbetet och spelet, insatserna och engagemanget på. Härligt att se all denna glädje när man besöker fotbollsplaner runt om i närområdet när våra lag spelar. Härligt engagemang och driv från alla. Det smittar sannerligen av sig. För er som av någon anledning inte varit nere i Biskopskogen eller på Fruskogsvallen och tittat på fotboll, gör det. Uppdaterade datum för kommande matcher finns i föreningskalendern på vår hemsida, www.ljungbyholmsgoif.se både vad gäller senior- som ungdomsfotboll.

 

Och på tal om verksamhet!! Landslagets fotbollsskola är här igen, som brukligt sista sommarlovsveckan för alla barn och unga som vill lära sig mer om fotboll och hänga med kompisar på ett trivsamt sätt. Anmälan till fotbollsskolan hittar du här:

https://start.landslagetsfotbollsskola.se/show_club?club_id=10728

 

Ikväll sammanträder styrelsen för sista gången innan vi tar sommarledigt. Men du vet väl att du kan kontakta mig eller någon av övriga styrelsemedlemmar vid frågor, idéer eller synpunkter, även om sommarledigheten kickat in? Ditt engagemang kring verksamheten är det som driver vårt arbete framåt. Så hjärtligt välkommen att höra av dig.

 

Till sist vill jag och styrelsen önska alla aktiva, ledare, förtroendevalda, målsmän, alla sponsorer och medlemmar en riktigt glad midsommar och en lika härlig sommar. På återseende och återhörande framöver.

 

2017 års femte nyhetsbrev kommer i september.

 

Väl mött!!

 

Med vänliga hälsningar

Jens Rosenqvist

Ordförande

Ljungbyholms GoIF

ordforande@ljungbyholmsgoif.se


Inför Kalmar Grand Prix - Nya datum för utbildning till Trafikvakt
2017-06-11 15:02
Som ni säkert vet har Ljungbyholms GoIF åtagit sig att arbeta som Trafikvakt eller Funktionär på cykeltävlingen Kalmar Grand Prix den 4-6/8. Utbildningar till trafikvakt har genomförts och ca 100 personer har hittills utbildats.

Du som ännu inte gått utbildningen kan nu göra det vid ett av två datum nedan. Medverkan på Kalmar Grand Prix är obligatorisk för alla aktiva/målsman till aktiv. Förhinder meddelas föreningen omgående.

Nya datum för utbildning är 28/6 och 5/7. Båda dagarna kl. 18.00 - ca 20.00 i föreningens klubbstuga i Ljungbyholm.

Anmäl dig till jens.rosenqvist@outlook.com snarast, dock senast 170618.

Utbildningen riktar sig även till dig som inte kan medverka på Kalmar GP 2017. Utbildningen gäller i 5 år och föreningen har avtal med Kalmar GP att medverka i flera år.

Datum för ditt deltagande på Kalmar GP kommer under veckan.

Styrelsen genom Jens Rosenqvist
Lyckat majläger
2017-06-07 08:52
Den 3-4 juni var det äntligen dags för årets majläger där ett 60-tal ungdomar deltog.
På programmet stod förutom fotbollsträning även övernattning i sporthallen, lekar, Champions League final och häng med kompisar.
Tusen tack till alla ledare och föräldrar som hjälpte till och gjorde det möjligt.
Dags för vårens höjdare - dags för Himlaspelen
2017-05-22 22:00
På torsdag den 25 maj välkomnas ni till Biskopskogens gröna matta för att, som traditionen bjuder bevittna vilket bostadsområde som till sist står som segrare i Ljungbyholm.

Spelprogram -
Kl. 10.00 Gärdet vs. Nya Gärdet
Kl. 10.30 Biskopskogen vs. Kölbygärde
Kl. 11.00 Gärdet vs. Klinten
Kl. 11.30 Biskopskogen vs. Nya Gärdet
Kl. 12.00 Kölbygärde vs. Klinten
Kl. 12.30 Gärdet vs. Biskopskogen
Kl. 13.00 Nya Gärdet vs. Klinten
Kl. 13.30 Kölbygärde vs. Gärdet
Kl. 14.00 Klinten vs. Biskopskogen
Kl. 14.30 Nya Gärdet vs. Kölbygärde
Kl. 15.00 Final

Speltid 2 x 10 min.

Så hjärtligt välkomna till denna fina tradition i byns och föreningens tecken, där kämparanda, social samvaro och en härlig dag står på programmet. Ta med filtar, solstolar och ett gott humör, men lämna gärna fikakorgen hemma :) Trivselsektionen säljer nygrillat, kaffe, kakor, dryck och godis hela dagen.

Som om inte detta vore nog....... Kl. 16.00 är det kick-off på Fruskogsvallen mellan LGoIF och Persnäs. Kan LGoIF fortsatt hänga med i toppen av div. 6? Kom och stötta våra röd/gula spelare till seger.

Helt enkelt en heldag med fotboll - på alla nivåer!!

Välkomna.
Dags att anmäla till Landslagets fotbollsskola
2017-05-10 21:56
Traditionsenligt anordnar Ljungbyholms GoIF:s ungdomssektion Landslagets fotbollsskola under vecka 33. Hela veckan (mån-fre) kör vi fotboll, lek och spel för barn och ungdomar födda 2004 - 2011.

Hjärtligt välkommen med din anmälan via länken nedan:


Med vänlig hälsning Ungdomssektionen


Gilla oss på Facebook
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Pojkar/Flickor - 11/12, 23/06 07:46 
Fotboll Pojkar/Flickor - 11/12, 06/06 10:13 
Fotboll Pojkar/Flickor - 11/12, 23/04 09:18 
Fotboll Flickor - 06, 10/04 09:00 
Fotboll Flickor - 07/08, 02/04 20:01 
Fotboll Senior herr, 18/03 07:28 
 
Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Huvudsponsorer 2017
_________________________
Övriga sponsorer 2017