Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Ljungbyholms GoIF

Välkommen till Ljungbyholms GoIF


"Så många som möjligt så länge som möjligt"


Nyhetsbrev december 2018
2018-12-14 22:20

Gräsroten

Svenska spel delar i år ut 50 miljoner kronor till idrottsföreningar genom ”Gräsroten”. Om du registrerar Ljungbyholms GoIF som din förening när du spelar på Svenska spel så kommer vi att få ta del av dessa pengar. I år fick Ljungbyholms GoIF 8.000:-. Registrerar dig kan du göra när du spelar eller på hemsidan https://www.svenskaspel.se/grasroten


Ravelli-försäljning

Ravelliförsäljningen är nu avslutad och det med mycket gott resultat. Totalt sålde vi 442 paket vilket ger ett netto till föreningen på cirka 30.000:-. Stort tack till alla er som jobbat med försäljningen, och ett alldeles extra stort tack till Göran Nilsson som med 45 sålda paket överlägset vann säljligan. God två kom Håkan Olofsson och trea undertecknad. 


Köp din julgran av Ljungbyholms GoIF 15-16 december

Jag hoppas att det inte undgått någon att Ljungbyholms GoIF som vanligt säljer julgranar och att de enligt traditionen är inköpta av Säwe i Torsås. Försäljningen sker vid klubbstugan den 15:e och 16:e december kl. 10-14. Vi säljer både vanliga granar och kungsgranar liksom Bingolotter till uppesittarkvällen. Priset är 250:- för vanlig gran och 450:- för Kungsgran. Skulle du inte ha möjlighet att handla nu under helgen så finns våra granar också till försäljning på Blomster & Trädgård dvs gamla plantskolan så länge lagret räcker.


Elias blir kvar ett år till

Vi är oerhört tacksamma att kunna gratulera Elias Darwish till ytterligare ett år i vår förening. Under året har Elias mycket förtjänstfullt jobbat med föreningens administration, varit hjälptränare för ungdomslag, arbetat med integrationsfrågor och dessutom lett träningar för invandrare, både pojkar och flickor. Vi har nu slutit ett avtal med arbetsförmedlingen vilket innebär att Elias fått sin tjänst förlängd fram till och med november 2019. 


Renovering av Biskopsskogen och klubbstugan

Renoveringen av Biskopsskogens omklädningsrum pågår för fullt. När det är klart kommer vi att ha två moderna omklädningsrum med två duschar i varje rum, en ny toalett samt en kiosk. Det innebär bättre förutsättningar för fram för allt våra ungdomslag både vid träningar och matcher.

Samtidigt har Kalmar kommuns Kultur- & fritidsnämnd beviljat oss investeringsbidrag på 417.525:- för renovering av den del av klubbstugan som inte renoverades av IKEA för fyra år sedan. Det innebär att omklädningsrum, domarrum och förråd kommer att renoveras samt anpassas efter den verksamhet som föreningen bedriver idag. Förutsättningen är dock att föreningen kan bidrag med 275 timmar ideellt arbete. Här krävs mobilisering av alla goda krafter under våren. Förhoppningsvis ska renoveringen kunna ta sin början i januari.


Årsmöte den 10 Mars

Boka in 2019 års årsmöte söndagen den 10 mars kl. 15:00 i din kalender. Vi har en aktiv förening med fantastisk verksamhet, men tyvärr är det hos oss, som i många andra föreningar, allt svårare att få fram personer som är villiga att ingå i styrelsen. Nominera därför dina kandidater till ordförande, vice ordförande, sekreterare, kassör och till trivselsektionen till valberedningens ordförande Karl-Henrik Elling 0480 30650, eller 0708 873737, kh.elling@soderbergpartners.se


Inkomstbringande aktiviteter

För att kunna hålla medlems- och aktivitetsavgifter på en så rimlig nivå att det blir möjligt att svara upp mot vårt motto ”Så många som möjligt så länge som möjligt” så krävs det att föreningens medlemmar ställer upp och bidrar till de inkomstbringande aktiviteterna. 2019 kommer vi att ha samma system som 2018 dvs varje aktiv/målsman till aktiv ställer upp på två aktiviteter varav Kalmar GP är obligatorisk. Givetvis under förutsättning att man har möjlighet att vara med den helgen. Den andra aktiviteten väljer man själv och i år kommer vi att erbjuda följande sju olika alternativ 1/ Julgransförsäljning, 2/ Försäljning av julkalendrar (8/person), 3/ Bingolotter (till jul och nyår), 4/Hjälpa till vid Himlaspelen, 5/ Hjälpa till vid Valborg, 6/ Kryddförsäljning under april/maj, 7/ Ravelliförsäljning under oktober/november. Nytt för i år är att föreningens ledare samlar in era val. Det tidigare Excelarket kommer alltså inte att användas i år pga den nya datalagen GDPR. 


Tack och God Jul och Gott Nytt År

Tills sist vill vi i föreningens styrelse rikta ett enormt varmt tack till alla er som bidrar och som gör vår förening till det den är, oavsett om ni är engagerade på fotbollsplanen, innebandyarenan, i styrelserummet eller i lottkiosken, på ICA eller någon annan stans i byn där föreningen gör sig påmind. Föreningen är en plats för möten mellan människor och i denna den digitala världen blir dessa fysiska möten allt viktigare. Ta vara på det, ta hand om varandra nu under helgerna och var rädda om er.

Önskar er alla en riktigt God Jul, och ett lika Gott Nytt År.


På återseende 2019.


Jan Martinsson
Ordförande
Ljungbyholms GoIF


Köp din julgran hos Ljungbyholms GoIF
2018-12-09 22:04
Varmt välkommen att köpa din julgran hos oss!!

Helgen den 15 - 16 december kl. 10.00 - 14.00 vid klubbstugan i Ljungbyholm har vi närmare 200 granar till försäljning, såväl "vanliga" granar som kungsgranar finns att tillgå. 

Vi säljer även Bingolotter till uppesittarkvällen och passar på att bjuda alla kunder på fika.
Swishbetalning föredras.

Hjärtligt välkommen att köpa just din gran inför stundande högtid.

För er som inte kan köpa gran just kommande helg så säljer föreningen även granar ända fram till jul hos Blomster och trädgård i Ljungbyholm.

Välkomna.

// Ljungbyholms GoIF
Ravelliförsäljningen avslutad
2018-12-07 19:45

Försäljningen av Ravelli-produkter är nu avslutad med totalt 442 sålda paket, vilket innebär en förtjänst för föreningen på strax över 30.000:-. Ett fantastiskt bra resultat med tanke på att vi bara hade 45 säljare. Stort tack till alla er som jobbat med försäljningen, och ett alldeles extra stort tack till Göran Nilsson som med 45 sålda paket överlägset vann säljligan och som pris får välja ut 6 gratispaket Ravelli-produkter. God två kom Håkan Olofsson och trea undertecknad. 


15 säljare nådde över 10 sålda paket och där har vi lottat ut provkollektionen med följande vinnare: 


* Mikael Johansson - Handukspaket

* Philip Liljegren - Bedset

* Linnéa Strand - Kudde

* Gitte Rosengren - Täcke


Vinsterna finns att hämta ut i klubbstugan.


De beställda paketen kommer att vara levererade till klubbstugan senast på onsdag och vi kommer under veckan ge besked om när de kan hämtas ut och hur redovisningen av betalningen ska skötas.


Ravelliförsäljningen avslutas på söndag
2018-11-28 20:58

Vi fortsätter försäljningen av Ravelliprodukter över helgen, men kl. 24:00 på söndag den 2/12 stänger vi möjligheten att registrera sålda produkter på Ravellis hemsida. Ni som ännu inte fört över försäljningen på hemsidan måste alltså göra det senast nu på söndag på: http://partner.ravelli.se/se/

Användarnamn: 58wtei8w
Lösenord: 2mgxm676 


Hemsidan visar idag att totalt har 32 försäljare varit aktiva och tillsammans har vi sålt 318 paket vilket med vår sign-on-bonus ger ett netto till föreningen på 23.490:-. Med en sista insats under helgen kan vi kanske komma upp i 30.000:-. För det krävs av vi lyckas sälja ytterligare 98 paket! Stort tack till alla er som gjort en insats för föreningen genom er försäljning.

Säljtoppen ser idag ut på följande sätt:


1. Göran Nilsson 45 paket
2. Jan Martinsson 26 paket
3. Emil Jörnelid 25 paket


/Jan Martinsson

Säljtoppen Ravelli-produkter
2018-11-21 20:21

Efter tre veckors försäljning har vi idag den 21/11 sålt 228 Ravelli-paket. Målet i slutet på månaden är 650 paket så nu gäller det att öka takten. 


Har du inte registrerat dig som säljare så gör det på Ravellis hemsida: http://partner.ravelli.se/se/

Användarnamn: 58wtei8w, Lösenord: 2mgxm676


Den som sålt mest får välja ut 6 paket Ravelliprodukter (värde 1.200:-), tvåan 4 produkter och trean 2 produkter.


Säljtoppen ser idag ut på följande sätt:

1. Göran Nilsson 34 paket

2. Mikael Gustafsson 20 paket

3. Håkan Olofsson 19 paket

Gilla oss på Facebook
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Senior herr, 11/12 21:06 
Fotboll Senior herr, 11/12 20:55 
Fotboll Senior herr, 03/12 12:24 
Fotboll Senior herr, 13/11 10:13 
Fotboll Pojkar/Flickor - 11/12, 07/11 19:55 
Fotboll Senior herr, 07/11 15:54 
 
Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Huvudsponsorer 2018
_________________________
Övriga sponsorer 2018
Samarbetspartner profilprodukter