Välkommen till Ljungbyholms GoIF

"Så många som möjligt så länge som möjligt"

Nyhetsbrev oktober 2018
2018-10-15 20:18

Ljungbyholms GoIF i div 5!

Först måste jag rikta ett STORT TACK till spelarna som gjort en fantastisk prestation. Att gå igenom en serie med bara en förlust och med åtta poängs marginal ner till tvåan är en fantastisk prestation. Ett lika stort tack riktas självklart också till tränartrion ledd av Henrik Bertilsson och med Philip Liljegren och Johan Eriksson som assisterande, samt till ledarna Karl-Henrik Elling och Morgan Fransson. Vi ser nu fram mot nästa säsong där vi kan förvänta oss härliga derbyn mot våra samarbetsföreningar i Södermöre BK Möre, Tvärskogs IF och IFK Påryd.

Innebandysäsongen är igång

Nu när fotbollen har slutat tar innebandyn över. Säsongen startade nu i helgen, tyvärr med en bortaförlust mot KaRo. Första hemmamatchen är nu på lördag den 20 oktober kl. 12:00 mot Jämjö i sporthallen. Kom och heja fram vårt lag mot en första seger.

Renovering av omklädningsrummen

Som många av er säkert redan har konstaterat så är ombyggnationen av omklädningsrum m.m. vid Biskopsskogen i full gång. Emil Jörnelid och Calle Gröhn röjer ut och därefter kommer de att behöva hjälp med målning m.m..
Vi har också sökt om investeringsbidrag från Kultur- och fritidsförvaltningen för att renovera omklädningsrum och förråd i klubbstugan vid Fruskogsvallen. Får vi ansökan beviljad samt ytterligare renoveringsbidrag från Riksidrottsförbundet hoppas vi att renoveringen kan komma igång i februari 2019.

Ravelli-försäljning

Nu mobiliserar vi föreningen för försäljning av Ravelli-produkter under november. Dina eventuella julklappsbekymmer löser vi alltså genom att erbjuda Ravellis produkter. Varje paket kostar 200:- och det finns både kläder, sängkläder, kuddar, plädar, köksredskap, sportväska och ryggsäck (se https://www.ravelli.se/) . Andreas Ravelli kommer till klubbstugan den 30 oktober för att presentera kollektionen och reda ut alla frågor om hur beställningar och leverans går till. I varje lag finns en ansvarig som bjuds in till träffen.

Årsfest 17 november

Team Södermöre har bjudit in fotbollsföreningarna i Södermöre till en gemensam årsfest den 17 november. Antalet från respektive förening är begränsat till 50 personer. I första hand bjuds spelare, styrelse, ledare och tränare in. Priset är 250;./person och då ingår mat och musik. Anmälan görs senast den 30 oktober till Morgan Fransson 070 316 06 46, moggefransson@gmail.com. Föreningen bjuder på buss fram och tillbaka till Bjursnäs!

Janne Martinsson

Team Södermöre bjuder in till gemensam årsfest
2018-10-05 20:04

Nu är det äntligen dags för en gemensam årsfest för idrottsföreningarna i Södermöre.

Värd för kvällen är Team Södermöre och vi välkomnar Ljungbyholms GoIF, Möre BK, Tvärskogs IF och IFK Påryd till festligheter i Bjursnäs bygdegård lördagen 17 november kl. 18.30-01.00.

Det kommer bli mingel, mat, bar, prisutdelning och lite senare på kvällen spelar The Louds.

Passa på att träffas och umgås över föreningsgränserna i sann Södermöre anda, ett gyllene tillfälle att analysera året som gått, prata gamla minnen och inte minst sia om hur 2019 kommer bli.

Kostnaden är 250 kr per person.

Tillkommer gör ev. kostnader för bar/dricka (medhavd dryck ej tillåten) och buss.

Anmälan är bindande och ska ske senast 31 oktober. Varje förening administrerar sina egna anmälningar. Kontaktperson för anmälan och ev. frågor för respektive förening är enligt nedan:

Morgan Fransson, email: moggefransson@gmail.com

SERIESEGER!!!!
2018-09-23 18:14
Ljungbyholms GoIF:s A-lag i fotboll är klara för division 5 2019, efter seger under söndagen med 3-0 mot Söderåkra AIK.

Stort tack till publiken som hjälpte oss till 3 poäng.
Favorit i repris - Mobi är tillbaka
2018-09-23 08:49
För några år sedan hade vi Mobi här. En anläggning med skateramp, parkour, utegym, klättersvamp och cafédel. En mycket uppskattad möjlighet för alla. Nu är äntligen den möjligheten här igen :)

Mobi har anlänt och står denna gången inne på Ljungbyholms GoIF:s område, jämte A-planen på Fruskogsvallen. Mobi är just nu under uppbyggnad och kommer stå helt färdig inom kort.
Cafédelen går om man så önskar att använda. Meddela i så fall Ljungbyholms GoIF:s vaktmästeri. Kontaktuppgifter hittar du här.

Mobi kommer att stå uppställd i Ljungbyholm det närmaste halvåret.
Hjärtligt välkomna att ta del av Mobis möjligheter och utmaningar.
Information från Familjegymnastiken
2018-09-13 19:01

Hösten 2018 är gymnastikgruppen dessvärre full. Håll utkik på föreningens hemsida och Facebook inför nästa år, då det troligen blir några platser lediga.

// Ljungbyholms GoIF

Nyheter från vår verksamhet