Ljungbyholms GoIF
Välkommen till Ljungbyholms GoIF


"Så många som möjligt så länge som möjligt"


Team södermöres F-05 på cupäventyr i Skåne
2018-01-16 21:46
Team södermöres tjejer deltog i helgen (14 jan) i Kristianstad Arena Cup i futsal. En cup som i år lockat 693 lag varav 32 lag deltog i F05.

Vinst i gruppen följdes av 1/8-dels final mot Rödeby (1-0), Kvartsfinal mot FK Karlskrona (4-1), Semifinal mot Spjutstorp (2-3) och bronsmatch mot Fortuna FF (2-1).

Grattis till en mycket fin prestation och för att ni är så härliga fotbollsambassadörer för Södermöre!
Inkomstbringande aktiviteter 2018 - gör ditt aktiva val
2018-01-05 17:40

Nu är det dags att anmäla dig som aktiv eller målsman till aktiv till inkomstbringande aktivitet 2018. Som vanligt har vi flera aktiviteter att välja på, och du ska göra ett aktivt val per aktiv för hela 2018. Ett ytterligare val är redan förvalt, obligatirskt för alla – Kalmar Grand Prix och/eller konsertarbeten 2018.

Via länken nedan hittar du utförlig information, se de 4 flikarna ”Inledning, Arbetsbeskrivning, Huvudschema 2018 och Schema lottkiosk 1-23 dec”. I fliken ”Huvudschema 2018” gör du ditt aktiva val genom att skriva en 1:a i din ruta. Självklart kan du medverka vid flera aktiviteter om du vill .

Glöm inte att fylla i ditt namn om du är målsman. Länken nedan:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1z_djrJF3GvqNkE-N473ca4q6MR9IllqEfA7xzDfcVoo/edit?usp=sharing

Vi behöver få in ditt val senast 180131. Tänk på att principen ”först till kvarn” gäller.
Nyhet för 2018 är två nya försäljningsaktiviteter, då försäljning av kryddor pausas för året.


Saknas ditt namn/ditt barns namn, eller vill du ändra E-postadress? Skicka ett mail till adressen nedan.

Andra frågor? Skicka ett mail till vaktmastare@ljungbyholmsgoif.se


Varmt tack för ditt engagemang för vår gemensamma förening. Genom ditt engagemang underlättar du för alla andra.


Mvh Styrelsen, Ljungbyholms GoIF genom

Jens Rosenqvist
Ordförande
Ljungbyholms GoIF
070 – 258 59 87
jens.rosenqvist@outlook.com
www.ljungbyholmsgoif.se

En julhälsning till dig - Nyhetsbrev december 2017
2017-12-21 20:34


Hej alla medlemmar, aktiva, målsmän och alla andra fina föreningsmänniskor.

 

Årets sjunde och sista nyhetsbrev kommer här, från er samhällsförening.

 

Elias Darwish – så heter föreningens nya medarbetare. Elias kommer att arbeta på vaktmästeriet, med utgångspunkt från föreningens klubbstuga. Tanken är att Elias ska fungera som resurs för föreningens integrerande verksamhet, dvs med syfte att integrera barn och ungdomar, men även vuxna i samhället och i föreningen. Syftet är också att Elias ska hjälpa föreningens sektioner med administrativt arbete, och kunna vara den som på sikt även driver vissa projekt – med tänket om en ännu bredare och öppnare förening. Vi lyckönskar självklart Elias och hälsar honom varmt välkommen till Ljungbyholms GoIF.

 

Ungdomsinnebandyn – är en fantastiskt lyckad aktivitet i vår förening. Så enormt roligt att det är så många barn och ungdomar som vill träna. Extra kul att satsningen från tränare Michael Edvardsson fått sånt gensvar.

Just ungdomsinnebandyn tar nu några veckors paus och återkommer med nya krafter den 9 januari.

 

Föreningsshopen – vet jag är efterlängtad, när den inom kort kommer öppnas upp i ny regi. Som ni säkert läst i tidigare nyhetsbrev så heter vår nya samarbetspartner Stadium. Föreningsshopen kommer att länkas till stadium.se där du som medlem kommer kunna handla till förmånliga priser. Shopen kommer att starta med ett basutbud och på sikt byggas på med ytterligare produkter. I samband med lanseringen av den nya shopen kommer Stadium och Ljungbyholms GoIF att bjuda in till en föreningskväll på Stadium, Hansa city där Stadium erbjuder dig som medlem 25 % rabatt på hela butikssortimentet, just under denna kväll.

Datumet för detta event återkommer vi med, men sannolikt i slutet av januari/början av februari. Samma datum öppnar också shopen via vår hemsida och stadium.se

 

Tills sist, vill vi i föreningens styrelse rikta ett enormt varmt tack till alla er som bidrar och som gör vår förening till en så fin plats att vistas på, oavsett vilken fysisk plats man befinner sig på. Fotbollsplanen, innebandyarenan, i styrelserummet eller i lottkiosken, på ICA eller någon annan stans i byn där föreningens inslag gör sig påmind. Oavsett plats så påminns man av hur fin förening vi tillsammans har, tack vare alla människor man möter. Värme.

 

Ta hand om varann och var rädda om er.

Önskar er alla en riktigt God Jul, och ett lika Gott Nytt År.

På återseende.

 

Med vänlig hälsning

 

Jens Rosenqvist

Ordförande

Ljungbyholms GoIF

070 – 258 59 87

jens.rosenqvist@outlook.com

 

 

 

Information till anmälda för LGoIF:s Familjegymnastik
2017-12-17 15:54

Nu till våren kommer vi att starta upp en familjegymnastik som börjar den 14/1-2018 kl 10.00-10.45, gymnastiksalen vid Ljungbyholmsskolan/Södermöreskolan.


Terminen kommer att hålla på till och med den 26 maj 2018. Då kommer vi ha en liten avslutning tillsammans i gymnastiksalen.


Alla föräldrar och barn som deltar ska vara ombytta på gymnastiken och det är viktigt att alla har gymnastikskor på sig för att skydda sina fötter. En vattenflaska till dig och ditt barn är bra att ha med sig.


Familjegymnastiken är ett koncept där du och ditt barn gör en aktivitet tillsammans. Upplägget kommer vara en gemensam uppvärmning och sedan kommer det bli olika aktiviteter som redskapsgymnastik, lekar och en del sporter.


Vi skulle vara tacksamma om alla föräldrar efter gymnastiken kan hjälpas åt med att plocka undan det som har plockats fram under gymnastiken, då det kommer andra efter vår gymnastik som ska ha hallen.


Om du inte är medlem i Ljungbyholms GOIF behöver du går in via denna länk:

http://www.ljungbyholmsgoif.se/form/Default.asp?ID=39961 för att anmäla ditt medlemskap. Kostnaden för Familjegymnastiken är 100 SEK för medlemsavgifter, samt 100 SEK i aktivitetsavgift. Ni kommer att få en inbetalningskort av Ljungbyholms GoIF under terminens gång.


Om ni inte kommer kunna delta på ett av passen, eller vill avsluta er medlemskap, ber jag er att kontakta en av oss ledare


Vi hoppas ni är lika taggade som vi ledare för detta nya koncept. Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta oss. 


Med vänliga Hälsningar


Emma, Antje, Sanna och Hanna 

Köp din julgran hos Ljungbyholms GoIF
2017-12-06 19:44
Varmt välkommen att köpa din julgran hos oss!!

Helgen den 16 - 17 december kl. 10.00 - 14.00 vid klubbstugan i Ljungbyholm har vi närmare 200 granar till försäljning, såväl "vanliga" granar som kungsgranar finns att tillgå. 

Vi säljer även Bingolotter till uppesittarkvällen och passar på att bjuda alla kunder på fika.
Swishbetalning föredras.

Hjärtligt välkommen att köpa just din gran inför stundande högtid.

// Ljungbyholms GoIF


Gilla oss på Facebook
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Senior herr, 19/01 11:57 
Fotboll Senior herr, 14/01 10:49 
Fotboll Senior herr, 14/01 10:31 
Fotboll Pojkar/Flickor - 11/12, 14/01 08:43 
Fotboll Senior herr, 05/01 10:51 
Fotboll Senior herr, 04/01 09:17 
 
Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Huvudsponsorer 2018
_________________________
Övriga sponsorer 2018