Välkommen till Ljungbyholms GoIF

"Så många som möjligt så länge som möjligt"

SERIESEGER!!!!
2018-09-23 18:14
Ljungbyholms GoIF:s A-lag i fotboll är klara för division 5 2019, efter seger under söndagen med 3-0 mot Söderåkra AIK.

Stort tack till publiken som hjälpte oss till 3 poäng.
Favorit i repris - Mobi är tillbaka
2018-09-23 08:49
För några år sedan hade vi Mobi här. En anläggning med skateramp, parkour, utegym, klättersvamp och cafédel. En mycket uppskattad möjlighet för alla. Nu är äntligen den möjligheten här igen :)

Mobi har anlänt och står denna gången inne på Ljungbyholms GoIF:s område, jämte A-planen på Fruskogsvallen. Mobi är just nu under uppbyggnad och kommer stå helt färdig inom kort.
Cafédelen går om man så önskar att använda. Meddela i så fall Ljungbyholms GoIF:s vaktmästeri. Kontaktuppgifter hittar du här.

Mobi kommer att stå uppställd i Ljungbyholm det närmaste halvåret.
Hjärtligt välkomna att ta del av Mobis möjligheter och utmaningar.
Information från Familjegymnastiken
2018-09-13 19:01

Hösten 2018 är gymnastikgruppen dessvärre full. Håll utkik på föreningens hemsida och Facebook inför nästa år, då det troligen blir några platser lediga.

// Ljungbyholms GoIF

Nyhetsbrev augusti 2018
2018-08-24 16:28

En fantastiskt härlig varm sommar går mot sitt slut. Självklart har den också haft sin baksida i form av bruna gräsmattor och eländiga bränder och väcker tankar om ett förändrat klimat. Med det i bakhuvudet hoppas jag ändå att ni kunnat njuta av den medelhavsvärme vi upplevt i år. För föreningens del har förbudet att bevattna med å-vatten inneburit att vi vattnat Fruskogsvallen med kommunalt vatten. Vi har också haft problem med vår gräsklippare vilket gjort att kommunen klippt våra planer i augusti. Nu hoppas vi att den frågan ska vara löst och att vi snart ska ha igång klipparen med nytt klippaggregat.

TACK!
Först av allt vill jag dock tacka alla er som ställt upp som funktionärer, trafikvakter m.m. under Malkarsloppet, Kalmar GP och Ironman. Er insatts är ovärderlig och gör att vi trots en ansträngd ekonomi ändå ser ut att klara hösten. STORT TACK!

Herrseniorerna mot serieseger
Vårt herrseniorlag fortsätter imponera i seriespelet med elva omgångar utan förlust. De kommande fyra matcherna blir väldigt avgörande för att säkra ett avancemang till division 5. Först väntar tre bortamatcher: 24/8 18:15 mot fyran S:t Sigfrid IF på ”Städ och Fönsterservicevallen”, 30/8 18:15 mot sexan Rockneby IF på Dampvallen, 4/9 18:00 mot femman Hulterstad AIK på Kvarnvallen och hemmamatchen den 9/9 12:00 mot tvåan Mörbylånga GoIF på Fruskogsvallen. Efter det väntar matcher mot Söderåkra, Högsrum och Persnäs, motstånd som befinner sig längre ner i tabellen. Följ och stöd lagets fortsatta kamp för serieseger och uppflyttning. Allt är nu i våra egna händer!

Innebandysäsongen drar igång
När fotbollssäsongen börjar gå mot sitt slut tar innebandyn vid. Seniorerna är redan igång med träningen och ungdomsträningen börjar tisdagen den 4 september kl. 18-19 för årskurs 1-3 och kl. 19-20 för årskurs 4-7. Båda grupperna fortsätter sedan dessa tider på tisdagarna medan årskurs 4-7 också har en tid på torsdagar kl. 18-20. Tyvärr krockar den tiden med ungdomarnas fotbollsträning under september, men Michael Edvardsson kommer att köra träningar för de som dyker upp. Beroende på antalet deltagare kan tiden på torsdagar förändras. Håll koll på hemsidan!

Fotbollsträning för pojkar och flickor födda 2013/2014.
Michael Edvardsson håller inte bara i innebandyträningen för ungdomar utan drar också igång fotbollsträning för flickor och pojkar på söndagar kl. 11-12. Plats: Biskopsskogens träningsplaner.
Alla varmt välkomna!

Landslagets fotbollsskola
Under sista sommarlovsveckan anordnades Landslagets fotbollsskola av Team Södermöre på bollplanerna i Ljungbyholm. Nästan 40 barn var på plats i fem dagar för lek, skratt och såklart fotbollsträning. Som vanligt så avslutades veckan med vattenkrig och besök av glassbilen.

Vi tackar Avent kyl för besöket av glassbilen och Nilssons mat för frukt hela veckan. Ett speciellt tack till ungdomsledarna Linnéa, Bea, Josse, Wilmer och Viggo som gjorde veckan möjlig.

Skänk utrustning till Fritidsbanken
I förråd, garage och vindsutrymmen finns mängder av sport – och fritidsutrustning som sällan eller aldrig kommer till användning. Det kan vara utrustning som blivit urväxt, skidor som är för korta eller fotbollsskor som spelat sin sista match. Ge dina gamla grejer ett nytt liv genom att skänka dom till fritidsbanken som tar emot, går igenom, lagar det som är trasigt och lånar ut till de som vill pröva på en ny idrott. Du kan lämna dina grejer i vår klubbstuga. Är ingen där finns en plastlåda vid ingången där du kan lägga ditt bidrag. Kommunen kommer sedan och hämtar. Så snart man fått in 1.000 fritidsartiklar så startar Kalmar kommun utlåningen.
Se  vidare på: https://www.fritidsbanken.se/fritidsbank/kalmar/

Badminton på onsdagar
Även badminton-träningen är i full gång. Tiden är onsdagar 19:00-20:30 i sporthallen.
Inga förkunskapskrav!

Ha det gott!

Janne Martinsson

Landslagets fotbollsskola 2018
2018-08-20 19:08

Vi tackar Avent kyl för besöket av glassbilen och Nilssons mat för frukt hela veckan. Ett speciellt tack till ungdomsledarna Linnéa, Bea, Josse, Wilmer och Viggo som har gjort veckan möjlig.

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Pojkar/Flickor - 11/12, 21/09 11:53