Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Huvudsponsorer 2016 - 2017
_________________________
Övriga sponsorer 2015 - 2017
Välkommen till Ljungbyholms GoIF
LGoIF:s klubbemblem. Det tidigare emblemet (vinrött/guld) är inte längre aktuellt."Så många som möjligt - så länge som möjligt"

Tjuvstart på vår Newbody-försäljning
2016-10-18 21:41
Nu tjuvstartar vi vår Newbody-försäljning. Du har i och med det möjlighet att bläddra i vår katalog redan nu och i och med det säkerställa din beställning hos oss.
Vi utlovar beställda varor för leverans i god tid innan jul.

TACK för att du stöttar Ljungbyholms GoIF!!


Beställningsformuläret hittar du här.
Lyckad ledarresa genomförd till Växjö
2016-10-16 13:43
Den gångna helgen deltog ett 25-tal ledare för Ljungbyholms GoIF olika sektioner och lag tillsammans med ett 20-tal respektive på ledarresa då föreningen anordnade resa till Växjö. Resan innehöll många trivsamheter såsom matchen Växjö Lakers - Brynäs IF, god mat, många trevliga samtal och givande diskussioner.

Under bussresan till och från matchen diskuterades ett antal centrala frågeställningar, b la för att få ledarnas syn på hur föreningen bör arbeta generellt och specifikt, inom områden som ekonomi, investeringar och hur vi som förening vill uppfattas utifrån vårt ledord, "Så många som möjligt så länge som möjligt".

Ljungbyholms riktar ett extra stort tack till SISU och Smålandsidrotten för möjligheten till att kunna genomföra denna resan. Också ett stort och varmt tack till alla ledare och respektive som generöst bjöd på sig själva och bidrog till en mycket lyckad vistelse i Växjö.
Välkomna på drop-in-innebandy!!
2016-10-04 20:07

Innebandysektionen bjuder in till drop-in-innebandy.


Lördagen den 15/10 kl. 09.00 – årskurs 1-3.


Lördagen den 15/10 kl. 10.00 – årskurs 4-6.


Plats: Ljungbyholms sporthall mitt emot klubbstugan.


Hjärtligt välkomna!!
Nyhetsbrev oktober 2016
2016-10-01 22:51

Efter att ha avverkat oktober månads första dag på Ölands skördefest bland pumpor och höstfärger och under eftermiddagen bevittnat säsongens sista fotbollsmatch i division 5 kommer här årets åttonde nyhetsbrev.

 

Fotbollens seriespel och kompisligor har nu summerats och höstens och vinterns aktiviteter börjar så smått ta över. För Ljungbyholms GoIF:s del innebär det att vi åter igen välkomnar föreningens innebandylag ut på arenan. Premiär igår, fredag, och seger!! Kul med en så bra start!! Ni vet väl om att ni kan följa årets seniortrupp vid deras hemmamatcher i Ljungbyholms sporthall? Kommande lördag, den 8 oktober klockan 12 står Fliseryd på andra sidan. Välkomna till match.

 

 ________________________________________________________________________

 

Innebandysektionen bjuder in till drop-in-innebandy.

Lördagen den 15/10 kl. 09.00 – årskurs 1-3.

Lördagen den 15/10 kl. 10.00 – årskurs 4-6.

Plats: Ljungbyholms sporthall mitt emot klubbstugan.

Hjärtligt välkomna!!

_________________________________________________________________________

 

 

Fredagen den 28/10 drar föreningen igång försäljningen av New Body. Riktigt bra produkter till fina priser som dessutom gynnar föreningen och alla aktiva. Totalt kommer vi ha ca 30 säljare igång från alla våra sektioner. Dessutom kommer du som kund kunna beställa produkterna på vår hemsida. Inför beställningen kommer du dessutom kunna bläddra i New Body-katalogen digitalt på samma sida. Mer information om detta kommer när beställningsfunktionen finns publicerad. Försäljningen av New Body pågår till den 25/11 och leverans av produkterna till dig som kund sker innan jul.

 

Har du ny adress, nytt telefonnummer eller andra uppgifter som kan behöva uppdateras? Logga gärna in i vårt medlemssystem och gör din uppdatering. På så vis säkerställer du att information som skickas till dig hamnar på rätt ställe, samt minskad administration för Ljungbyholms GoIF. Inloggningsfunktionen hittar du via denna länk:

http://www.sportadmin.se/hemsida/control/loginMember.asp?SID=4220

Tack!!

 

Föreningens dokument ”Röda tråden” där vår värdegrund, våra riktlinjer och förhållningssätt presenteras är som säkert för många bekant ett relativt gediget dokument, som sig bör. Under året har flera utdrag från detta dokument presenterats i våra nyhetsbrev. Så också denna gång.

 

Vision och målsättning för verksamheten

Att erbjuda så många barn, ungdomar och vuxna som möjligt att vara aktiva i Ljungbyholms GoIF. Föreningens målsättning är att erbjuda ”Toppidrott på bredden” i kombination med visionen ”Så många som möjligt, så länge som möjligt”. Ljungbyholms GoIF vill förena topp och bredd, kvalitet och kvantitet, ge en meningsfylld och fostrande fritidssysselsättning samt utveckla idrottsliga förmågor till en eventuell framtida elitidrottssatsning.

 

Social verksamhet

Att fostra till ansvarskännande. Att visa respekt för regler och normer, både inom föreningen men även i samhället i övrigt, samt att respektera andra människor, både vuxna och barn.

Utveckla barn och ungdomar samt tillsammans med vuxna ge dem en möjlighet till att finna gemenskap och ett rikt fritidsintresse byggt på ett aktivt medlemskap i föreningens verksamhet.

Att skapa klubbkänsla där spelarna och övriga aktiva är stolta över Ljungbyholms GoIF och agerar på och bredvid planen som goda representanter för föreningen.

Att de som slutar sin aktiva karriär återkommer till föreningen i form av ledare och/eller sponsorer mm.

Att engagera så många som möjligt av ortens innevånare och skapa intresse för verksamheten.

 

Säker och trygg förening

Ljungbyholms GoIF arbetar för att vara en Säker och trygg förening utifrån Kalmar kommuns riktlinjer för detta. Varje år sker certifiering av föreningen utifrån de ställda krav som finns hos kommunen. Certifieringsansvariga är föreningens ordförande, vice ordförande och ordförande för plan- och fastighetssektionen.

 

Även om vi nu har summerat säsongen för seniorfotbollen så vill jag i detta nyhetsbrev slutligen uttrycka min tacksamhet gentemot två personer som nu avslutar sin tränarkarriär (för denna gång) i Ljungbyholms GoIF. Zlatko Lolic har som huvudtränare i Ljungbyholms GoIF under ett antal år företrätt seniorfotbollen på ett förtjänstfullt sätt. Omtyckt på och utanför planen av många, både av rutinerade spelare och ledare men också av det yngre gardet.

 

Richard Milton som för några år sedan klev in som tränare för vårt P-00/01-lag, och som tillsammans med nyss nämnda Zlatko i en assisterande tränarroll för seniortruppen gjort ett otroligt fint arbete med att integrera våra U-spelare till seniorfotbollen. Oavsett nivå, oavsett sport, oavsett kunskap och oavsett något så är det precis det allt handlar om – integration och respekt, utveckling och sammanhållning.

För mig som utomstående fotbollen har det varit inspirerande att höra om ert arbete och er kunskap. Det har helt klart smittat av sig på många. Hoppas ni tar med er det in i era nya projekt. Ljungbyholms GoIF önskar er stort lycka till i framtiden!! Rekryteringen efter ny tränarkonstellation pågår och presenteras så snart en lösning är på plats.

 

Nästa nyhetsbrev kommer i mitten av november.

 

Med vänliga hälsningar

Jens Rosenqvist

Ordförande

Ljungbyholms GoIF

ordforande@ljungbyholmsgoif.se
Försäljning av New Body på G
2016-09-17 20:25
Funderar du på vad du ska ge dina kära i julklapp? Eller behöver du fylla på din egen garderob med kvalitet? Inom några veckor startar vi upp föreningsförsäljning av New Body!!

Vi kommer erbjuda både försäljning via utvalda personer i föreningen, samt här på webben. Mer info kommer när det närmar sig.
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Senior herr, 17/10 19:30 
Fotboll Flickor - 07/08, 12/10 09:25 
Fotboll Flickor - 07/08, 20/08 10:26 
Fotboll Pojkar - 04/05/06, 02/08 21:34 
Fotboll Flickor - 03/04/05, 02/08 21:15 
Fotboll Pojkar - 02/03, 30/07 18:44