Ljungbyholms GoIF

Välkommen till Ljungbyholms GoIF


"Så många som möjligt så länge som möjligt"


Nyheter från @seniorfotbollen
2018-04-20 20:01

Som vi har informerat om tidigare så vann vi vår grupp i Smålandscupen och nu är lottningen klar för nästa motståndare.

 

Det blir division 3 laget Nybro IF som så sent som förra året spelade i division 2, en härlig utmaning.

 

Matchen spelas den 2 maj på Fruskogsvallen i Ljungbyholm kl. 19 00, varmt välkomna att komma och heja fram oss då.

 

Fler positiva nyheter, denna säsong så kommer vi att ha ett utvecklingslag i kombination med IFK Påryd och Tvärskogs IF. Väldigt viktigt då detta gör att samtliga våra seniorspelare kommer att erbjudas mycket speltid!

 

Dessutom så är seriepremiären avklarad och där blev det vinst med 3-2 mot Rockneby IK. Nästa hemmamatch för vårt A-lag är mot Hulterstads AIK den 28 april kl. 14 00 på Fruskogsvallen i Ljungbyholm.

 

Spelschema för både A och utvecklingslag finner du via denna länk: http://www.ljungbyholmsgoif.se/kalender/?ID=39891

 

Fotbollshälsningar

@seniorfotbollen

Ljungbyholms GOIF

Ett säkert vårtecken, seriepremiär i fotboll - Nyhetsbrev från seniorsektionen
2018-04-08 21:50

Nu på lördag den 14 april kl. 15.00 är det seriepremiär för Ljungbyholm GoIF:s herrlag, motståndare är Rockneby IK.

Med anledning av den långa vintern spelas matchen på konstgräset i Ljungbyholm.

Trivselsektionen bjuder traditionsenligt på fika😄

Även i år tränas laget av Henrik Bertilsson, nya tränarkollegor är Johan Eriksson och Philip Liljegren. Två killar som har gjort väldigt många matcher för Ljungbyholm och som nu väljer att gå över som tränare. Vilket är väldigt glädjande!!

Vi har även fått in några nya spelare, Johan Gustavsson och Martin Karlsson skrev på för oss inför förra säsongen men vi ser dem som nyförvärv då det inte blev så mycket spel från deras sida förra året. Johan är en tekniks mittfältare och Martin är målvakt.

Vi hälsar även Fredrik Einarsson (Tvärskog) välkommen till @seniortruppen
Simon Flisberg har efter några års uppehåll tagit upp fotbollen igen.
Sist men inte minst hälsar vi Aurimas Kucys välkommen tillbaka efter sin sejour i Trekanten. Aurimas är en minst sagt välmeriterad spelare med bl.a. Champions League och landskamper på sitt CV!!

Inför seriepremiären har vi laddat upp med Smålandscupen, där vann vi vår grupp före Kalmar City, Möre BK och Bergkvara. Det innebär att vi är vidare till nästa omgång och där kommer vi att få möta ett divison 3 eller 4 lag, härligt med utmaningar!


Fotbollshälsningar från @seniortruppen

Nyhetsbrev mars 2018
2018-03-27 21:18

Hej på Er.

 

Om än något sent, här kommer 2018 års första nyhetsbrev, med information om er samhällsförening, och en personlig hälsning, från mig till dig.

 

Mars månad är helt klart på upploppet och väldigt många ser fram emot en förlängd ledighet kommande helg. Hoppas ni alla får njuta riktigt mycket i trevlig gemenskap med många givande stunder tillsammans. Känns härligt att påsken är här, det måste väl ändå betyda att våren nu äntligen bryter igenom!?

 

Att påsken är här betyder säkert olika saker för er. En aktivitet som i och med månadsskiftet mars/april lägger klubban på hyllan är innebandyn. Både senior- och ungdomsverksamheten gör just så, och laddar nu för säsongen 2018/2019. Innebandyseniorerna vill rikta ett stort och varmt tack till alla som besökt matcherna under säsongen, med tillrop och stöttning. En riktigt fin placering blev det också, vilket ger mersmak inför kommande satsningar. Innebandysektionen vill också rikta ett extra tack till alla barn och ungdomar som tränat och spelat under säsongen. Hela 40 (!!!) spelare har deltagit, vilket är enormt glädjande. Ljungbyholms GoIF har tack vare alla er en lovande framtid inom ungdomsinnebandy.  

 

Ljungbyholms GoIF satsat på integration – om ca en vecka startar vårt integrationsprojekt med nyanlända killar och tjejer. Elias Darwish, vår integrationsledare håller i satsningen och hela 25 personer kommer att delta vid olika pass, 3 gånger veckan fördelat killar/tjejer. Riktigt, riktigt bra och viktigt med denna satsning där fotboll är huvudfokus, men där andra sporter kommer vara självklara. From nästa vecka inleder vi inomhus, med fokus om utomhusspel så snart solen tittar fram och värmer våra planer. Självklart lyckönskar vi Elias med denna satsning, och välkomnar alla nya och intresserade till Ljungbyholms GoIF.

 

Nytt datum för årsmöte – den 15 april klockan 15.00 i klubbstugan. Alla medlemmar hälsas välkomna.

 

Webbshopen igång – via vår hemsida, www.ljungbyholmsgoif.se Hjärtligt välkommen med din beställning.

Du vet väl det, att samtidigt som du köper dina föreningskläder via vår shop, eller om du köper via stadium.se eller via Stadium Hansa city  som butik och väljer Ljungbyholms GoIF som förening att stötta, så stöttar du vår barn- och ungdomsverksamhet med procentuell utdelning. Så gör ditt aktiva val och välj just oss som din förening att stötta. Hjärtligt tack på förhand.

 

Tack!!

Efter 5 år som ordförande i Ljungbyholms GoIF känner jag att det är dags att lämna rodret och kliva åt sidan för en ny kandidat. Tänker inte bli långrandig i detta, utan mest konstatera att jag känner enorm glädje och värme när jag tänker tillbaka på alla fina år tillsammans med alla människor i föreningen. Många möten har det blivit, och vi har gjort väldigt, väldigt mycket bra saker. Det finns massor med saker att nämna och känna sig tacksam över att ha fått vara med och bidra till. Bland alla projekt och händelser tänker jag inte nämna något specifikt, utan konstatera att vi tillsammans har gjort denna fina förening till vad den är idag. DET är en känsla, nästa för bra för att greppa. TACK alla ni som gjort och gör detta möjligt!! Och ett extra stort tack till alla barn och ungdomar som satt och sätter Ljungbyholms GoIF på kartan med alla fantastiska prestationer.

 

Önskar er alla en riktigt glad och fin påsk.

 

Med vänlig hälsning

 

Jens Rosenqvist

Ordförande

Ljungbyholms GoIF

070 – 258 59 87

jens.rosenqvist@outlook.com
Nytt datum för årsmöte
2018-03-21 19:06

Årsmötet som var planerat till söndag den 25 mars 2018 skjuts några veckor framåt.

Nytt datum enligt nedan:


Söndagen den 15 april 2018 kl. 15.00 välkomnas du som är medlem i Ljungbyholms GoIF till årsmöte i klubbstugan, Ljungbyholm. Intresserade av nedanstående dokument hänvisas med fråga till info@ljungbyholmsgoif.se


  • Föredragningslista årsmöte 2018
  • Verksamhetsberättelse inkl. ekonomisk rapport
  • Revisorernas berättelse

Efter mötet bjuder föreningen på smörgåstårta och kaffe.

Varmt välkomna.


// Ljungbyholms GoIF:s styrelse

Webbshopen igång
2018-03-15 20:28
Nu är Ljungbyholms GoIF:s webbshop via Stadium igång. Webbshopen hittar du via länken "Föreningsshop" här på vår hemsida. Hjärtligt välkommen med din beställning.

Gilla oss på Facebook
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Senior herr, 21/04 14:37 
Fotboll Pojkar/Flickor - 11/12, 18/04 21:08 
Fotboll Pojkar/Flickor - 11/12, 26/03 14:34 
Fotboll Senior herr, 23/03 21:06 
Fotboll Senior herr, 23/03 21:00 
Fotboll Senior herr, 20/03 14:46 
 
Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Huvudsponsorer 2018
_________________________
Övriga sponsorer 2018
Samarbetspartner profilprodukter