Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Huvudsponsorer 2016 - 2017
_________________________
Övriga sponsorer 2015 - 2017
Välkommen till Ljungbyholms GoIF


"Så många som möjligt så länge som möjligt"


Valborgsfirande ställs in i Ljungbyholm
2017-03-26 20:21
Med anledning av valborgsmässoplatsens beskaffenhet med uppgrävda diken och stora stenar på platsen så kommer valborgsmässofirandet 2017 att ställas in. Vi hoppas på allas förståelse då platsen upplevs som omöjlig att hålla ett traditionsenligt firande vid, särskilt om det kommer minsta nederbörd inför eller under ett ev. firande.
Ljungbyholms GoIF ber att få återkomma med firande 2018.

Med vänlig hälsning
Styrelsen
Till alla aktiva/målsman till aktiva - Information och anmälningsformulär trafikvaktsutbildning
2017-03-18 08:57
Som ett fortsatt led i Ljungbyholms GoIF:s arbete med Inkomstbringande aktiviteter 2017 är det nu dags för dig som aktiv eller målsman till aktiv att anmäla dig via bifogad länk (du omdirigeras till formulär).

Anmälan i första skedet gäller utbildning till Trafikvakt då vi 2017 valt att satsa på evenemanget Kalmar Grand Prix. Mer information hittar du via länken nedan.

Det finns även möjlighet för dig som intresserad att vara med på denna aktivitet. Du är också hjärtligt välkommen med din anmälan om du så önskar. Stort tack på förhand.

Anmälan via formuläret är obligatorisk för alla aktiva eller målsman till aktiv. Vi behöver ha din anmälan senast 170331.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDs2pjmtrNaMQtpNHX4FGN84PrAE-OiZCm3p0CcdH2La5D5w/viewform?usp=sf_link

Med vänlig hälsning Styrelsen
Ljungbyholms GoIF
Nyhetsbrev mars 2017
2017-03-02 22:06

Återigen dags för ett rykande färskt nyhetsbrev, med info från vår verksamhet som årligen innebär sysselsättning för så många.

 

Drop-in innebandyn – för våra yngre spelare på lördagsmorgnar fortsätter mars ut. Michael Edvardsson har under vintern mycket förtjänstfullt agerat coach åt kidsen. För att denna satsning ska kunna fortsätta behöver vi nya ledare som kan ta sig an dessa 2 grupper, med uppstart hösten 2017. Är du intresserad så tveka inte att höra av dig!!

 

Ett säkert vårtecken Seniorfotbollens första träningsmatch är avklarad, en stabil 7-1 seger mot seriekonkurrenten Rockneby! Detta var också den första utomhusmatchen för vår nya tränarduo, Henke Bertilsson och Jim Andersson.

 

Upptakten på säsongen har varit väldigt bra, hög träningsnärvaro och ett härligt tempo på träningarna.

Inför denna säsong har vi en bra mix av ungdomlig entusiasm i form av killarna från 00/01-laget, samt ett gäng rutinerade grabbar som har fått en nytändning i och med vår nya tränarduo.

 

För första gången på många år så kommer vi att vara med i Smålandscupen under våren, bra uppladdning inför seriestarten tillsammans med ett antal träningsmatcher. Kom gärna ner till konstgräsplanen och följ uppladdningen inför serien, nästa match är lördag 4 mars kl. 15 00 mot Söderåkra. Kommande matcher finner ni via denna länk:

http://www.ljungbyholmsgoif.se/kalender/?ID=39891

 

Sammanfattningsvis så ser det bra ut inför seriestarten i april!

 

Kryddor till grillsäsongen – dessutom med mycket god kvalitet säljs som bäst i via Ljungbyholms GoIF. Förra året sålde föreningen mycket bra, och många fina tillrop hördes om fin kvalitet och bra ”gå-bort presenter”. Har du ännu inte köpt?

Välkommen till vår shop. Vi säljer till den 18 mars via denna länk https://www.spicydream.se/shop/ljungbyholms-goif-foreningen/shopinshop/index/index/hash/77325a525836576f7262304e333331585954563978413d3d

I år dessutom med nya kryddor, oljor och vinäger i fina paket. Det finns även möjlighet till hemleverans av kryddorna i år.

 

Den 26 mars – välkomnas du som medlem hos LGoIF till årsmöte. Verksamhetsberättelse inkl. ekonomisk rapport tillsammans med revisorernas berättelse om det gångna året, val av förtroendeposter, nya motioner och avslutningsvis en god smörgåstårta utlovas för deltagande medlemmar. Hjärtligt välkomna till klubbstugan i Ljungbyholm klockan 15.00.

 

Sist men inte minst – årets satsning på evenemang under sommaren håller som bäst på att planeras. Konsertjobb eller liknande är i upplagan av Ljungbyholms GoIF 2017 en obligatorisk aktivitet för alla aktiva/målsmän till aktiva. Detta för att i möjligaste mån kunna bibehålla en låg kostnad och för alla erbjuda en tillgänglig förening. Planeringsstadiet går inom kort in i en intensiv fas vilket gör att du som aktiv/målsman till aktiv bör hålla utkik på din mail efter information och tilldelning av arbetspass. Allt för att skapa en så god framförhållning som möjligt.

 

2017 års tredje nyhetsbrev kommer i början av maj.

Fortsatt trevlig vår!!

 

Med vänliga hälsningar

Jens Rosenqvist

Ordförande

Ljungbyholms GoIF

ordforande@ljungbyholmsgoif.seInkomstbringande aktiviteter - Är du vår samordningsansvariga?
2017-02-21 18:49
Ljungbyholms GoIF består av många delar, inte minst den så viktiga inkomstbringande delen, för att kunna bibehålla låga medlems- och aktivitetsavgifter. I skrivandets stund söker föreningen efter flera samordningsansvariga för schemaläggning och planering av våra evenemang i sommar.

Är du intresserad av den förberedande delen i form av schemaläggning, planering, strukturering och samordning av våra evenemang/konserter inför sommaren, samt som kontakt/nav gentemot våra uppdragsgivare?
Är ni flera, kanske 3-4 personer, målsmän eller aktiva  som kan tänka er att dela på ansvaret? Här av dig/er snarast till Jens Rosenqvist för vidare dialog, jens.rosenqvist@outlook.com eller 070 - 258 59 87.

För dig som lägger din energi på detta projekt som samordningsansvarig ses det som din del av den inkomstbringande aktiviteten, dvs. du säljer då inga kryddor, bygger inga scener och säljer inga julgranar etc. Ditt jobb som samordningsansvarig är ditt bidrag för den inkomstbringande delen.

Hör av dig.

// Ljungbyholms GoIF:s styrelse
Kallelse till årsmöte
2017-02-16 06:01

Söndagen den 26 mars kl. 15.00 välkomnas du som är medlem i Ljungbyholms GoIF till årsmöte i klubbstugan, Ljungbyholm. Intresserade av nedanstående dokument hänvisas med fråga till info@ljungbyholmsgoif.se


  • Föredragningslista årsmöte 2017
  • Verksamhetsberättelse inkl. ekonomisk rapport
  • Revisorernas berättelse

Efter mötet bjuder föreningen på smörgåstårta och kaffe.

Varmt välkomna.


// Ljungbyholms GoIF:s styrelse

Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Pojkar - 02/03, 19/03 10:08 
Fotboll Senior herr, 18/03 07:28 
Fotboll Senior herr, 18/03 07:27 
Fotboll Senior herr, 18/03 07:26 
Fotboll Senior herr, 24/02 21:46 
Fotboll Senior herr, 01/02 14:58