Ungdomssektionen

Välkomna att starta ungdomslag i Ljungbyholms GoIF:s regi!! Vårt måtto är "Så många som möjligt så länge som möjligt". Ni är välkomna, och ni behövs!!

I skrivandets stund erbjuder vår förening sporter såsom fotboll och innebandy. Mycket händer och har hänt i Ljungbyholm den senaste tiden. En konstgräsplan och en sporthall har anlagts, vilket betyder än mer möjligheter för våra barn, ungdomar och ledare att utvecklas och engagera.

Ljungbyholms GoIF erbjuder bra träningsmöjligheter och kunskap i fadderlag och även i äldre lag. Vi erbjuder en härlig gemenskap, struktur och glädje kring föreningslivet och sporten. Vill du/ni starta ett ungdomslag i Ljungbyholms GoIF:s regi? Tveka inte att kontakta ansvarig för ungdomssektionen.

Dock är det så att föreningen inte står och väntar med färdiga tränare för nya lag. Där behöver vi Dig som förälder/anhörig/intresserad och Ditt engagemang. För ditt engagemang erbjuder vi dig allt ovanstående, samt ledarutbildningar i aktuell sport som du sen ska kunna använda i ditt nya lag.

Tveka inte att höra av Dig!!

Ljungbyholms GoIF, 01/06 14:28
Ljungbyholms GoIF, 17/05 19:53