SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ljungbyholms GoIF

Bli medlem i Ljungbyholms GOIF
BLI MEDLEM
Välkommen till Ljungbyholms GoIF


"Så många som möjligt så länge som möjligt"


Nyhetsbrev januari 2023
2023-01-29 11:01

Ny vaktmästare till föreningen

Vi hälsar Ndyabahika Nsekuye (förnamnet uttalas Jabahika) välkommen som föreningens nya vaktmästare. Ndyabahika började den 16:e januari och anställningen är ett introduktionsjobb på, i första hand, ett år. Varmt välkommen till vår förening Ndyabahika.

 

Familjegymnastiken drar igång

Efter ett kortare jul- och nyårsupphåll är vårens familjegymnastik nu i startgroparna. Den tidiga gruppen som startar kl. 9:00 började idag dvs den 29:e januari, och den andra gruppen börjar söndagen efter dvs den 5:e februari kl. 10:00. Som vanligt är det Ljungbyholmsskolans gymnastiksal som gäller för de två grupperna.

Familjegymnastiken är en lekfull aktivitet där barnen bland annat får prova på redskapsbanor, lekar och bollsporter. På familjegymnastiken är du som vuxen med och deltar aktivt tillsammans med barnet som ska vara mellan 2-5 år.

 

Medlems- och aktivitetsavgift 2023

Precis som de senaste två åren administreras våra medlems-och aktivitetsavgifter av en modul i SportAdmin som kallas för ”Kansliservice” och som hjälper föreningen att avisera avgifter för nuvarande och nya medlemmar.

 

Du kan vid avisering välja att direktbetala med bankkort, via delbetalning eller via fakturering. Skulle du/ditt barn vara registrerad i vårt medlemssystem SportAdmin i flera grupper, exempelvis om man tillhör en fotbollsgrupp och en innebandygrupp så får man två aviseringar. Du ska enbart betala medlemsavgiften för en av dessa och du kommer aldrig att kunna betala för mycket. Betalar du exempelvis medlemskapet och aktivitetsavgiften via fotbollsaviseringen så kommer du bara kunna betala aktivitets-avgiften för innebandyn via den andra aviseringen, eftersom medlemsavgiften redan är betalad.

 

Vi vill be dig att göra ditt val om betalning senast 28:e februari. Görs inte något val innan dess försvinner du/ditt barn från föreningens medlemssystem och från de grupper man tillhör.

Vill du inte längre delta? Det går självklart bra att även göra det valet via aviseringen.

 

Du som betalar innan den sista mars erhåller också LGoIFs sportlott (värde 50).  I sportlotten ingår bl.a. fyra rabattkuponger vilket, rätt använt, kan finansiera hela medlemsavgiften. Sportlottens rabattkuponger kommer att vara giltiga under perioden mars t.o.m. augusti.

 

Har du frågor om fakturering, hör gärna av dig till info@ljungbyholmsgoif.se

 

Medlemskort är digitala

Ditt medlemskort hittar du via SportAdmins medlemsapp. Så snart du betalat ditt medlemskap kommer du få tillgång till ditt medlemskort i digital form.

 

Medlemsappen hittar du där appar finns. Appen heter ”SportAdmin MedlemsApp”. Ange den E-postadress som finns angiven i ditt/ditt barns namn i SportAdmin. Du får då en engångskod via E-post. Ange den och logga in. Medlemskortet hittar du via ”hamburgermenyn” till vänster i appen. Vill du ändå ha ett i fysisk form, hör av dig till info@ljungbyholmsgoif.se

 

Via det digitala medlemskortet kommer du framöver att hitta erbjudanden via våra sponsorer.

 

OBS! Du får tillgång till ditt medlemskort i digital form så snart du registrerat dig för ett betalningsalternativ för medlemskap.

 

Inkomstbringande aktiviteter
Föreningens inkomstbringande aktiviteter rullar vidare och går in på åttonde året. Genom ditt engagemang kan vi hålla medlems- och aktivitetsavgifter låga och därmed verka för vår devis "Så många som möjligt, så länge som möjligt". Systemet bygger på att du som aktiv väljer en egen aktivitet att delta i under året, jämte den obligatoriska aktiviteten som alla aktiva ska delta i.

 

Såhär gör du:

 • Läs igenom samtliga inkomstbringande aktiviteter nedan.
 • Gör ditt val av aktivitet.
 • Meddela din ledare i ditt lag/din grupp senast 28/2 vilken aktivitet du vill delta i. En aktivitet per person/per barn ska väljas/genomföras. Gör du inget eget val kommer din ledare att göra valet åt dig.
 • Om någon aktivitet blir fullbelagd kommer din ledare att återkomma med information där du behöver göra ett nytt val.

 

Obligatorisk aktivitet för alla aktiva i föreningen

 

 • Kiosker på GFA under Kalmar FF:s matcher.
  Precis som under föregående år kommer vi att ansvara för två alternativt tre kiosker på Guldfågeln Arena vid Kalmar FF:s 15 hemmamatcher. Erfarenheter från i fjol är att de allra flesta menade att detta var en trevlig aktivitet och ett sätt att arbeta tillsammans och lära känna fler i föreningen. Helt enkelt ett bra sätt att dra in pengar till föreningen.

 

De som ska bemanna kioskerna kommer att läggas ut på våra lag/grupper där sektionsansvarig/tränare svarar för att kioskerna bemannas.

 

Som en stimulans och bonus, och för att också engagera övriga familjen/vänner, bjuder KFF varje person som deltar på två matchbiljetter till den match hen står i kiosken.

 

Något avtal med KFF är ännu inte skrivet men vi väntar oss ett svar från KFF i mitten av februari, och då har vi också besked om det blir två eller tre kiosker vi ska bemanna.  För föreningen innebär ett avtal med KFF en inkomst på mellan 60-90.000:- under året.

Inkomstbringande aktiviteter – att välja bland

 • Newbody - Försäljning under april-maj. Varje säljare säljer minst 7 paket.
 • Sportlotten – Försäljning under mars-april. Minst 10 lotter ska säljas á 50:-.
 • Toa/hushållspapper. Försäljning under våren och hösten. Hjälp med att köra ut balarna till de som beställt.
 • Newbody - Försäljning under november. Varje säljare säljer minst 7 paket.
 • Bingolottos julkalendrar - Försäljning av dessa kalendrar sker i november månad och är en viktig inkomstkälla för föreningen. 10 kalendrar per person behöver säljas á 100:-.

Välkommen till ett nytt aktivt år i LGoIF

 

Janne Martinsson
Ordförande LGoIF

 

Nyhetsbrev december 2022
2022-12-21 16:29

Så här mot slutet av året kan vi konstatera att 2022 varit ett framgångsrikt år för föreningen. Under året har vi vid sidan av all barn-, ungdoms- och seniorverksamhet bl.a.

 • investerat i nytt tak till klubbstugan
 • satt upp 80 solcellspaneler på klubbstugan för att minska elkonsumtionen
 • installerat luftvärmepump i förrådet
 • ordnat med belysning och en grillplats vid utegymmet
 • byggt altan och installerat sopsortering vid Biskopsskogens bollplaner
 • återupptaget Valborgsmässofirandet efter att det legat nere under många år.

Fotbollsträning för pojkar & flickor födda 2018

Välkomna att börja spela fotboll i Ljungbyholms yngsta fotbollslag!

Vi kommer att träna lördagar från och med den 14/1 klockan 10.00 - 11.00 i sporthallen.

Är ni intresserade av att spela fotboll med oss är ni välkomna att kontakta någon tränare nedan.

Victor Roos, Tränare P/F18, Tel. 070 988 66 45

Adam Björling, Tränare P/F18, Tel.  073 837 25 91

 

Ekonomin i balans

Tack vare spelare, ledare och medlemmarnar insatser vid Newbody-försäljning, bemanning av kioskerna vid Kalmar GP, försäljning av toa- och hushållspapper m.m. har vi idag en ekonomi i balans. Men vi måste flagga för att 2023 kommer att bli ett tuffare år. Vi har under många år haft vaktmästare från Kalmar kommuns arbetsmarknadsenhet. Fr.o.m.  november i år finns inte längre det stödet och det innebär att vi nu kommer att anlita en vaktmästare på s.k. introduktionsjobb, vilket innebär en kraftigt ökad kostnad för föreningen.


Säker och trygg förening

Ljungbyholms GoIF var en av de första föreningarna i kommunen som certifierades som ”Säker och trygg” förening. I år för 14:e gången. Som en del av det arbetet har vi efter modell från IFK Kalmar haft ett pojk- och ett flicklag som ingått i ”Skjut på debuten”-projektet där ungdomarna frivilligt skriver på kontrakt som innebär att de lovar att inte dricka alkohol, börja röka, använda droger eller doping fram till dess projektet avslutas 30 november det år de slutat nian.

 

Det går fortsatt att köpa julgranar och Bingolotter till uppesittarkvällen

Missade du möjligheten att köpa en av föreningens julgranar helgen den 10-11/12 så är inte loppet kört. Blomster och trädgård säljer föreningens granar fram till jul, och det finns just nu cirka 30 vackra granar där.

Som vanligt säljer föreningen Bingolotter till uppesittarkvällen. Under flera år har vi funnits närvarande och sålt lotterna i Stinsen, men i år har vi valt att inte vara där fysiskt utan personalen i Stinsen säljer våra lotter i kassan.

 

Inkomstbringande aktiviteter

För att kunna hålla medlems- och aktivitetsavgifter på en så rimlig nivå att det blir möjligt att svara upp mot vårt motto ”Så många som möjligt så länge som möjligt” så krävs det att föreningens medlemmar ställer upp och bidrar till de inkomstbringande aktiviteterna. 2023 kommer vi att ha samma system som 2022 dvs varje aktiv/målsman till aktiv ställer upp på två aktiviteter.  

 

Vi kommer även i år skriva kontrakt med Kalmar FF om att bemanna två eller möjligen tre kiosker på Guldfågeln arena. Det blir vår viktigaste inkomstkälla vid sidan av kommunala och statliga bidrag samt sponsring. Det är därför viktigt att spelare, ledare och medlemmar ställer upp så att vi kan bemanna kioskerna och fullgöra vårt uppdrag. Erfarenheten från året är att det har varit ett stimulerande och kul uppdrag.

 

Den andra aktiviteten väljer man själv bland de alternativ som erbjuds, bl.a. försäljning av julkalendrar, Sportlotten, Newbody (kläder/kryddor), toa- och hushållspapper (både vår och höst) samt hjälpa till vid Himlaspelen. Precis som i år kommer föreningens ledare samla in era val tidigt nästa år.

 

Bygdepeng 2023

Kommunen har beslutat att avsätta medel för Bygdepeng även under 2023. Det innebär att det nu finns möjlighet att komma med idéer som det går att söka bidrag för att förverkliga. Maxbeloppet som kan sökas är 150.000:-. Finns det intresserade som är villiga att engagera sig för att genomföra någon idé, så är vi i styrelsen villiga att diskutera det med övriga föreningar i Ljungbyholm och lämna in en ansökan. Hör i så fall av er till mig: jannemartin10@gmail.com 0722231026.

 

Tack och God Jul och Gott Nytt År

Tills sist vill vi i föreningens styrelse rikta ett stort varmt tack till alla er som bidrar och som gör vår förening till det den är, oavsett om ni är engagerade på fotbollsplanen, innebandyarenan, skateparken, utegymmet, i styrelserummet eller någon annanstans i byn där föreningen gör sig påmind.

 

Ta hand om varandra nu under helgerna och var rädda om er.

 

Önskar er alla en riktigt God Jul, och ett lika Gott Nytt År.

 

På återseende 2023

 

Jan Martinsson
Ordförande
Ljungbyholms GoIF

 

Nyhetsbrev november 2022
2022-11-30 13:20

Newbody-försäljningen

Föreningens försäljning av Newbody-produkter är nu avslutad och totalt sålde 24 säljare 475 paket. Ett mycket bra resultat! Det innebär en förtjänst för föreningen på cirka 15.000:-. Ett välkommet bidrag i en ansträngd ekonomi. Ett särskilt stort tack ska riktas till storsäljarna Liam Thörnblad, Therese Nilsson, Emma Tingström, Sebastian Åberg och Amelie Nilsson som samtliga sålde över 35 paket var.

 

Köp Julgranen av Ljungbyholms GoIF
Att köpa julgran av Ljungbyholms GoIF har blivit en tradition i samhället. Det är inte konstigt att det blivit så eftersom vi säljer lokalt producerade granar från Seve i Torsås där granarna huggs dagarna innan försäljning. I år sker försäljningen lördag/söndag 10-11 december kl. 10-14. Våra granar går också att köpa hos ”Blomster och trädgård” i Ljungbyholm och där finns det också Advents- och Kungsgranar till försäljning.

 

Vaktmästare
Under de senaste 20 åren har föreningen alltid haft en eller flera vaktmästare placerade i föreningen från kommunens arbetsmarknadsenhet. Förändringar i arbetsmarknadspolitiken har gjort att vi sedan början av november inte längre har någon vaktmästare i föreningen. Vi kan därför just nu inte räkna med att städning i klubbstugan och andra tjänster som vaktmästarna skött blir utförda och hoppas på förståelse för det. Styrelsen arbetar nu aktivt för at få en lösning till stånd under början av nästa år.

 

Prenumerera på Bingolotter
Brukar du köpa Bingolotter? Varför inte istället prenumerera på lotterna och samtidigt stödja föreningen. Som prenumerant får du:

 • Hjälp att hålla koll på när du vinner
 • Automatisk registrering för extra vinstchanser
 • Dina bingolotter direkt hem – kostnadsfritt
 • Bingomagasin med reportage och pyssel
 • Välja vilken förening du vill stötta

Gå in på https://www.bingolotto.se/prenumeration/teckna/bronsbingo/?kampanj=5721 och boka din prenumeration

 

Ha det gott!

 

/Jan Martinsson

Ordförande

Adventsgranar hos Blomster och trädgård
2022-11-20 18:37

Som traditionen bjuder säljer Ljungbyholms GoIF andventsgranar via Blomster och trädgård även i år. Granarna beräknas finnas på plats mot veckoslutet vecka 47 inför 1:a advent.

 

Välkommen att köpa din adventsgran hos Blomster och trädgård i Ljungbyholm.

 

Tack för din stöttning till Ljungbyholms GoIF.

BLI MEDLEM
Gilla oss på Facebook
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Senior herr, 17/11 19:19 
Fotboll Senior herr, 12/11 12:05 
Fotboll Senior herr, 01/11 16:30 
Fotboll Senior herr, 01/11 16:13 
Fotboll Flickor - 15, 27/08 12:34 
 
Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Sponsorer 2023
_________________________
Sponsorer 2023