SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ljungbyholms GoIF

Bli medlem i Ljungbyholms GOIF
BLI MEDLEM
Välkommen till Ljungbyholms GoIF


"Så många som möjligt så länge som möjligt"


GOTHIA CUP
2022-08-12 11:31
 
Team södermöres flicklag 07/08 har spelat Gothia Cup i sommar. Tjejerna spelade tre gruppspelsmatcher. Det blev förlust i alla tre matcherna men tjejerna kämpade väl. Lagen de mötte var ett amerikanskt lag, Marin FC, Kärra KIF från Göteborg och Flurkmarks IK som var från Umeå.
 
Fjärde matchen blev i b-slutspel. Där mötte dom Backatorp IF. Sista matchen blev tjejernas bästa match men det blev till slut förlust med 3-1. 
 
Cupen var lyckad och tjejerna trivdes och hade kul. Förutom fotboll så var veckan ett äventyr med Liseberg, spårvagn, sjöbad, sova i klassrum och pojklag från England och Tyskland.
Fotboll Södermöre kombination P - 08/09
Bullerby Cup 2022
2022-07-30 19:07, Fotboll Södermöre kombination P - 08/09

Årets upplaga av Bullerby Cup gjorde inte södermöreregionen besviken.

Fotboll Pojkar/Flickor - 13/14
Fotbollsskolan 2022
2022-06-01 14:06, Fotboll Pojkar/Flickor - 13/14

 

Ljungbyholms Goif  arrangerar Fotbollsskolan 2022

 

Välkommen till 2022 års omgång av Landslagets Fotbollsskola i Biskopskogen i Ljungbyholm!

Anmäl ditt barn och få fem dagar med fotboll och kompisar som avslutning på sommarlovet!

I anmälningsavgiften ingår lättare fika alla fem dagar samt fotboll, vattenflaska och t-shirt.

Vi hämtar även barn som går på fritids i Ljungbyholm.

Om ni vill att era barn ska hämtas från fritids så skriv det i Övriga noteringar.

 

OBS! Vid sen anmälan kan vi inte garantera att sakerna kommer i tid.

 

 

När: V33 (15 Aug-19 Aug)

Plats: Biskopsskogen

Ålder: 6-13år

Senaste anmälningsdatum sön 26 jun

Betala genom Swish till 123 223 95 80 och ange barnets namn (för-och efternamn) som meddelande vid betalning.

Anmälan: https://start.landslagetsfotbollsskola.se/sv/clubs/10728-ljungbyholms-goif/webanmalan/new 

 

 

Med vänlig hälsning

Ledarna i F-11/12 & PF-13/14

Vid ev. frågor eller funderingar kontakta Jonathan Sigvardsson grasgarde@me.com 070-9813629

Nyhetsbrev maj/juni 2022
2022-05-31 15:42

Kornlyckan vinnare av årets Himlaspel.

Den traditionella fotbollskampen på Kristi Himmelsfärdsdagen mellan samhällets kvarter vanns i år av det nya området ”Kornlyckan” som i en jämn final besegrade ”Gärdet”. Trots ömsom sol och ömsom hällregn var spelen välbesökta och även i år verkade alla skadefria efter spelen, även om vi misstänker att massörer och sjukgymnaster har haft fullt upp för att få den spelande del av samhällets invånare i gångbart skick.

 

Himlaspelen har arrangerat oavbrutet sedan 1992 (men med avbrott för de sista två årens pandemi). Från början var det Biskopsskogens egna hemsförening som stod som arrangör men efter att föreningen lades ner gick ansvaret över till LGoIF. Karl-Johan Bodell har med den äran varit ansvarig alla dessa 29 år, vilket är en sann bedrift. I år fungerade han dessutom som domare tillsammans med Johan Flisberg.

 

 

 

Nytt tak på plats på klubbstugan

Som många av er säkert uppmärksammat så har vi bytt tak på klubbstugan. Det har dessutom bytt färg från rött till svart och hängrännor och stuprör från svarta till vita. Skälet till bytet är att vi inom några veckor kommer att få 80 paneler solceller levererade och att taket  bedömdes för gammalt för att bekläs med solceller.

Vi konsumerar för närvarande cirka 50.000 kWh/år i klubbstugan och vi beräknar att solcellerna kommer att generera cirka hälften av det vi förbrukar. Kommunen står via kultur- och fritidsnämndens investeringsbidrag och Kalmar kommuns miljöpeng för 648.000:- av den totala kostnaden på 706.250:-. Föreningens kostnad bör vi alltså kunna räkna hem på ett par tre år.

 

Samarbete mellan Ljungbyholms Goif och Krankelösa Padel
Ljungbyholm GOIF tillsammans med Krankelösa Padel erbjuder barn och ungdomar som är medlemmar i föreningen möjligheten att spela Padel till ett lägre pris.

Onsdagar och fredagar mellan 14:00-16:00 spelar ungdomar  i årskurs fem till nio för 30kr per ungdom per timme.  Dessa bokningar gör man i Playtomic appen under Lektioner på Krankelösa Padels sida. Under dessa tider kommer det inte vara någon vuxen representant på plats utan spelet sköts av ungdomarna själva.

För barn i årskurs ett till fyra finns möjligheten att testa och träna padel på lördagar mellan 09:00-10:00 för 30kr per barn.
Under dessa pass kommer det finnas vuxen representant på plats. Även dessa spel bokar man i appen Playtomic under Lektioner på Krankelösa Padels sida.

För att ta del av detta erbjudande om du inte redan är medlem så blir du det via denna länk.
https://www.ljungbyholmsgoif.se/newMember/?ID=39608

I ett första skede kör vi på detta sätt fram till skolavslutningen.

//Ljungbyholms GoIF & Krankelösa Padel

Ha det gott!

 

Jan Martinsson

Ordförande

Ljungbyholms GoIF

 

 

Nyhetsbrev April 2022
2022-04-22 13:31

Innebandyn till div. 3

Målsättningen för innebandylaget var inför säsongen glasklar ”Vi ska vinna div. 4 och ta oss upp i div. 3”. Efter en osannolik resa står det nu klart att man klarade det högt ställda målet. Serieseger efter en oerhört jämn kamp mot Karo från Blekingen och efter det ett gastkramande kval mot Alvesta. Efter förlust i Alvesta med 12-9 var utmaningen att vinna med fyra mål i hemmamatchen. Med underläge 5-3 en bit in i andra perioden var det få som trodde på uppflyttning. Men genom att lyckas spela 6-0 den sista halvan av matchen kunde man stå som segrare med totalt 18-17 och vara klar för spel i den högre divisionen nästa år. Men den otroliga kampvilja, moral och fysik som laget visade så finns det alla möjligheter att klara sig utmärkt också i den högre division.

Fotbollen är igång

Vårt herrlag har nu startat säsongen och det på bästa tänkbara sätt. Med två övertygande segrar leder laget div. 6 Kalmar/Öland, även om flera lag ännu bara spelat en match. En bra start som lovar gått inför fortsättningen. Nästa match är borta mot Söderåkra den 28 april 18:45, och nästa hemmamatch den 10 maj 19:00 mot Persnäs.

Vårt Södermöre-gemensamma damlag i div.2 har börjat med en förlust och en seger. Nu följer två bortamatcher mot Ronneby den 23 april och Emmaboda den 7 maj. Laget spelar i år sina hemmamatcher på Fruskogsvallen och nästa match där är den 14 maj kl. 14:00 mot BK Union från Olofström

Ytterliga en grupp i familjegymnastiken.

Kön till familjegymnastiken har varit lång och det har känts sorgligt att inte kunna erbjuda alla gympasugna barn att ta del av verksamheten. Frågan diskuterades flitigt under utvecklingsdagarna på Stufvenäs och det står nu klart att vi kan skapa ytterligare en grupp med start den 8 Maj kl 09:00 i Södermöreskolans gymnastiksal. Det blir fyra ledare med Therese Pettersson som huvudansvarig.

Nystart på Valborgsmässofirandet

Efter flera år av inställt Valborgsmässofirandet så är det nu dags att återupprätta traditionen. Nu har nog budskapet inte missats av någon efter att det tidigare gått ut som medlemsmail, lagts ut på hemsidan och dessutom kommer det en liten lapp i postlådorna i Ljungbyholm. Under alla omständigheter är ni alla välkomna till Biskopsskogen på Valborgsmässoafton för ett lite okonventionellt Valborgsmässofirande utan eld.

Utegymmet får grillplats och belysning

Vår förhoppning att belysningen från elljusspåret skulle räcka till för att också belysa utegymmet visade sig inte stämma med verkligheten. När mörkret faller blir en del av utegymmet nästa helt mörk och vi sökte därför om bygdepeng för att sätta upp en solcellsdriven närvarostyrd belysning. Vi kompletterade också ansökan med ett önskemål och medel till en grillplats med bänkar. Kommunen fattade i vecka beslut och vi beviljades de 60.000:- vi sökt för att täcka kostnaderna. Det innebär att vi nu kan påbörja arbetet med att köpa in och sätta upp belysning samt grillplatsen.

 

Kioskerna på Guldfågeln Arena

En viktig inkomstkälla för föreningen är att vi bemannar två av KFF:s kiosker på lagets hemmamatcher. Sex personer har tagit på sig ansvaret att svara för fem matcher var dvs två av dessa kommer alltid att vara på plats som kioskvärd i var sin kiosk. Dessutom krävs  ytterligare 3-4 personer per kiosk som fördelats på föreningens olika lagen. Ofta behövs det ytterligare någon som kan ställa upp- Är du intresserad så kan du anmäla dig till undertecknad. Varje person som ställer upp är dessutom berättigad till två biljetter till matchen. Biljetter som man kan lämna till familj/vänner eller anna intresserad.

 

Ha det gott!

Janne

jannemartin10@gmail.com

+722231026

BLI MEDLEM
Gilla oss på Facebook
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Pojkar - 17, 10/08 19:02 
Fotboll Södermöre kombination P - 08/09, 30/07 19:07 
Fotboll Pojkar - 17, 17/06 19:47 
Fotboll Pojkar - 17, 08/06 21:34 
Fotboll Pojkar/Flickor - 13/14, 01/06 14:06 
Fotboll Senior herr, 16/04 09:01 
 
Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Huvudsponsorer 2022
_________________________
Övriga sponsorer 2022