SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ljungbyholms GoIF

Bli medlem i Ljungbyholms GOIF
BLI MEDLEM
Välkommen till Ljungbyholms GoIF


"Så många som möjligt så länge som möjligt"


Valborg!
2023-04-22 13:18
 
Nyhetsbrev april 2023
2023-04-12 20:03

 

Hej!

Efter en väldigt lång vinter så känns det äntligen som om våren är på gång. Denna vecka så börjar lagen att träna på gräs och flera serier drar igång. Efter årsmötet så har även styrelsen förändrats, en del har lämnat och de som är kvar har förändrat sina roller. Jag vill rikta ett stort tack till Janne Martinsson och Jens Rosenqvist som ägnat en stor del av sin fritid på att sköta om vår förening på ett föredömligt sätt. Genom sitt engagemang för Ljungbyholms GoIF har de utvecklat föreningen till vad den är idag.

 

Nya styrelsen

Den nya styrelsen består av Ordförande Daniel Wreibo, Vice ordförande Jessica Magnusson, Kassör Johan Flisberg, Sekreterare Emil Jörnelid, Ungdomssektionens ordförande David Karlsson, representant Team Södermöre Karl-Johan Bodell, representant Herrseniorerna Johan Eriksson och Ordförande för innebandysektionen Johan Karlsson.

 

Seriepremiärer och cup!

Nu drar äntligen säsongen igång med matcher och cuper. Om man har ett stort sug efter att se fotboll så är det flera matcher denna vecka. Herrseniorerna spelar bortamatch mot Gullabo/Gullaboås den 13 april kl. 18:15. Team Södermöre Div 3 spelar hemmamatch mot Färjestaden på Tvärskogs IP söndagen 16/4 kl. 15:00.

Vi har även flera ungdomslag som ställer upp i Mörecupen i Loverslund till helgen.

 

Valborg

Förra året gjorde valborgsfirandet i Ljungbyholm comeback efter att vi fått ställa in flera år. Även i år kommer vi att fira nere i Biskopsskogen, utan eld, men med en hel del andra aktiviteter. Det blir bl.a. fackeltåg, tal, lotter, pilkastning och hoppborgar. Vår fina kiosk öppnar också och kommer att erbjuda hamburgare, korv, kaffe, läsk, godis m.m. Varmt välkomna!

 

Hälsningar

Daniel Wreibo

Nyhetsbrev Mars 2023
2023-03-29 12:33

Innebandysäsongen är över och fotbollen tar vid

Innebandylaget gick förra året upp i division 3 och efter en säsong med blandat resultat lyckades man till sist hålla sig kvar i serien också till nästa år och slutade på en nionde plats.

 

Fotbollen är igång

Även om den sista månaden varit kall med mycket regn och också en del snö så står ändå fotbollen i startgroparna. Ljungbyholm börjar borta i Degerhamn den 20:e april 18:30, och den första hemmamatchen spelas den 27 april kl. 18:45 mot Högsrum.   

 

Seriesystemet för damfotbollen gjordes efter förra säsongen om vilket innebär att vårt Södermöre-gemensamma damlag nu spelar i div. 3 östra. Laget kommer i år att spela sina A-lagsmatcher i Tvärskog och börjar hemma mot Färjestadens B-lag den 16 april kl. 13:00. B-laget spelar sina hemmamatcher hos oss på Fruskogsvallen och börjar hemma mot Kalmar AIK den 24 april 18:45.

 

Valborgsmässofirande i Biskopsskogen

Som vi meddelade i förra nyhetsbrevet så blir det också i år Valborgsmässofirande nere på Biskopsskogens bollplaner. Enligt traditionen blir det tal, körsång, lotterier, pilkastning, kiosk samt försäljning av korv- och hamburgare. Av klimat- och miljöskäl, men också för att inte förstöra våra gröna planer, så kommer vi inte heller i år att ha någon eld utan nöjer oss med de facklor som ingår i fackeltåget som avgår från kommundelskontoret.  


Under Valborgsmässokvällen kommer även Ljungbyholms fritidsgård att hålla öppet för den som vill värmas sig. Man ser gänga att fler vuxna passar på att göra ett besök.

 

Kioskerna på Guldfågeln Arena

En viktig inkomstkälla för föreningen är de två kiosker som vi bemannat på Guldfågeln Arena under KFF:s hemmamatcher. Vi har nu skrivit kontrakt med KFF att fortsätta bemanna på samma sätt i år. Vi hade en förhoppning om att i år få bemanna tre kiosker, men så blev det tyvärr inte. Istället har vi fått en förfrågan från Möre BK att bidra med publikvärdar på KFFs matcher, något som BK Möre haft ansvar för under många år. För att kompensera för bortfallet av den tredje kiosken har styrelsen därför beslutat att tacka ja till BK Möres förfrågan och vi kommer därmed att bistå med fyra publikvärdar vid varje match. Eftersom våra publikvärdar bara kommer att medverka under en match per säsong har vi blivit lovade att få enklare uppdrag, dvs ingen kroppsvisitation av bortasupporter eller liknande. Eftersom varje lag kommer att bidra både med publikvärdar och bemanning av kiosker till samma match så finns alla möjligheter för den som känner sig osäker som publikvärd att istället välja att stå i en kiosk.  Kan vi bemanna alla positionerna innebär jobben på GFA en helt avgörande inkomst för föreningen på nästan 100.000:-.


Som ett litet tack från Kalmar FF kommer också varje person som jobbar på GFA ha rätt till två biljetter till matchen.


Tid och datum för matcherna fram 9:e juli är fastslagna därefter är datumen preliminära.
Fördelningen av matcher på de olika lagen ser ut på följande sätt:

Datum

Match

Ansvarigt lag

9:e april 17:30

KFF-IFK Göteborg

 Innebandy

23:e april 15:00

KFF-Halmstad

 Innebandy

3:e maj 19:00

KFF-Sirius

 P-08/09 F-11/12

14:e maj 17:30

KFF-Brommapojkarna

 P17

28:e maj 15:00

KFF-Norrköping

 F16/17

10:e juni 15:00

KFF-Degerfors

 P16

9:e juli 17:30

KFF-Elfsborg

 Herrseniorer

23:e juli ?

KFF-Varberg

 Herrseniorer

6:e augusti ?

KFF-AIK

 P-12

20 augusti ?

KFF-Hammarby

 PF 13/14

3:e september ?

KFF-Mjällby

 F15

24:e september ?

KFF-Häcken

 P16

8:e oktober ?

KFF- Malmö

 P10/11

29:e oktober ?

KFF-Värnamo

 F09/10

12:e november ?

KFF-Djurgården

 P15


Sportlotten

Vid förra årsmötet beslutades om en höjning av medlemsavgiften till 200:-, men att den då också inkluderar en sportlott värd 50:-. En lott som dessutom innehåller kuponger med bra rabatter. Handlar man för 500:- på Stinsen och scannar kupongen har man fått tillbaka hela kostnaden för lotten. Dessutom kan man logga in på Citykupong.se och då finns ytterligare en sådan rabattkupong digitalt, samt dessutom flera andra rabattkuponger att nyttja. Dessutom finns fortfarande vinstchanserna på de två lotter som ingår i varje lott. Den som önskar fler lotter kan maila till info@ljungbyholmsgoif.se. Lotterna är giltiga till den 15/8 2022.

 

Innebandy för ungdomar

I Ljungbyholm har vi nu sedan många år en alldeles förträfflig sporthall. Vi i föreningen skulle gärna se att vi, vid sidan av fotbollen, också kunde erbjuda våra ungdomar möjlighet att spela innebandy. Tyvärr har vi inte lyckats få fram ledare till verksamheten. Är du kanske den person som skulle vilja starta upp träning för någon ungdomsgrupp, i så fall är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Inga förkunskaper krävs och föreningen ansvarar för kostnaden för utbildning om du känner behov av det.

 

Årsmötet

Föreningen genomförde sitt årsmöte i söndags dvs den 26 mars.  Vid årsmötet avtackades undertecknad och Jens Rosenqvist som delat på ordförandeposten under den senaste 13 åren. Till ny ordförande valdes Daniel Wreibo och till ny kassör Johan Flisberg. Nya ledamöter i styrelsen är Emil Jörnelid och Jessica Magnusson.


Av verksamhetsberättelsen framgick också att föreningen har en bred och väl fungerande verksamhet med många engagerade tränare och ledare, ett väl fungerande samarbete med övriga föreningar i Södermöre och en budget i balans.


Eftersom detta är mitt sista nyhetsbrev så vill jag passa på att tacka samtliga ledare och tränare i föreningen för gott kamratskap, och det engagemang och stöd ni visat mig under åren, och samtidigt önska den nya styrelsen lycka till, väl medveten om att det är en synnerligen kompetent ledning som nu tar över driften av förening.

 

Ha det gott!

 

Janne

Nyhetsbrev februari 2023
2023-02-24 13:34

Innebandyn kämpar för att hålla sig kvar i div. 3

Vårt innebandylag tog sig ifjol via serieseger upp i div. 3. Med fyra omgångar kvar så ligger laget på 8:e plats, tre poäng från nerflyttning. Tre av de återstående matcherna spelas på bortaplan och bara matchen, mot Väckelsång, fredagen den 10 mars kl. 19:30 i sporthallen. Kom gärna dit och stötta laget.

 

Årsmöte 26 mars kl. 18:00 i klubbstugan

Årsmötet är medlemmarnas möjlighet att påverka föreningen och dess verksamhet. Här presenteras förra årets verksamhet och ekonomiska resultat, vi väljer ny styrelse m.m..

 

Anmäl dig till årsmötet på följande länk: https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={A8BCC21D-65A1-4A05-9911-C2E399B36E13}

 

Dagordning, verksamhetsberättelse och balans- och resultaträkning kommer att skickas ut i tid till alla som anmält sig. Efter årsmötet bjuds det på smörgåstårta!

 

Varm välkommen!

 

Kiosker på Guldfågels arena!

Precis som ifjol så kommer vi i år att bemanna två kiosker på Guldfågeln arena vid Kalmar FF:s hemmamatcher. Vid varje tillfälle kommer vi att bemanna med 10 personer vid s.k. stormatcher och 8 personer vid övriga matcher. Vi kommer inom kort komma ut med ett schema där det framgår vilka lag som ska bemanna matcherna.

 

Valborg

Även i år kommer föreningen att arrangera Valborgsmässofirande. Det blir ett firande utan Valborgsmässoeld, men med tal musik, pilkastning, lotterier, samt försäljning av korv, hamburgare, kaffe, godis, m.m.. Liksom tidigare år startar vi med fackeltåg från kommundelskontoret ner till Biskopsskogens bollplaner.

Vår förhoppning är att det ska bli en trivsam stund och ett värdigt firande.

 

Sportlotten

För två år sedan beslutade årsmötet att höja medlemsavgiften med 50:- till 200:-/år, men att avgiften då inkluderade en sportlott med ett värde på 50:- till de som betalat sin medlemsavgift innan den sista mars. För de som har koppling till något lag kommer lotten att distribueras via ledarna. Övriga får lotten i brevlådan.

I lotten ingår rabattkuponger till följande företag:

 1. ICA Supermarket Stinsen - 50 kr rabatt när du handlar för minst 500 kr
 2. Blomster & Trädgård - 20 % rabatt på ett helt köp                      
 3. Intersport Kalmar Giraffen - 20 % på ett helt köp 

Varje rabatt finns i ett exemplar på lotten och en att ladda hem i sportlottens app. Kupongerna är giltiga t.o.m. den 13 augusti. Lotten kommer till föreningen i mitten av mars. Vi kommer efter det att dela ut den till samtliga medlemmar.

 

Ha det gott!

 

Jan Martinsson

Nyhetsbrev januari 2023
2023-01-29 11:01

Ny vaktmästare till föreningen

Vi hälsar Ndyabahika Nsekuye (förnamnet uttalas Jabahika) välkommen som föreningens nya vaktmästare. Ndyabahika började den 16:e januari och anställningen är ett introduktionsjobb på, i första hand, ett år. Varmt välkommen till vår förening Ndyabahika.

 

Familjegymnastiken drar igång

Efter ett kortare jul- och nyårsupphåll är vårens familjegymnastik nu i startgroparna. Den tidiga gruppen som startar kl. 9:00 började idag dvs den 29:e januari, och den andra gruppen börjar söndagen efter dvs den 5:e februari kl. 10:00. Som vanligt är det Ljungbyholmsskolans gymnastiksal som gäller för de två grupperna.

Familjegymnastiken är en lekfull aktivitet där barnen bland annat får prova på redskapsbanor, lekar och bollsporter. På familjegymnastiken är du som vuxen med och deltar aktivt tillsammans med barnet som ska vara mellan 2-5 år.

 

Medlems- och aktivitetsavgift 2023

Precis som de senaste två åren administreras våra medlems-och aktivitetsavgifter av en modul i SportAdmin som kallas för ”Kansliservice” och som hjälper föreningen att avisera avgifter för nuvarande och nya medlemmar.

 

Du kan vid avisering välja att direktbetala med bankkort, via delbetalning eller via fakturering. Skulle du/ditt barn vara registrerad i vårt medlemssystem SportAdmin i flera grupper, exempelvis om man tillhör en fotbollsgrupp och en innebandygrupp så får man två aviseringar. Du ska enbart betala medlemsavgiften för en av dessa och du kommer aldrig att kunna betala för mycket. Betalar du exempelvis medlemskapet och aktivitetsavgiften via fotbollsaviseringen så kommer du bara kunna betala aktivitets-avgiften för innebandyn via den andra aviseringen, eftersom medlemsavgiften redan är betalad.

 

Vi vill be dig att göra ditt val om betalning senast 28:e februari. Görs inte något val innan dess försvinner du/ditt barn från föreningens medlemssystem och från de grupper man tillhör.

Vill du inte längre delta? Det går självklart bra att även göra det valet via aviseringen.

 

Du som betalar innan den sista mars erhåller också LGoIFs sportlott (värde 50).  I sportlotten ingår bl.a. fyra rabattkuponger vilket, rätt använt, kan finansiera hela medlemsavgiften. Sportlottens rabattkuponger kommer att vara giltiga under perioden mars t.o.m. augusti.

 

Har du frågor om fakturering, hör gärna av dig till info@ljungbyholmsgoif.se

 

Medlemskort är digitala

Ditt medlemskort hittar du via SportAdmins medlemsapp. Så snart du betalat ditt medlemskap kommer du få tillgång till ditt medlemskort i digital form.

 

Medlemsappen hittar du där appar finns. Appen heter ”SportAdmin MedlemsApp”. Ange den E-postadress som finns angiven i ditt/ditt barns namn i SportAdmin. Du får då en engångskod via E-post. Ange den och logga in. Medlemskortet hittar du via ”hamburgermenyn” till vänster i appen. Vill du ändå ha ett i fysisk form, hör av dig till info@ljungbyholmsgoif.se

 

Via det digitala medlemskortet kommer du framöver att hitta erbjudanden via våra sponsorer.

 

OBS! Du får tillgång till ditt medlemskort i digital form så snart du registrerat dig för ett betalningsalternativ för medlemskap.

 

Inkomstbringande aktiviteter
Föreningens inkomstbringande aktiviteter rullar vidare och går in på åttonde året. Genom ditt engagemang kan vi hålla medlems- och aktivitetsavgifter låga och därmed verka för vår devis "Så många som möjligt, så länge som möjligt". Systemet bygger på att du som aktiv väljer en egen aktivitet att delta i under året, jämte den obligatoriska aktiviteten som alla aktiva ska delta i.

 

Såhär gör du:

 • Läs igenom samtliga inkomstbringande aktiviteter nedan.
 • Gör ditt val av aktivitet.
 • Meddela din ledare i ditt lag/din grupp senast 28/2 vilken aktivitet du vill delta i. En aktivitet per person/per barn ska väljas/genomföras. Gör du inget eget val kommer din ledare att göra valet åt dig.
 • Om någon aktivitet blir fullbelagd kommer din ledare att återkomma med information där du behöver göra ett nytt val.

 

Obligatorisk aktivitet för alla aktiva i föreningen

 

 • Kiosker på GFA under Kalmar FF:s matcher.
  Precis som under föregående år kommer vi att ansvara för två alternativt tre kiosker på Guldfågeln Arena vid Kalmar FF:s 15 hemmamatcher. Erfarenheter från i fjol är att de allra flesta menade att detta var en trevlig aktivitet och ett sätt att arbeta tillsammans och lära känna fler i föreningen. Helt enkelt ett bra sätt att dra in pengar till föreningen.

 

De som ska bemanna kioskerna kommer att läggas ut på våra lag/grupper där sektionsansvarig/tränare svarar för att kioskerna bemannas.

 

Som en stimulans och bonus, och för att också engagera övriga familjen/vänner, bjuder KFF varje person som deltar på två matchbiljetter till den match hen står i kiosken.

 

Något avtal med KFF är ännu inte skrivet men vi väntar oss ett svar från KFF i mitten av februari, och då har vi också besked om det blir två eller tre kiosker vi ska bemanna.  För föreningen innebär ett avtal med KFF en inkomst på mellan 60-90.000:- under året.

Inkomstbringande aktiviteter – att välja bland

 • Newbody - Försäljning under april-maj. Varje säljare säljer minst 7 paket.
 • Sportlotten – Försäljning under mars-april. Minst 10 lotter ska säljas á 50:-.
 • Toa/hushållspapper. Försäljning under våren och hösten. Hjälp med att köra ut balarna till de som beställt.
 • Newbody - Försäljning under november. Varje säljare säljer minst 7 paket.
 • Bingolottos julkalendrar - Försäljning av dessa kalendrar sker i november månad och är en viktig inkomstkälla för föreningen. 10 kalendrar per person behöver säljas á 100:-.

Välkommen till ett nytt aktivt år i LGoIF

 

Janne Martinsson
Ordförande LGoIF

 

BLI MEDLEM
Gilla oss på Facebook
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Pojkar - 15, 29/05 10:44 
Ungdomssektionen, 27/05 18:33 
Ungdomssektionen, 30/04 14:14 
Fotboll Pojkar -12, 19/04 18:38 
Fotboll Pojkar -12, 09/04 17:30 
 
Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Sponsorer 2023
_________________________
Sponsorer 2023