SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ljungbyholms GoIF

Bli medlem i Ljungbyholms GOIF
BLI MEDLEM
Välkommen till Ljungbyholms GoIF


"Så många som möjligt så länge som möjligt"


Nyhetsbrev november 2022
2022-11-30 13:20

Newbody-försäljningen

Föreningens försäljning av Newbody-produkter är nu avslutad och totalt sålde 24 säljare 475 paket. Ett mycket bra resultat! Det innebär en förtjänst för föreningen på cirka 15.000:-. Ett välkommet bidrag i en ansträngd ekonomi. Ett särskilt stort tack ska riktas till storsäljarna Liam Thörnblad, Therese Nilsson, Emma Tingström, Sebastian Åberg och Amelie Nilsson som samtliga sålde över 35 paket var.

 

Köp Julgranen av Ljungbyholms GoIF
Att köpa julgran av Ljungbyholms GoIF har blivit en tradition i samhället. Det är inte konstigt att det blivit så eftersom vi säljer lokalt producerade granar från Seve i Torsås där granarna huggs dagarna innan försäljning. I år sker försäljningen lördag/söndag 10-11 december kl. 10-14. Våra granar går också att köpa hos ”Blomster och trädgård” i Ljungbyholm och där finns det också Advents- och Kungsgranar till försäljning.

 

Vaktmästare
Under de senaste 20 åren har föreningen alltid haft en eller flera vaktmästare placerade i föreningen från kommunens arbetsmarknadsenhet. Förändringar i arbetsmarknadspolitiken har gjort att vi sedan början av november inte längre har någon vaktmästare i föreningen. Vi kan därför just nu inte räkna med att städning i klubbstugan och andra tjänster som vaktmästarna skött blir utförda och hoppas på förståelse för det. Styrelsen arbetar nu aktivt för at få en lösning till stånd under början av nästa år.

 

Prenumerera på Bingolotter
Brukar du köpa Bingolotter? Varför inte istället prenumerera på lotterna och samtidigt stödja föreningen. Som prenumerant får du:

  • Hjälp att hålla koll på när du vinner
  • Automatisk registrering för extra vinstchanser
  • Dina bingolotter direkt hem – kostnadsfritt
  • Bingomagasin med reportage och pyssel
  • Välja vilken förening du vill stötta

Gå in på https://www.bingolotto.se/prenumeration/teckna/bronsbingo/?kampanj=5721 och boka din prenumeration

 

Ha det gott!

 

/Jan Martinsson

Ordförande

Adventsgranar hos Blomster och trädgård
2022-11-20 18:37

Som traditionen bjuder säljer Ljungbyholms GoIF andventsgranar via Blomster och trädgård även i år. Granarna beräknas finnas på plats mot veckoslutet vecka 47 inför 1:a advent.

 

Välkommen att köpa din adventsgran hos Blomster och trädgård i Ljungbyholm.

 

Tack för din stöttning till Ljungbyholms GoIF.

Nyhetsbrev oktober 2022
2022-10-26 18:24

Hösten är här

Fotbollssäsongen är därmed över och ungdomssektionen hade den 23 oktober en välbesökt avslutning med prisutdelning och fika i sporthallen. Under året har vi haft tio ungdomslag i träning och seriespel där nu också de allra minsta födda 2016 och -17 tillkommit, så sporthallen var välfylld. Flicklaget 07/08 var med på sin sista avslutning och går nu upp i seniorverksamhet.


För herrseniorerna är planeringen inför nästa säsong igång och där fortsätter Philip Liljegren och Pontus Lilja som tränare också under 2023.

Innebandysäsongen igång
Innebandylaget tog förra säsongen steget upp i div. 3 och har där spelat fem matcher med två vinster och tre förluster. Nästa match spelas i sporthallen nu på fredag den 28 oktober 19:30 mot Fliseryd. Att A-laget tog steget upp i division tre innebar också en möjlighet att starta ett utvecklingslag i div. 4. Laget har hunnit med tre matcher men ännu ingen seger. Nästa match är nu på söndag den 30 oktober kl. 12:00 i sporthallen mot serieledande FB Karlskrona B.   

Utegymmet klart

Utegymmet vid Biskopsskogens bollplaner har nu varit igång under ett år. Vår förhoppning var att ljuset från motionsspårets lampor skulle vara tillräckligt, men när mörkret föll kunde vi konstatera att de bortre redskapen hade allt för dålig belysning. Vi ansökte därför om stöd från Kalmar kommuns Bygdepeng för att sätta upp en solcellsdriven och närvarostyrd belysningsstolpe samt en grillplats i anslutning till gymmet. Ansökan beviljades och de är nu på plats och förhoppningsvis innebär det att fler nu kan nyttja gymmet. Även grillplatsen är uppställd, men den behöver fyllas med sand för att kunna nyttjas och det kommer förhoppningsvis att ske under november.

Solcellerna igång

Solcellerna på klubbstugan sattes upp redan i juni, men att få elektriker och E.ON att installera solcellerna och sätta upp mätare har tagit sin tid eftersom suget efter solceller är stort och väntetiden lång. Nu är emellertid solcellerna slutgiltigt installerade och i full gång sedan två veckor. De 80 solpanelerna beräknas leverera cirka 25.000 kWh vilket är hälften av vår energikonsumtion under förra året. Kan vi alla se till att fönster och dörrar hålls stängda vid träning och matcher så bör vi kunna sänka energiåtgången betydligt. Med de energipriser som förväntas till vintern så är varje sparad kilowatt av betydelse för föreningens ekonomi.

Newbody-försäljningen drar igång

Under november månad kommer 30 medlemmar sälja Newbody åt föreningen. Passa på att beställa redan nu. Varorna kommer att levereras kring den 15 december så de är framme i god tid innan jul. Utmärkta julklappar alltså.

Budget för 2023

Styrelsen kommer ägna nästa styrelsemöte den 15 november åt att fastställa nästa års budget och vilka inkomstbringande aktiviteter som kommer att genomföras för att få budgeten att gå ihop. Har du idéer om verksamheter eller andra inkomstbringande aktiviteter som föreningen borde utveckla så hör av dig till någon i styrelsen eller kontakta undertecknad Jan Martinsson.

Säker och trygg förening

Efter att föreningen haft certifieringssamtal med Kultur- och fritidsförvaltningen och RF Sisu Småland kommer vi även detta år att certifieras som ”Säker och trygg förening”. Certifiering sker den 22 november och i anslutning till det arrangeras en öppen föreläsning kring idrott och psykisk ohälsa med f.d. höjdhopparen Linus Törnblad, som hoppade 2.38 (58 cm över sin egen längd) som 22-åring. Hans psykiska ohälsa gjorde att han tre år senare gjorde sin sista tävling. En föreläsning ni inte vill missa! Tid 22/11 kl. 19:00 i Jenny Nyströmskolans aula.

Årsfest 12 november!

Påminnelse om årsfesten! På lördag går anmälningstiden ut...

Nu är det äntligen dags igen - En gemensam årsfest för idrottsföreningarna i Södermöre! 

 

Team Södermöre Dam är värd för kvällen och vi välkomnar Ljungbyholms GoIF, Möre BK, Tvärskogs IF och IFK Påryd till Bjursnäs Bygdegård lördagen den 12 november kl.18.00-01.00

 

Kvällen kommer att bjuda på mingel med bubbel, tre rätters från Nilssons mat, prisutdelning, 

livemusik från The Louds samt öppen bar hela kvällen. Dessutom ingår bussresa både till och från festen från din ort. Allt detta till priset av 320kr!

 

Varmt välkomna att umgås över föreningsgränserna i sann Södermöre anda. Det är ett gyllene tillfälle att prata gamla minnen, analysera idrottsåret som gått & sia om kommande år. Vi ser fram emot att fira tillsammans med er!

 

Anmälan samt betalning sker till din förenings kontaktperson med:

˚ För- och efternamn.

˚ Eventuell specialkost.

˚ Om ni är intresserade av plats på bussarna. (Info om bussarna kommer)

 

Våra kontaktpersoner:

Team Södermöre Rebecka-s@hotmail.com

Ljungbyholms GoIF wreibo@telia.com 

Möre BK Erica.johan@telia.com 

Tvärskogs IF helena@froler.se 

IFK Påryd alicelouicejohansson@gmail.com 

 

Anmälan & betalning senast den 29 oktober

Eventuella frågor tar ni med respektive kontaktperson. 

 

VARMT VÄLKOMNA!

 

Ha det gott!

Jan Martinsson
ordförande
0722231026
jannemartin10@gmail.com

Nyhetsbrev september  2022
2022-09-24 15:19

Fotbollssäsongen går mot sitt slut

Herrseniorlaget har nu bara en match kvar borta mot Mörbylånga imorgon söndag kl. 12:00. Laget kommer att sluta på en niondeplats i tabellen, vilket är resultatet av allt för många uddamålsförluster under säsongen. Vår förhoppning är nu att de unga spelare som fostrats i Ljungbyholm, men sedan valt att fortsätta spela juniorfotboll i andra lag, är intresserade av att komma tillbaka och utgöra stommen i framtida satsning för att föra upp laget i högre divisioner.

Vårt gemensamma damlag Team Södermöre ligger i mitten av tabellen i div. 2 och har tre matcher kvar. Den 26/9 kl. 19 hemma i Loverslund mot Runsten/Möckleby, den 1/10 kl. 14:00 borta mot Glömminge/Algutsrum och avslutar sedan hemma i Loverslund mot Karlskrona 8/10 kl. 14.
Seriesystemet för damfotbollen kommer till nästa år att läggas om vilket innebär att det bara är de 3-5 första lagen i nuvarande div. 2 som kommer att vara kvar i den serien. För vårt lag innebär det alltså spel i div. 3 kommande år. Det innebär också att utvecklingslaget blir nerflyttat till div. 4 eftersom de inte får spela i samma serie som sitt representationslag.

Innebandyn

Innebandylaget tog sig i fjol, efter ett oerhört dramatiskt kval med ett måls övervikt, upp i div. 3 södra. Det är en utmaning men laget har förberett sig väl. Första matchen spelas den 1/10 borta mot Växjö IBK utveckling B, och den första hemmamatchen i sporthallen är den 7/10 kl. 19:30 mot Moheda.

 

Inkomstbringande aktiviteter

Föreningens inkomstbringande aktiviteterna fortsätter nu under hösten. Som ni säkert har märkt så finns det nu möjlighet att köpa toa-/hushållspapper och frallor från föreningen.  Förhoppningsvis har ni redan betällt så får ni färska frallor till lördagsfrukosten och de stora balarna med toa- och hushållspapper hemkörda.

 

Under året har vi bemannat två kiosker på Guldfågeln arena vid Kalmar FFs hemmamatcher. Vi kan konstatera att vi skött uppdraget mycket bra och Kalmar FF är mycket nöjda. Det återstår nu tre hemmamatcher för KFF och det är innebandylaget som kommer bemanna kioskerna vi dessa tillfällen. Styrelsen vill rikta ett stort tack till alla er som ställt upp och stått i kioskerna. Det har inneburit en rejäl slant till föreningen (cirka 60.000:-) samt en trevlig stund och en möjlighet att lära känna fler föreningsaktiva när vi jobbat ihop. Ett speciellt tack riktas till de som fungerat som kioskvärdar vid fem matcher var dvs Jessica Åkerklint, Jenny Carlsson, Irene Kandenäs, David Karlsson och Johan Flisberg.

Föräldravandringar i Ljungbyholm

Som flera säkert har konstaterat så har vi haft en tid av mer stök i Ljungbyholm under den senaste tiden. Något som vi också märkt av inte minst i sporthallen. Kommundelsförvaltningen har därför bett föreningen att undersöka möjligheten att organisera föräldravandringar några fredagskvällar framåt. Frågan kommer att diskuteras på ungdomssektionens möte i början av oktober.

 

Jan Martinsson
ordförande

 

BLI MEDLEM
Gilla oss på Facebook
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Senior herr, 17/11 19:19 
Fotboll Senior herr, 12/11 12:05 
Fotboll Senior herr, 01/11 16:30 
Fotboll Senior herr, 01/11 16:13 
Fotboll Flickor - 15, 27/08 12:34 
Fotboll Pojkar - 17, 25/08 21:53 
 
Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Huvudsponsorer 2022
_________________________
Övriga sponsorer 2022