SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Ljungbyholms GoIF

Bli medlem i Ljungbyholms GOIF
BLI MEDLEM
Välkommen till Ljungbyholms GoIF


"Så många som möjligt så länge som möjligt"


Fotbollsskola 2021
2021-05-17 19:53

Ljungbyholms Goif  arrangerar Fotbollsskolan 2021

 

När: V.33 (16 Aug-20 Aug)

Plats: Biskopskogen

Ålder: 6-13 år

Anmälan: https://start.landslagetsfotbollsskola.se/sv/show_club/10728-ljungbyholms-goif 

 

Med vänlig hälsning

Ljungbyholms GoIF

Seniorer får träna!!!
2021-04-30 14:16

Idag har det kommit ännu en förtydligande från Kulur- och fritidsförvaltningen vad gäller restriktionerna för träning för seniorer. I Kalmar kommun innebär det att personer födda 2001 och tidigare för närvarande inte kan träna inomhus vid kommunala anläggningar. Utomhusanläggningarna är däremot öppna för all föreningsverksamhet, dvs även för personer födda 2001 och tidigare så länge man följer folkhälsomyndighetens rekommendationer. INGA matcher eller tävlingar får dock genomföras.

Beslutet som är fattat gäller i första hand till den 16 maj eller tills något annat beslut/rekommendation kommer från antingen Region/Länsstyrelsen eller FHM/Regeringen.

 

 

Förtydligande om träningar och matcher
2021-04-30 10:29

I gårdagens nyhetsbrev blev informationen om rekommendationer för träningar och matcher minst sagt dubbeltydig, eftersom rekommendationerna från svenska fotbollsförbundet och de från Region Kalmar län inte är samma. I Kalmar län gäller fram till det kommer nya rekommendationer den 17:e maj följande: 

 • Inga matcher för vare sig ungdomar eller seniorer.
 • Inga träningar för seniorer (födda 2001 eller tidigare)

Ha det gott!

 

Janne

Nyhetsbrev April 2021
2021-04-29 14:12

 

Skateparken nu på plats

 

Ljungbyholm har nu en ny attraktion.

Nere vid konstgräset finns nu en Skatepark med flera ramper. Det blev möjligt tack vare ett medborgarförslag från ett antal ungdomar med Adam Nilsson i spetsen. Genom att bilda en sektion inom vår förening har vi kunnat söka bidrag från olika bidragsgivare och därmed kunnat finansiera parken.

 

Ett stort tack ska riktas till de som bidragit dvs Riksidrottsförbundets anläggningsstöd, Sparbankstiftelsen Kronan, Södermöre kommundelsnämnds aktivitetspott för ungdomar, KLIRR (Unik Kalmar), Kumulus action och Kalmar kommuns landsbygdsutvecklingspott. Men de som i första hand bör hedras är ungdomarna som tagit initiativet och under den senaste veckan lagt ner mycket arbete för att bygga ihop anläggningen.

I dessa pandemitider kan vi tyvärr inte hålla någon pampig invigning utan det får vänta till dess att verkligheten gör det möjligt.

Corona-pandemin och LGoIF

Vårt län är just nu hårt smittdrabbat och det innebär att det är viktigare än någonsin att följa följande råd från folkhälsomyndigheten. För att minimera risken för smitta gäller följande regler för personer födda 2001 eller tidigare:

 1. hålla avstånd till varandra,
 2. inte dela utrustning med varandra,
 3. när det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus,
 4. undvika gemensamma omklädningsrum,
 5. resa till och från aktiviteten individuellt, och
 6. utföra aktiviteten i mindre grupper.

För barn/ungdomar födda 2002 eller senare gäller att enstaka matcher eller tävlingar får genomföras utomhus. Det innebär maximalt en match eller en endagstävling per lag och vecka och att matchen eller tävlingen genomförs lokalt eller med ett begränsat resande.

Dessutom gäller följande::

 • när det är möjligt hålla träningar och andra aktiviteter utomhus
 • minimera antalet personer som närvarar samtidigt eller på annat sätt undvika trängsel
 • avstå från att ordna eller delta i läger, matcher, cuper och andra tävlingar, med undantag av sådan idrott som är yrkesmässig.

Hur blir det med matcher i vår?


Seriespel barn och ungdom

Pga rådande restriktioner börjar inte seriespel som planerat 1-2 maj. Följande gäller därför för serier för barn- och ungdomar (upp till 15 år):

 • 10-12 år: Matchspel tillåts inte innan 17 maj och förbudet kan komma att förlängas. Det finns inget krav på att ”spela ikapp” matcher.

 • 13-15 år: Planen är att seriestart sker så snart restriktionerna tillåter det. Matcher som är lottade under våren kommer dock att ske utan tabellräkning även för 13-15 år. Tabellräkning kommer ske med endast höstens omgångar som underlag i dessa åldersgrupper.

Det kommer inte vara tillåtet att flytta våromgångar till hösten – i övrigt tillåts matchflyttar när restriktionerna tillåter matcher.

Seriespel F/P16 och seniorer

Om inte restriktionerna lättat för matchspel senast den 22-23 maj spelas det enkelserier. Tillåts matchspel innan detta brytdatum spelas dubbelserier i alla senior och juniorserier. Säsongen förlängs då in i oktober månad. Detta gäller så länge det inte kommer nya beslut och förhållningsregler från folkhälsomyndighet och regering

Utegym

Som vi tidigare berättat arbetar föreningen för att få till ett utegym nere vid Biskopsskogens bollplaner i anslutning till motionsspåret. Vi har beviljats 150.000:- till ett utegym av Kalmar kommuns bygdepeng. Ett utegym med möjlighet att träna hela kroppen och dessutom tillgodoser skolans behov kostar cirka 240.000:-. Vi undersöker nu alla möjligheter att hitta kompletterande stöd. Om hela samhället går ihop så kanske individuella bidrag tillsammans med stöd från våra trogna sponsorer kan vara en väg. Alla ideer välkomnas.

Kryddförsäljning

Under april och maj säljer föreningen kryddor från ”Spicy Dream”. Försäljningen avslutas måndagen den 17 maj och kryddorna kommer att levereras i slutet av maj. Har du inte köpt, så passa på att förse dig inför grillsäsongen. Det handlar om högkvalitativa varor som lyfter grillningen till en helt ny nivå. Vill du beställa kryddor/grilloljor m.m. och inte har kontakt med någon säljare så kan du göra det på https://www.spicydream.se/s/TDDQADC-DDQEYP .

Idrottsrabatten

De som antecknat sig för att sälja idrottsrabatt-häften har nu fått ut sina häften. De flesta handlar säkert vid flera tillfällen för mer än 1.000:-. Med 10% rabatt på ICA Stinsen, Stora Coop och CityGross har man redan där tjänat in kostnaden på 100:-. Man har sedan fram till slutet av september att använda alla andra förmånliga rabatter. Alla kuponger finns dessutom i två exemplar, en fysiskt i häftet och en i den app man laddar ner. 

Till sist en vädjan och förhoppning i denna märkliga tid. Ta hand om varandra, håll fysisk distans och följ råden. 

Ha det gott!

Janne

 

BLI MEDLEM
Gilla oss på Facebook
Nyheter från vår verksamhet
Fotboll Pojkar - 11/12, 16/05 11:17 
Fotboll Senior herr, 15/03 19:18 
Fotboll Pojkar - 11/12, 12/03 12:44 
Fotboll Senior herr, 19/02 20:33 
Fotboll Senior herr, 14/01 15:06 
Fotboll Pojkar - 11/12, 04/01 11:16 
 
Välkommen till en Säker och Trygg förening
_________________________
_________________________
Huvudsponsorer 2021
_________________________
Övriga sponsorer 2021