LJUNGBYHOLMS GOIF´s Sponsorprogram

Ljungbyholms GoiIFär en förening som bygger på ideella krafter och för att föreningen skall kunna bedriva sin verksamhet krävs att bygden ställer upp och hjälper till. Vi har nu satt ihop ett sponsorprogram med lite olika möjligheter att stötta föreningen.

Guldsponsor ”Match/träningsdress”: Ev. start 2023?

• Matchdresspaketet kostar 6000 kr-12000 kr/år beroende på placering
  • Träningsdresspaketet kostar 6000 kr/år
  • Nät-annons på hemsidan med länk till egen hemsida. Dessutom får man tillgång till föreningens medlemmar i samband med informationsutskick erbjudande eller liknande.

Silversponsor ”Ungdom”: Paketet kostar 2500 kr/år

• Skylt vid Biskopsskogen
  • Synas med företagsnamn i samband med årligt reportage kring skjut på debuten

Bronssponsor ”Matchvärd”:  Paketet kostar 1500 kr/år

• Företagsnamn i matchblad som delas ut i samband med hemmamatch

Mer information angående sponsorstöd finns att läsa om på hemsidan.

Ljungbyholms GoIF tackar för visat stöd.

Kontaktuppgifter:

Jimmy Andersson